Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Da pai și eu vad ca nu e clasicul stop'n'go cu frâna la rupere - flip - blană orbitoare pt ca ok - sunt viraje lente dar sunt foarte lungi adică nu ieși cu flip din ele,e de munca acolo. Intradevar se franeaza mult înclinat,nu am remarcat pana sa nu zici. Interesant circuitul. Nu știu pt cine o fi mai potrivit- Ducati sau Aprilia?ca restul sunt nowhere,especially ktm. Mi-as dori sa vad o Aprilia pe podium- asta ar însemna că e mai performanta pe mai multe feluri de circuite și ca Thailanda n-a fost un foc de paie. Pronostic sprint? Eu din păcate cred ca Marquez va lua.....Sau Toprak dacă nu poate Marquez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Cu toate schimbarile astea de program, stie cineva la ce ora va fi cursa de sprint? Si pe ce post va fi transmisa? Pe Digi 3 vad ca este fotbal si nu cred ca vor intrerupe meciul pentru cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Pe primasport zicea mai devreme Cocu, ca sunt șanse sa se țină totuși sprintul azi la ora 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Văd că pe motogp.com e anunțată ora 20:20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian C. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Pe Prima Sport 3 pare totul gata pentru 20:00. Mai vedem. Sa fie pace. Editat 2 ore în urmă de Cristian C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Chiar la și 35 incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă e pe prima 3 in direct si pe digi3 in reluare de la 21 dar vad ca la prima merg in continuare cu special-uri...deci ... Probabil nu au terminat de astupat gropile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă La și 35 începe? Sau la 9? Ca vad ca ei o ard pe documentare și interviuri cu Lorenzo nu anunță nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă acum pe prima 3 e in dreapta new schedule, sprint starts 16.20 local time... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă La 21:20 e ultimul update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 21:20 noua ora de start a sprintului Deocamdată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Vorba olteanului...never say never... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_knight Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ca ediție noua și circuit teoretic refăcut, e cam de porc sa fie atât de multe probleme cu infrastructura...ok, au fost inundațiile, dar chiar și așa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANAF Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă gropi aveam si noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Se pare ca Gigi au nimerit cu programarea... Foto de pe FB - Grila de start oficial. Nu cred ca la anul mai avem etapa aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 10 minute, Lup69 a spus: Se pare ca Gigi au nimerit cu programarea... Foto de pe FB - Grila de start oficial. Nu cred ca la anul mai avem etapa aici... De ce zici asta, nu va ține petecul acela sau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Apropo, Zarco si-a anuntat retragerea? hai ca poate vedem ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ce a fost mai greu a trecut în ceea ce privește sprintul din seara asta, respectiv piloții și-au ocupat locurile pe grilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ce fuge Digia de grup...doar sa ramana pe roti! Vine Bez peste MM? Unde+i turcaletele? Na ca vine Martinatorul ... S-a razgandit, nu mai vine, doar sta... Csfncsf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 54 minute în urmă Autor Share Postat 54 minute în urmă valoarea indiscutabila a turcaletului ne-a lasat cu gura cascata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 51 minute în urmă Share Postat 51 minute în urmă Băi nene, ce bine merge Yamaha , păcat că nu au un pilot să știe cu ghidonul, cineva care sa vina sa se bată cu marquez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 48 minute în urmă Share Postat 48 minute în urmă 5 minutes ago, Cavaleru said: valoarea indiscutabila a turcaletului ne-a lasat cu gura cascata Doar sa nu fii cacait cand spui asta ca dam in turkish delight... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 41 minute în urmă Share Postat 41 minute în urmă Acum 12 minute, Cavaleru a spus: valoarea indiscutabila a turcaletului ne-a lasat cu gura cascata :)))))))))))) L-a depasit pe Miller, de a carui valoare eram tot atat de convins. Pașaport Rider Acum 11 minute, exilatu' a spus: Băi nene, ce bine merge Yamaha , păcat că nu au un pilot să știe cu ghidonul, cineva care sa vina sa se bată cu marquez... :)))))))))))))) Stop it, please, you are hilarious D-aia scot de ceva ani R1, R7 si R9 in culori anoste, de scârbă, in semn de protest ca nu venea "el Döner" mai repede :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 37 minute în urmă Share Postat 37 minute în urmă Diggia a cam avut emoții cand i-a simțit "mirosul" lui Marcel, altfel avea voctoria asigurata. Nu cred ca Marc ar fi riscat, parea destul de ostenit la final, ba chiar dupa finish-line a cam dat de înțeles ca bratul drept nu-l ajuta cum ar vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate