danypop Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Are 3 lap-uri pentru fiecare LL, nu? In cazul asta cel mai ok e sa le faca in tururile 6 si 7 sau 4 si 7 daca regulamentul nu permite ca primul LL sa fie facut mai tarziu de turul 4(turul 1 nu se pune pentru ca e interzis sa-l faca atunci) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă La tv au zis ca in primele 5 lapuri trebuie sa faca ambele long lap. Dar nu in primul de la start. In primele 3 primul si in următoarele 2 pe celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Eu ma gandeam ca pana sedumireste lumea, pana se termina duelurile din primele doua, trei tururi cand oricum se merge mai incet ca timp pe tur, el sa fie gata cu LL. Daca putea sa le faca oricand in cursa, da, le lasam pentru ultimele doua tururi. Asa ma gandesc eu, dar, ce sa vezi, eu nu sunt pilot de GP.. PS Oricum probabil ca strategia depinde foarte mult si de ce se intampla cu el la start si in primul tur, cand n-are voie sa faca LL. Deci o sa aiba, probabil, doua variante de strategie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Toate ca toate dar cel mai important e sa termine cursa pe roti, mai are de recuperat 9 puncte pana la locul 3 la general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: In locul lui Bez eu as face LLurile in tururile 2 si 3. Sau 1, 2, daca are voie. Pentru ca sa se poata apoi concentra pe cursa. Daca stiu eu bine, nu se pot face doua LL consecutiv. Tebuie sa existe intre ele un tur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: Toate ca toate dar cel mai important e sa termine cursa pe roti, mai are de recuperat 9 puncte pana la locul 3 la general. La cum a mers Peco in sprint clar are șanse să-l depășească pt loc 3. Dar sa nu uitam ca în gp Peco nu mai are rezervor mic. Poate merge mai bine. Dar cat de mai bine nu știe nimeni. Acum 1 oră, MirceaB a spus: Daca stiu eu bine, nu se pot face doua LL consecutiv. Tebuie sa existe intre ele un tur. Suna dubios. Ma așteptăm să vb Englezii de ele dar nimic. Doar ziceau ca are 2 LLP.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Acum 29 minute, frigider a spus: Dar sa nu uitam ca în gp Peco nu mai are rezervor mic. Legenda rezervorului mic Dar oare cand castiga sprinturi nu mai avea rezervoru mic sau uita ca-l are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: Dar oare cand castiga sprinturi nu mai avea rezervoru mic sau uita ca-l are il mintea echipa ca e ala mare pus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Părerea mea e ca cei de la Factory Ducati ar trebui sa renunte la restul sezonului. Doar isi strică reputația in momentul de față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 8 ore, danypop a spus: Părerea mea e ca cei de la Factory Ducati ar trebui sa renunte la restul sezonului. Doar isi strică reputația in momentul de față Can't argue that Acum 12 ore, frigider a spus: Ma așteptăm să vb Englezii de ele dar nimic. Deci e simplu,au anuntat si astia la tv regulamentul cu treaba asta,nush ce atâtea supoziții : - primul LLP il poate face cel mai tarziu 3 - și probabil va trage maxim cât de mult poate (adica maxim turul 3) după care va întra sa îl facă - al doilea LLP îl poate face maxim pana în turul 5 și la fel,va încerca să tragă maxim si sa îl facă cel mai târziu meaning turul 5. Mi se pare ca în primul tur nu îl poate face ca nu e anunțat gen trebuie sa treacă o data peste linia de start și atunci i se anunță "nr cutare 2xLLP",le poate face și concomitent unul după altul dar nu ar avea logica ca și strategie - cel mai logic e sa le facă atunci când s-au făcut gap uri cat mai mari în pluton pt a nu pierde poziții on-track meaning cât mai târziu posibil permis de regulament- adică tururile 3 și 5 după cum au anunțat comentatorii. Nu am văzut cursa la moto2 dar rezultatul....dur pt Manu Gonzales.Avansul lui confortabil de 35 de puncte de acum câteva curse....blown to pieces. Alonso punctează iarăși o cursa beton,Moreiro podium...frumos sfârșit de sezon - mult mai frumos decât la clasa mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 9 ore, danypop a spus: Părerea mea e ca cei de la Factory Ducati ar trebui sa renunte la restul sezonului. Doar isi strică reputația in momentul de față Și îi măresc aura de legendă vie lui Marc Marquez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Bravo Aprilia, ce cursa pe Raul Fernandez !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, Method a spus: Deci e simplu,au anuntat si astia la tv regulamentul cu treaba asta,nush ce atâtea supoziții : - primul LLP il poate face cel mai tarziu 3 - și probabil va trage maxim cât de mult poate (adica maxim turul 3) după care va întra sa îl facă Hai ca ai umplut-o si tu de sange Cum adică max turul 3 cand tu ai la dispoziție 3 tururi sa faci acel LL insa in primul tur nu ai voie să-l faci? E asa cum am scris mai sus, ai 2xLL,se calculează 2x3lapuri, in primul tur n-ai voie sa faci apoi ai oricare din tururile 2-7 sa faci acele LL-uri. Bravo Fernandeeeez Ma așteptam la mai mult de la Bez avand in vedere ritmul arătat, ciudat a mers. Dar in acelasi timp bravo lui ca s-a abtinut de la vreo prostie. Mai bine asa, un podium sigur decat riscuri enorme pentru o victorie. Pecco.. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă _------ Nu am văzut cursa, Raul Fernandez... Locul 1. Asta demonstrează încă o dată că Marc e de pe alta planetă si ăștia restul sunt doar o turmă de oi rătăcite unde consistența este egală cu 0. O cursă fara Marquez e ca in terci pus la fiert.. chiar nu ai cum sa estimezi in ce direcție vor sări stropii pe aragaz.. (in cazul cursei.. cine va câștiga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă (editat) Super cursa Aprilia shines again. Bezzechi cursa bună nu a reușit sa recupereze cele ...6?sec pierdute la LLP'uri dar a luat podium. Greu de depasit Ducatis chiar și aici... Digia super strong pai merge Gp25 nu?Pecco nu cred ca e de acord dar.. meh. Acum 8 minute, danypop a spus: Hai ca ai umplut-o si tu de sange Cum adică max turul 3 cand tu ai la dispoziție 3 tururi sa faci acel LL insa in primul tur nu ai voie să-l faci? E asa cum am scris mai sus, ai 2xLL,se calculează 2x3lapuri, in primul tur n-ai voie sa faci apoi ai oricare din tururile 2-7 sa faci acele LL-uri. True,nu am calculat bine,ai avut dreptate. Și eu m-am luat și după marele Cocu,care a spus cu subiect și predicat ieri ca "Bezzechi poate face cele 2 LLP'uri maxim in tururile 3 și 5" iar eu m-am gândit ca un comentator profi si platit care vorbeste pe un post national (nu sta la seminte ca noi aici) se uită pe regulament înainte sa anunțe ceva și m-am bazat pe ce a zis el Editat 5 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 4 ore în urmă Autor Share Postat 4 ore în urmă V-am zis Bez in top 5, bun locul 3. L-au scos din ritm LLPurile. Nu am mai avut acelasi ritm de la inceputul cursei si a pierdut timp la depasiri. Q20 dezastru, peco si mai mare dezastru. Miller ma asteptam :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Acum 27 minute, B.B. a spus: _------ Nu am văzut cursa, Raul Fernandez... Locul 1. Asta demonstrează încă o dată că Marc e de pe alta planetă si ăștia restul sunt doar o turmă de oi rătăcite unde consistența este egală cu 0. O cursă fara Marquez e ca in terci pus la fiert.. chiar nu ai cum sa estimezi in ce direcție vor sări stropii pe aragaz.. (in cazul cursei.. cine va câștiga) La asta ma gandeam si eu... cum lipseste MM, mai scoate cate unul capul... asta arata inca odata cat striveste Marquez competitia asta... Ca spectacol, cursa nu a fost mare lucru, singurul care s-a dat in spectacol a fost Quartalabo... penibil omul.. pleaca din pole si termina pe 11. Si asta cu noroc, pentru ca au mai cazut oameni in fata lui. Imi este sila de prestatiiile lui. In schimb are gura mare. Bagnaia pe niciunde... a coborat pe 4 in clasamentul general. Bez, cursa buna, avand in vedere 2xLL.. dar cam chinuite depasirile. Bine.. cursa a avut si miza pentru el, avand in vedere nevoia de puncte in clasamentul general. Omul zilei, Raul Fernandez! Cursa perfecta! Aprilia, motoreta zilei. Incet, incet, Ducati pierde suprematia. Editat 4 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu M Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Locul 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Binder și Peco ma așteptăm să fie penalizați. Au avut incidente cu Bez. Binder a mai avut cu Zarco în quali. Dezamagit. Tura de LLP e super îngustă. Nu am mai văzut asa pana acum. Sau e unghiul din care e filmata? *au zis si englezii ca e ingusta Q cică ar fi ales cauciuc mediu pe fata in sprint și de aia a mers prost. La fel și AM. AM a mers decent in cursa, Q... cred ca de fapt a ales bine in sprint A pierdut cineva religia? pare ca a găsit-o Q. Dupa primul LLP am zis gata - clar castiga Bez. Dupa al doilea la fel. Cu riscul de a parea hater nu imi doream sa faca istorie Bez cu GP luat pe uscat cu 2 LLP pentru simplul fapt ca MM nu era pe circuit. Etapa din Japonia cu tripla cred ca mai mult rau i-a facut lui Peco. Parea ca totul se leaga. Acum 2 ore, Cavaleru a spus: Miller ma asteptam :)) beau pt asta. da in sprint n-ai ce sa zici, a depasit asteptarile. si-o fi consumat tot talentu in sprint si n-a mai ramas nimic pt GP Acum 2 ore, xt600 a spus: singurul care s-a dat in spectacol a fost Quartalabo... nu pare ca l-a ajutat rugaciunea aia. Acum 2 ore, xt600 a spus: La asta ma gandeam si eu... cum lipseste MM, mai scoate cate unul capul... asta arata inca odata cat striveste Marquez competitia asta... topic inchis? Acum 12 minute, Ovidiu M a spus: Locul 3 8 puncte, inca se joaca la cum merge Peco nu pare dar nu stii de unde mai scoate o Japonia.. Mic avertisment: englezii spun ca RF dupa prima victorie la moto 2 a inceput sa dea cox serios. la fel la moto 3. in cazul lui RF pot sa trec peste faptul ca nu era MM pe circuit. e prea underdog. Acum 3 ore, Method a spus: Și eu m-am luat și după marele Cocu,care a spus cu subiect și predicat ieri ca "Bezzechi poate face cele 2 LLP'uri maxim in tururile 3 și 5" toti suntem supusi greselii. daca te incalzeste cu ceva si englezii erau in ceata, nu prea le era clar ce se intampla, ce e legal si ce nu. se anunta interesant 26-le. Editat 2 ore în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate