Sari la conținut

3. USA RED BULL GRAND PRIX OF THE UNITED STATES

Postări Recomandate

Adevarul e ca eu nu prea am mai urmarit etapele de final de sezon de anul trecut pt ca deja idolu' meu era deja campion. Atunci nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca Bezzechis si/sau Aprilia sau mai ales JM sa fie cumva vreun "contender" la suprematia zeului Marquez.

Dar na, uite ca se intampla.. si trebuie sa recunosc ca si eu ma asteptam ca MM sa bata turma cu ceasul de la gara in Brazilia,, acolo a fost momentul cand am inceput sa simt o usoara ingrijorare si sa realizez cu triestete ca MM nu mai e ce-a fost.. :( 

Acum ma gandesc daca voi mai urmari motoGP fara el, tre sa gasesc altul sa imi cada cu tronc, poate Diggia.. imi place povestea lui ca om, vom vedea. 

Am incercat sa-l plac pe Acosta, nope, nu pot, stiu ca e strict subiectiv dar nu imi place stilul lui de golanas, cum vorbeste.. zi-ci ca e baietas de la braila sa moara cici..

Vom vedea.. 

Editat de B.B.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 280
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 2 ore, B.B. a spus:

Am incercat sa-l plac pe Acosta, nope, nu pot, stiu ca e strict subiectiv dar nu imi place stilul lui de golanas, cum vorbeste.. zi-ci ca e baietas de la braila sa moara cici..

Mie îmi place de Acosta,deși seamănă cu Kermit.

Copil sărac de pe Murcia,ta-su era pescar parca,si-au ipotecat toate alea ca să ii dea bani sa alerge.Intrase în motogp și el venea cu duba la circuit.

Intradevar pare arogant,cred ca mai degrabă inrait decât arogant,nu e simpatic.Insa mi se pare un pilot chiar bun.

Unu a fost Rossi cu "Yamaka" si "alora",astia nu mai sunt simpatici.Insa ca și performanțe,forța îndârjire...nota 20.

Acum 52 minute, frigider a spus:

vezi inside ducati ce a fost acolo, mai raspunde la unele intrebari.

Unde le vedeți?

Link spre comentariu

Acosta spune lucrurilor pe nume, nu pare genul sa se pupe ca sa fie bine. N-are carisma cum au italienii. E baiat simplu asa. fara diplomatii inutile

E un drac si asta la ghidonul cotetului

maybe next Satana cu ghidonu potrivit.

Editat de Cavaleru
Link spre comentariu

*daca vezi 2 episoade la rand sunt sanse mari sa vomiti - tremura imaginea ca naiba, stabilizare 0, e filmat asa pe fuga gen.

trece repede de la un subiect la altu etc.

nu inteleg de ce nu fac toate echipele chestia asta.

ok aprilia nu vor ca plm, sa nu scape informatii?

Editat de frigider
Link spre comentariu