B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Adevarul e ca eu nu prea am mai urmarit etapele de final de sezon de anul trecut pt ca deja idolu' meu era deja campion. Atunci nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca Bezzechis si/sau Aprilia sau mai ales JM sa fie cumva vreun "contender" la suprematia zeului Marquez. Dar na, uite ca se intampla.. si trebuie sa recunosc ca si eu ma asteptam ca MM sa bata turma cu ceasul de la gara in Brazilia,, acolo a fost momentul cand am inceput sa simt o usoara ingrijorare si sa realizez cu triestete ca MM nu mai e ce-a fost.. Acum ma gandesc daca voi mai urmari motoGP fara el, tre sa gasesc altul sa imi cada cu tronc, poate Diggia.. imi place povestea lui ca om, vom vedea. Am incercat sa-l plac pe Acosta, nope, nu pot, stiu ca e strict subiectiv dar nu imi place stilul lui de golanas, cum vorbeste.. zi-ci ca e baietas de la braila sa moara cici.. Vom vedea.. Editat 2 ore în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 32 minute în urmă Share Postat 32 minute în urmă vezi inside ducati ce a fost acolo, mai raspunde la unele intrebari. da vezi ca in brazilia e pe ritm de manele cam tot episodu.. asta de la cota vreau sa-l vad, nu pare ca e scos inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate