DKWraith Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 B 350 DKW, pe masina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiVdv Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 Am vazut pe o masina care avea si un sticker cu atentie la motociclisti numaru: B 600 GSR . Probabil ca si cand ninge tot cu Gsr-u` se plimba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Br Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 Asta este -> Cel mai tare nr de inmatriculare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 (editat) Asta este -> Cel mai tare nr de inmatriculare! Cine o fi zis ca matematicienii si sexul nu prea au nimic in comun? On: Vazusem mai demult un golf cu XXS si inauntru ditamai batoza...hilar. Editat Iulie 31, 2011 de AgresivRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 A cam prins melodia aia nu? dap am vazut p un forum CS 33YUM cand iti vine in spate , in oglinda se vede .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tince1290 Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 Eu am acum pe motor XX XX REA..imi place ca toata lumea face referire la adjectiv...dar de fapt vine de la numele proprietareie anterioare ...ma bate usor gandul sa-l tin...dar am retineri..sigur o sa se gandeasca altii la Andreea...ma gandesc sa-mi pun PA!...eu unul nu am vazut inca nici unul live...dar vazand in topicul asta cate exista deja..parca nu mai are haz )...e f greu sa gasesti ceva la care nu s-a gandit nimeni oricum cele mai bune numere ce le-am gasit in cele 29 de pagini...pentru mine...sunt: 32 FLY xx PAI XX BAU 73 PWP 24 FUN XX VIS XX BRB 48 CAI XX BYE mai am o saptamana sa ma gandesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat August 4, 2011 Share Postat August 4, 2011 La mine a fost simpla alegerea: TM3ORVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 xx p.l.m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motovip Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 ?? 80 ULE O babuta cu Pejo(s)-ul purta numarul asta, cu spatii egale intre caractere: X X 8 0 U L E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lydieekoto Postat August 6, 2011 Share Postat August 6, 2011 (editat) Asta este -> Cel mai tare nr de inmatriculare! Banuiesc ca era o 3,14 ZDA LA VOLAN(NU CONTEAZA SEXUL)CA pi-pi xde sunt de ambele sexe. Alte combinatii,probabil s-au scris sau ar putea fi: XX-100-LOL YY-200-DND ZZ-300-BRB XX-1OO-LAB AA-500-SMF BB-600-CMF CC-OO-OII VV-6O-VAR XX-69-AWY YY-69-STF XX-00-BSY XX-00-WAX XX-IO-BAG XX-IO-III HR-01-EAN DB-01-BYL IF--00-OSE B-001-NIC AR-00-DEO CS-01-CAS Editat August 6, 2011 de lydieekoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 Gentlemen...I give u my number: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Gentlemen...I give u my number: Domnisoara... am tastatura QWERTY, nu m-am prins PS: raspunzi si la beep? ) VIS am eu acum pe motocicleta, dar o sa-l schimb la primavara. Oscilez intre HRC si HOG (Honda Owners Group ) cel mai bun numar ramane DJ11SUS sau pentru cei din alte judete XX11SUS Editat Septembrie 30, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2012 Share Postat Septembrie 30, 2012 B 314 ZDA (314 se citeste PI) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bellucifer80 Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 xx 80sss xx70tos xx80xer xx83rik berik xx70sca ( ptr cel ce e neam de traista:) xx 10 bag:) xx70 bag ptr fackeri:))) to bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JackSixxx Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 XX-XX-DBB (dirty big bastard) BR-34-KLW (Break law) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 numar moto de TR31 LEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
audi_A9 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) oricum cele mai bune numere ce le-am gasit in cele 29 de pagini...pentru mine...sunt: XX FLY XX FUN XX CAI Subscriu la numerele de mai sus. Restul sunt numere de obsedati (sex, satanisti, gay) de aici si parte din impresia generala a altora ca motociclistii sunt o specie degenerata. Politetea si respectul in trafic ar fi unele din celelalte aspecte. Si ca parere generala, cred ca unii au prea multa imaginatie sa spui ca 3 este e si 7 este T sau altele. In trafic lumea te judeca dupa ultimele 3 litere pentru ca oricum nu au timp sa citeasca mai mult. Multi merg ca racheta. Nu cred ca gasesti mai mult de 1 dintr-o mie sa se prinda de combinatia pe care tu ai gandit-o timp de o luna. Ma asteptam sa fie mai multe idei constructive de la asa o comunitate. Vad ca urmatorul post confirma obsesiile de mai sus... Sa-l mai salut cand ne vedem in trafic sau sa-i dau cu flit? Editat Martie 3, 2013 de audi_A9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 o sa imi pun acum cand o inmatriculez b-xx-KMF ( kidu mother fucker) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Februarie 19, 2015 Share Postat Februarie 19, 2015 NWA ( nigga' with atitude ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Ce solutie recomandati pentru a face din " I " in " ! " ? As vrea totusi sa nu fie permanenta in cazul in care se iau astia de mine, sa pot reveni la " I " pe loc. Ma gandeam la o banda izolier alba ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionelaa Postat Septembrie 21, 2019 Share Postat Septembrie 21, 2019 Ce număr sa aleg la masina daca ma cheamă ionela sau combinat ionela simona? Va Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George Nyilos Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 On 28.01.2007 at 20:52, almid said: haideti sa incercam sa scriem fiecare cate o idee de numar preferential care sa sune bine, mai ales pe un motor. Nu va speriati ca cineva va va fura ideea. Oricum sunt 41 judete asa ca e loc pt aceste numere. Incarc sa fac combinatii interesante din cifre si litere si f interesant ar fi sa reusim sa combinam si initialele judetului. ex: BV 10 NLY ...one and only SV 22 DOI BT 11 UNU OT 51 UFO .....haideti sa incercam sa continuam aceasta lista. Poate voi ati avut mai multa inspiratie MAN 007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintzy11 Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 XX-XX- KOX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 23, 2020 Share Postat Aprilie 23, 2020 (editat) La 21.09.2019 la 10:54, Ionelaa a spus: Ce număr sa aleg la masina daca ma cheamă ionela sau combinat ionela simona? Va Multumesc! YSY, logic. Cu plă! Editat Aprilie 23, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristiankjcju Postat Mai 13 Share Postat Mai 13 La 21.09.2019 la 10:54, Ionelaa a spus: Ce număr sa aleg la masina daca ma cheamă ionela sau combinat ionela simona? Va Multumesc! SIM de la simona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate