Cavaleru Postat 16 ore în urmă Autor Share Postat 16 ore în urmă cred ca s-a vazut in GP ca fizic nu e inca unde trebuie, cred ca urmatorul GP va fii iar unde trebuie dar nu acum pe balaton.. parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă obiectiv vorbind e dus campionatul. daca era 1 om sus de tot departe de ceilalti la puncte - poate. dar sunt 2 - Bez si JM + sunt mereu sus. 1 poate zici ca o comite si recupereaza cumva, dar 2? nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 15 ore în urmă Autor Share Postat 15 ore în urmă Acum 5 minute, frigider a spus: obiectiv vorbind e dus campionatul. daca era 1 om sus de tot departe de ceilalti la puncte - poate. dar sunt 2 - Bez si JM + sunt mereu sus. 1 poate zici ca o comite si recupereaza cumva, dar 2? nu cred. nu uita ca Satana e spirit combativ, poate scoate pe unu sau altu in decor are niste polite de platit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă la diferenta asta de puncte scosul in decor nu ajuta, trebuie rupt ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă https://www.gpone.com/en/2026/06/04/motogp/balaton-park-farewell-from-next-year-motogp-will-relocate.html Balaton Park farewell: from next year MotoGP will relocate The Hungarian track will have to do without the world championship after just two editions of the GP, but the intention is to continue racing in The Balaton Park has never been liked by any rider. “It feels like riding in a parking lot” is the common opinion. Adding to this is the criticism regarding the safety of its chicanes (Bastianini had a close call last year, cutting the first 'esse' at lion's skin after falling), making it clear why riders frown upon its name being mentioned. There's an even more serious issue, the lack of spectators. Despite the circuit being just over an hour's drive from the capital Budapest, Hungarians have shown a rather cold attitude towards their home race. The stands were far from full last year, and this year the situation might be even worse. According to what GPOne has learned, pre-sales for the Grand Prix to be held this weekend amount to just 7,000 tickets. The promotion of the event is quite poor: neither at the Budapest airport nor along the highway leading to the circuit are there billboards advertising the GP. The decision has therefore been made to abandon Balaton Park after just two years, and this weekend will be the second and last GP that the circuit will host. MotoGP is thus looking elsewhere because the intention is to continue racing in Hungary. One of the possibilities is the Hungaroring, which has recently been modernized to host Formula 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă o fi si de $, degeaba e aproape daca nu-ti permiti. sarakie. oricum e mic plm, nu era vb de Hungaroring sa intre in circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgem Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Senna Agius a reușit să strice un motor pe linia dreaptă (cred), foarte mult fum alb, steag roșu cu mai puțin de a minute înainte de finalul sesiunii FP1 Moto2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 23 minute în urmă Share Postat 23 minute în urmă Acum 4 ore, frigider a spus: la diferenta asta de puncte scosul in decor nu ajuta, trebuie rupt ceva Sa învețe de la "rât de porc ", lui i-a iesit, principalul adversar, si cel mai important a fost eliminat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 12 minute în urmă Autor Share Postat 12 minute în urmă Acum 10 minute, danypop a spus: Sa învețe de la "rât de porc ", lui i-a iesit, principalul adversar, si cel mai important a fost eliminat. ca satana e usa de biserica, inocenta intruchipata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 10 minute în urmă Share Postat 10 minute în urmă hahahaha, buna asta! fair enough! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate