Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F

Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Oricand ai de gand sa vii pe la noi, vei fi bine venit! :moto:

Numai ca nu stiu de unde vom face rost de atatea petale trandafir rosu sa le insiram pe A2 :D

Ce ma bucur ca s-a mai animat topicul asta :D Am postat niste poze mai devreme, ce parere aveti? Idei de infrumusetare aveti, ca eu ma gandeam sa-mi schimb mobra dar am ales sa o pastrez si sa o fac cea mai frumoasa din galaxie :D

Aceleasi ganduri necurate le-am avut si eu... dar o mobra mai fiabila ca asta nu sunt multe... si alea-s prea scumpe... asa ca ... am facut-o unica :D si inca o mai fac :ok:

Foarte misto albul, dar... eu prefer negru, cat mai pur si mai simplu ...cred ca v-ati prins :D

Editat de antemiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce ma bucur ca s-a mai animat topicul asta :D Am postat niste poze mai devreme, ce parere aveti? Idei de infrumusetare aveti, ca eu ma gandeam sa-mi schimb mobra dar am ales sa o pastrez si sa o fac cea mai frumoasa din galaxie :D

Cam aceleasi planuri le am si eu. Am pus fender eliminatorul si o sa-i fac niste poze dupa ce o spal ca sa va faceti o idee. Urmeaza sa-i pun si mudguardul dupa ce il vopsesc. Pe viitor urmeaza parbrizul, kit de lant, xenon macar pe faza scurta si o alarma. Intre timp am mai investit si in echipament si mi-am achizitionat asa ceva post-27759-1217416595_thumb.jpg ca sa ma observe fetele mai usor :ok: si pentru chisere post-27759-1217416653_thumb.jpg si niste manusi icon pursuit care se ventileaza fooooarte bine :D .post-27759-1217416690_thumb.jpg.

curuletul motocicletei mele arata cam asa acum http://www.xdcycle.com/store/images/t_166.jpg doar ca tabla a fost stickerita cu folie tip carbon look si arata nemaipomenit.

motoreta merge foarte bine, acum i`am luat si gume noi, are toate consumabilele schimbate, e ceas dar ma tot bate gandul sa-mi iau asa ceva post-27759-1217416885_thumb.jpg .

:moto:

Link spre comentariu

bunnn, da adidas ai dreptate parca sa mai inviorat topicul un pic...ptiu..sa nui fie dedeochi :ok: , asa in alta ordine de idei, si eu pot in septembrie ptr plecare..sau hai sa gasim alte locatii, parca la arc ahh nu prea ar surade :moto:

Link spre comentariu

pe platou i Piata Constitutiei... e ok? :moto:

acolo si la romana se strang asa zisii basinosi care se dau pe magheru... si aia cu masinile tunate, nu prea e loc de noi acolo, eu as propune la academia militara in fata...ptr ca acolo e liniste si bine nu ne deranjeaza nimeni... :ok: :D

Sau in fata la Academia Militara, sa le aliniem pe toate si sa le pozam de jos :D

yep... :D :D

Editat de NeBuN@Ke
Link spre comentariu

costele, foarte tari ghetutele alea alpinestars.

in alta ordine de idei, de ce ai vrea sa iti iei 600rr? :D

deoarece cred ca m-as imbina perfect cu dansa :moto: . mi-au venit gumele :D acum trebuie sa`i dau capat la ala care il am :ok:

Link spre comentariu

acolo si la romana se strang asa zisii basinosi care se dau pe magheru... si aia cu masinile tunate, nu prea e loc de noi acolo, eu as propune la academia militara in fata...ptr ca acolo e liniste si bine nu ne deranjeaza nimeni... :moto: :D

yep... :D :ok:

:D

Daca e la Academie ma bag si io - oricand dupa ora 20:30 (din cauze de job).

:D

Link spre comentariu

Vedeti ca la Academie se mai strang si Ducat-isti si R6-isti, sa nu picati peste ei.Atata tot.

La Academia tehnica militara, inainte de a ajunge la Razoare venind dinspre Eroilor, acolo jos inainte de a urca dealu.

Editat de Arhimede
Link spre comentariu

La Academia Militara am propus si eu dimineata, dar trebuie sa facem in asa fel incat sa nu nimerim in aceiasi zi cu Monsteristii, FZ6-istii si cine se mai aduna. :ok: Loc e destul pentru toata lumea. Acum sa gasim o zi si o ora convenabila :moto:

Link spre comentariu

Cu silecer-ul scos, benzina OMV Carrera 100, la 13-14k ture, flacarile sunt cam de 25 cm la spatele tobei (MIVV GP TITAN)

Iar zgomotul... e din jos si grav catre inalt si ascutit iar in ture joase nu urla deloc, ceea ce o face utilizabila si noaptea (3-4k ture zgomot stock).

Eu o am de ceva timp instalata si inca ma mai trec 3 tipuri de fiori cand accelerez serios: unul de sus in jos, unul de jos in sus si unul de la stanga la dreapta... Il astept si p-al 4lea... :ok:

Asta ca sa stii ce te asteapta daca iti iei toba d-asta :D

Mulțam mult de info, sună foarte interesant, acum doar să fac rost și de bani pentru ea, că-s într-o perioadă destul de nașpa și am mai multe cheltuieli. (chiar și altele la moto)

Așa arată motoreta după ultimul "tunning". :moto:

post-34860-1217430758_thumb.jpg

Link spre comentariu

La Academia Militara am propus si eu dimineata, dar trebuie sa facem in asa fel incat sa nu nimerim in aceiasi zi cu Monsteristii, FZ6-istii si cine se mai aduna. :D Loc e destul pentru toata lumea. Acum sa gasim o zi si o ora convenabila :ok:

pai daca zici ca sunt si acolo destui...mai bine mergem la constitutiei ca acolo e loc mult mai mare , ne gasim noi un coltisor al nostru de inceput..si cred ca e mult mai la indemana ptr toti...nu..? :moto:

Link spre comentariu

Mulțam mult de info, sună foarte interesant, acum doar să fac rost și de bani pentru ea, că-s într-o perioadă destul de nașpa și am mai multe cheltuieli. (chiar și altele la moto)

ai auzit de crash paduri?

Link spre comentariu

pai daca zici ca sunt si acolo destui...mai bine mergem la constitutiei ca acolo e loc mult mai mare , ne gasim noi un coltisor al nostru de inceput..si cred ca e mult mai la indemana ptr toti...nu..? :ok:

@alter ego : Imi pare rau pentru tunning ... Am motoreta la fel a a ta ... Duminica am montat crash-urile ... Puteai strica mai multe.. pentru 100 E aproximativ ...

Link spre comentariu

Nu, n-am auzit, teach me all knowing one. :moto:

@alter ego : Imi pare rau pentru tunning ... Am motoreta la fel a a ta ... Duminica am montat crash-urile ... Puteai strica mai multe.. pentru 100 E aproximativ ...

Știu că ai la fel, o să montez și eu o pereche de LSL ca ale lui adidasu', mai întâi să mă repar eu. :ok:

Link spre comentariu

Sal,

buna idee!! ....prin septembrie ar fi chiar bine...

propun si eu un loc , dar sa nu dati cu pietre....in parcarea unui supermarket (ME....,CA....,CO...,SEL....,etc.) pe care il veti alege voi, cei din bucuresti,....

venim si noi din Alexandria...4-5 cbr-uri...ne primiti? :ok:

Bafta... si sa ne iasa intalnirea :moto:

Link spre comentariu

Ai auzit ca Betmen are Mv Agusta>? Wtf?

Cand iesi cu ea pe strada mai merge cineva cu tine? Ar fi mai bine asa, sa ai pe cineva in fata si pe cineva sa-ti tina spatele. Asa am facut eu cu un amic cand Alexutza si-a luat F3-ul..si mergea cu 20 km/h :ok: Trebuie sa inveti sa iesi si in trafic cu ea, la orice ora. Apropo, ai B-ul si ai condus masina pana acum?

Nu-mi aminti,te rog :D Am facut o ora de la Ursu pana acasa :moto:

Link spre comentariu

Baieti daca nu facem mai repede intalnirea nationala o F`istilor s-ar putea sa va parasesc si sa ma intalnesc cu firebladestii :D . Aseara am avut pe mana un 1000rr din 2005. Intai am facut drumul Mangalia - Constanta si am adus jucaria acasa = placere pura. Cu totul altceva fata de f4. Dupa care l-am mai dat vreo 100 de km in oras :P . Am ramas :D :D :moto: :D :ok: :) . Aveam un zambet prostesc pe fata si nu puteam sa-mi revin :D . Ma surprindea din ce in ce mai mult ciclistica, franele, precizia cu care schimba vitezele, cuplul extraordinar :o o bijuterie :what:. @ Adidas daca vrei wheelie ia-ti un 1000rr :D . Am vrut sa o ridic si am ridicat-o exact cat am tras de gaz. La un moment dat am facut un wheelie de am zis ca nu e adevarat :D. Daca aveti ocazia mergeti cu una mai ales ca e tot hondă cum zice un prieten de-al meu arab.

Link spre comentariu

Hai bine v-am gasit eF-istilor :D

Eu Iulia, una bucata F3. O am de un an si sunt fooooarte multamita. O cheama Xena (iF-XNA) ;) Intruniri , plimbari (plimbare???) , dictutii ? I'm in !

post-2550-1217496578_thumb.jpg

post-2550-1217497101_thumb.jpg

Link spre comentariu