Sari la conținut

8. HUNGARY GRAND PRIX OF HUNGARY /Balaton Park/

Cavaleru
 Share

Postări Recomandate

Acum 10 ore, MirceaB a spus:

Este construit in plin câmp. Practic în jurul lui, nu prea este mare lucru și totul dă senzația de "provizoriu" (tribune pe sistem schela, grupuri sanitare în construcții tip container). Fără gram de umbra. Parcarea moto este amenajată pe un câmp și nu vreau să mă gândesc ce se întâmplă acolo dacă ploua.

Cu toate astea nimic asemănător sau macar pe aproape ca nivel, in România. Dar asta este o alta discuție.

E lacul Balaton,gen asta e o adaugire la atractiile din zona...oarecum.

Silverstone e fix la fel - in camp fara gram de umbra.

Sa nu fiu inteles gresit - comparat cu alte circuite "moderne",sau chiar mai vechi,Balaton e...hai sa ii zicem rudimentar.Dar comparat cu NIMIC (ca asta avem - un mare ZERO) de la noi - e top. (mai auzeam pe unii ca "noi suntem peste Ungaria"...omg people...desigur respectivii nu se uitasera peste vreo statistica economica in viata lor si nici nu trecusera mai departe de Mako,so...)

Mie imi placea ca aveam si noi saraciile din Europa de Est un circuit super aproape la care poti ajunge pe autostrada (ca ei au autostrazi) in 4 ore din Romania (de la Arad).

Nu sustin neaparat Balaton'ul,sustin un circuit de gp aflat la o distanta decenta de noi.

Daca il muta pe Hungaro,ma declar mai mult decat multumit.

Desi stiam ca Hungaro era o problema pt gp din cauza spatiilor mici de safety...

Acum 9 ore, Cavaleru a spus:

eu am zis dar voi nu ma credeti

Cursa buna no argue,mai ales ca aici se pare ca Aprilia nu e top.Omul a fost smart.Tot respectul.

Sa vedem azi ce face - daca poate sa tina in frau Ducati'urile.

Sau cine stie,poate in regim de cursa cu tyre management samd,Aprilia se descurca mai bine?

Acum 9 ore, frigider a spus:

suna ca si cum aveau spatiu dar totusi au facut circuit de karting.

nu cred ca a fost 1 depasire reusita, corect?

Nu e vorba de spatiu - spatiu este intotdeauna.

Spatiu nu este la circuitele vechi - de fapt si acolo e spatiu dar modificarea necesta ff multi bani.

E vorba de bani - un circut modern gen Sepang  cu teren proiectare executie infrastructura adiacenta etc costa probabil pe la 200 mil - investitia aia CUM va fi amortizata si in cati ani???

Din ce sa scoata banii inapoi?Din F1?haida-de - aia cer 150-200 mil taxa ca sa vina,e foarte greu sa iesi in castig cu F1.

Motogp?Partz. Daca ar veni 275k ca la LeMans,da,ai scoate banii dar LeMans e fuckin LeMans cu ditai heritage'ul si ungurii nu sunt ca francezii.Plus ca nu au acelasi nivel de trai,aici vin 50-60-80k.

Trackdayz?Lol.

Normal ca e vorba de bani - cine are 200 mil de investit  1.nu e prost deloc si nici nu traieste nostalgii sau vise despre tribune full la Balaton si  2.ar vrea sa faca 300 inapoi.So...

Acum 2 ore, frigider a spus:

nu era vb ca se alearga aici ca la Hungaro e ceva de treaba?

or fi schimband borduri.

Eu stiam ca nu e safe pt bikes Hungaro din cauza spatiului mic dintre asfalt si tribune - problema identica pe toate circuitele vechi - vezi Suzuka Daijiro Kato etc.

Sa speram ca le refac...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 116
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 36 minute, Method a spus:

E lacul Balaton,gen asta e o adaugire la atractiile din zona...oarecum.

Silverstone e fix la fel - in camp fara gram de umbra.

Nu e vorba de spatiu - spatiu este intotdeauna.

Spatiu nu este la circuitele vechi - de fapt si acolo e spatiu dar modificarea necesta ff multi bani.

Eu stiam ca nu e safe pt bikes Hungaro din cauza spatiului mic dintre asfalt si tribune - problema identica pe toate circuitele vechi - vezi Suzuka Daijiro Kato etc.

Sa speram ca le refac...

unde naiba e spatiu. alf era cu cel putin 0.2-0.3 mai rapid ca Bez si nu a gasit spatiu sa depaseasca. Bez frana f tarziu in virajul 1 si 5 si nu a avut nici p sansa. 

Hungaro se reface sau chiar s-a refacut din ce stiu pt F1. Reasfaltat si refacute zonele de degajare. Spre sa se mute acolo. Cu totul alt circuit fata de cartrodomul asta.

din cele 2 depasiri din sprint, imi pare ca ambele au fost pe franarea din virajul5.

Editat de damager
Link spre comentariu

Acum 44 minute, Method a spus:

Cursa buna no argue,mai ales ca aici se pare ca Aprilia nu e top.Omul a fost smart.Tot respectul.

Sa vedem azi ce face - daca poate sa tina in frau Ducati'urile.

Sau cine stie,poate in regim de cursa cu tyre management samd,Aprilia se descurca mai bine?

Azi cred ca vedem victorie din nou a lui Bez

Link spre comentariu

Acum 10 ore, frigider a spus:

de urmarit startul maine , cum pleaca baietii - asa raman :) 

sau cad incercat sa depaseasca ☺️

degeaba e spatiu daca terenul e al tau ☺️. In plus, cu cat il faci mai mare, cu atat e mai scump.

Acum 8 minute, Cavaleru a spus:

Azi cred ca vedem victorie din nou a lui Bez

hm. Foarte greu, doar daca reuseste um start bomba si intra in virajul 1-2 pe locul 2. Si pe langa asta, mi-i se pare absolut imposibil sa-l depaseasca pe MM.... cu un singur loc de depasit in niste conditii cat de cat safe, daca ajunge pe 2, eu zic ca va incerca sa isi conserve locul. 
pentru MM e suficient sa inchida virajul 5, in rest va pune 0.2-0.3 pe tur pe sectorul 3 unde este f rapid.

m-as bucura sa castige Bez, dar aici as vrea sa castige MM, chiar daca cursa ar fi boring rau.

Link spre comentariu

Măi nene, ce cacao de transmisie e asta, se întâmplă un accident și nu îți dau o reluare să vedem și noi ce s-a întâmplat ....

Na că am vorbit prea repede... 😁

Editat de exilatu'
Link spre comentariu

Acum 16 minute, exilatu' a spus:

Măi nene, ce cacao de transmisie e asta, se întâmplă un accident și nu îți dau o reluare să vedem și noi ce s-a întâmplat ....

Na că am vorbit prea repede... 😁

de obicei pana nu se afla daca mai e in viata pilotul implicat nu se da reluare.

ca la fotbal cand intra un sarak fan pe teren.

Link spre comentariu

Acum 4 ore, damager a spus:

unde naiba e spatiu. alf era cu cel putin 0.2-0.3 mai rapid ca Bez si nu a gasit spatiu sa depaseasca. Bez frana f tarziu in virajul 1 si 5 si nu a avut nici p sansa. 

Nu,nu ma refeream la spațiu pe pista - vorbeam cu colegul care a zis ca spațiu au avut (în jur) disponibil,ca e în câmp.

Acum 3 ore, damager a spus:

cu cat il faci mai mare, cu atat e mai scump.

Eeexact. Aici e de fapt problema :)

Acum 3 ore, damager a spus:

aici as vrea sa castige MM

Și eu,pt moralul sau.

Acum 4 ore, damager a spus:

Hungaro se reface sau chiar s-a refacut din ce stiu pt F1. Reasfaltat si refacute zonele de degajare. Spre sa se mute acolo. Cu totul alt circuit fata de cartrodomul asta

Eii da?

Good news :ok:

pai ar fi super sa îl mute pe Hungaro sa rămânem totuși cu posibilitatea sa vedem și noi săraciile din estul Europei un gp fără sa parcurgem 1000km pana la el.

Si mai bine la Budapesta.

Link spre comentariu

Manu Gonzalez excalent din nou, ar trebui să se bată echipele MotoGP pe el (dar na, e spaniol, are o "problemă" se pare, deși mi se pare complet aiurea), e evident cel mai bun, și merge mult mai bine decât coechipierul Senna Agius.

Link spre comentariu

Acum 23 minute, frigider a spus:

Poate și ca a pierdut campionatul anul trecut a contat.

Mult ghinion dar și altele.

Ne ne

Anul trecut l-a pierdut pe barba lui.

Ghinion a avut pe final.

Deh vorba aia  - norocul tine cu cei puternici

Link spre comentariu