danypop Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Are 3 lap-uri pentru fiecare LL, nu? In cazul asta cel mai ok e sa le faca in tururile 6 si 7 sau 4 si 7 daca regulamentul nu permite ca primul LL sa fie facut mai tarziu de turul 4(turul 1 nu se pune pentru ca e interzis sa-l faca atunci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă La tv au zis ca in primele 5 lapuri trebuie sa faca ambele long lap. Dar nu in primul de la start. In primele 3 primul si in următoarele 2 pe celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Eu ma gandeam ca pana sedumireste lumea, pana se termina duelurile din primele doua, trei tururi cand oricum se merge mai incet ca timp pe tur, el sa fie gata cu LL. Daca putea sa le faca oricand in cursa, da, le lasam pentru ultimele doua tururi. Asa ma gandesc eu, dar, ce sa vezi, eu nu sunt pilot de GP.. PS Oricum probabil ca strategia depinde foarte mult si de ce se intampla cu el la start si in primul tur, cand n-are voie sa faca LL. Deci o sa aiba, probabil, doua variante de strategie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Toate ca toate dar cel mai important e sa termine cursa pe roti, mai are de recuperat 9 puncte pana la locul 3 la general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: In locul lui Bez eu as face LLurile in tururile 2 si 3. Sau 1, 2, daca are voie. Pentru ca sa se poata apoi concentra pe cursa. Daca stiu eu bine, nu se pot face doua LL consecutiv. Tebuie sa existe intre ele un tur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: Toate ca toate dar cel mai important e sa termine cursa pe roti, mai are de recuperat 9 puncte pana la locul 3 la general. La cum a mers Peco in sprint clar are șanse să-l depășească pt loc 3. Dar sa nu uitam ca în gp Peco nu mai are rezervor mic. Poate merge mai bine. Dar cat de mai bine nu știe nimeni. Acum 1 oră, MirceaB a spus: Daca stiu eu bine, nu se pot face doua LL consecutiv. Tebuie sa existe intre ele un tur. Suna dubios. Ma așteptăm să vb Englezii de ele dar nimic. Doar ziceau ca are 2 LLP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 29 minute, frigider a spus: Dar sa nu uitam ca în gp Peco nu mai are rezervor mic. Legenda rezervorului mic Dar oare cand castiga sprinturi nu mai avea rezervoru mic sau uita ca-l are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: Dar oare cand castiga sprinturi nu mai avea rezervoru mic sau uita ca-l are il mintea echipa ca e ala mare pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Părerea mea e ca cei de la Factory Ducati ar trebui sa renunte la restul sezonului. Doar isi strică reputația in momentul de față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate