gabra66 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 donez pinioane de cutie de viteze de la jupiter (cred ca e aproape completa nu shtiu daca ii lipseshte ceva) daca trebuie cuiva datzi un mesaj ma intereseaza pe mine pinioanele alea ,tocmai sunt in plina resytaurare a jupiterului meu,pm pls daca le mai ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 (editat) DONEZ un ambielaj de MOBRA 50, este nou dar ruginit dat fiind depozitarea necorespunzatoare, curatzat/sablat presupun ca i-ar trebui cuiva, mai e o biela noua si coliviile care au deasemenea rugina superficiala.Prefer din Bucuresti... Editat Martie 3, 2009 de sconx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 am piese de cz 250 twin din 1975 .... se doneaza ... cutie aer filtru ....+capace cilindrii ambielaj cutie viteza bascula cadru (rupt si sudat de cineva...) acte vechi cartere posibil si un carburator . (NU DORESC BANI) daca are cineva capacele laterale de la motorul de planeta 5 care acopera carburatorul....rog sa ma contacteze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 am piese de cz 250 twin din 1975 .... se doneaza ...cutie aer filtru ....+capace cilindrii ambielaj cutie viteza bascula cadru (rupt si sudat de cineva...) acte vechi cartere posibil si un carburator . (NU DORESC BANI) daca are cineva capacele laterale de la motorul de planeta 5 care acopera carburatorul....rog sa ma contacteze . Salut! m-a sunat un prieten care nu are cont aici si m-a rugat sa-ti spun ca le vrea el pentru cz-ul sau. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 Da le am .. pt modelul ala numa ca au o tona !!! As putea sa trimit pana in bucuresti ...cu un microbuz si sa rogi un prieten sa le ia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 DONATE >>>DONULUI DE MAI SUS>>>> cu toata dragostea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Salut! m-a sunat un prieten care nu are cont aici si m-a rugat sa-ti spun ca le vrea el pentru cz-ul sau. Ai PM Poza atasata in postul tau e a unui motor care era (in urma cu ceva timp) de vanzare. Daca corespunde cu ce e scris in semnatura mea, te rog sa-mi dai un p.m. Merci. Editat Martie 6, 2009 de cardanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 doneaza domnul dns7ate ceva numai ca a postat la cerseli! "DONATIE!!! set complet de becuri pe 6Volti, plus doua bobine de inductie tot pe 6V... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 sal fratilor daca are cineva un dinam pentru si un set motor CZ sau jawa. vreau la un CZ 175 din 60. daca e mai am si eu un motor de rezerva pentru piese de la un CZ 125! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Am gasit prin magazie un rezervor <lacrima> de la fostul meu ij,daca are cineva nevoie de el,sa-mi dea un P.M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Rezervorul pleaca zilele astea,catre domnul Rocket1982. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 DONEZ un ambielaj de MOBRA 50, este nou dar ruginit dat fiind depozitarea necorespunzatoare, curatzat/sablat presupun ca i-ar trebui cuiva, mai e o biela noua si coliviile care au deasemenea rugina superficiala.Prefer din Bucuresti... Ohooo, maneee... M-ar interesa pe mine, ca si asa ma gandesc sa ma apuc de Mobretina sa o fac si pe ea Ce zici?facem cumva sa ne auzim zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Ohooo, maneee...M-ar interesa pe mine, ca si asa ma gandesc sa ma apuc de Mobretina sa o fac si pe ea Ce zici?facem cumva sa ne auzim zilele astea? A fost donat rapid...A fost chiar macel. Scuze n-am mai scris ca a fost dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannybc90usa Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se potrivesc cumva pistoanele de dacie 1100 la vreun motor? (cred ca am un set acasa...si sunt noi) se potrivesc la simson..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 se potrivesc la simson..... O,vis urat...n-o sa dispari nicicind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 am o mobra intreaga dar e desfacuta!! daca e cineva interesat il ajut cu ce are nevoie!!! poate daca e un posibil schimb cu alte piese!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudead Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Nu e mare lucru dar am 2 litri de ulei Motorex 10w40 full sintetic nou ( ma rog de anu trecut ). Daca il vrea cineva sa dea de veste prin PM. se ridica personal, doar in bucuresti. Editat Martie 26, 2009 de nikudead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Sunt nou proprietar de Voshod 3 M si as vrea sa il readuc la echipare completa. Am nevoie de: - cric central; - contactul de pe bord, din dreapta vitezometrului; - yala antifurt; - crashbars. -orice alta piesa de Voshod 3 M ce va prisoseste. Pentru unele piese sunt dispus sa platesc, la intelegere. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 cumpar aripa fata ij festival ! URGENT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Piesele deJAWA Cz donate ..au ajuns la destinatie ..vad ca omu a fost f. incantat ... dealtfel si eu multumesc pt rezervorul de IJ ... astazi ma duc sa l ridic de la posta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 fratilor am si eu nevoie de un carburator de 350cc de jupiter 3 numai bine cumpar aripa fata ij festival ! URGENT ! sal eu am o arija de jupiter 3 daca i-ti e buna cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (donatie) cauciuc spate MITAS 3.50-18 H06. Are uzura mica, pentru interesati masor cu sublerul adancimea profilului&poza. Problema lui este ca este fabricat in 1997, deci materialul e cam batran chiar daca nu se observa. Probleme(galme, fisuri, crapaturi) nu se observa, dar pentru interesati ma pot uita cu atentie inca odata. Donatia e valabila doar pana in 15iunie 2009, daca nu il vrea nimeni pana atunci, cand eliberez garajul pe 15 il arunc la deseuri. Cauciucul e in Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salutare! Am si eu nevoie de o roata completa de Mobra Hoinar, nu neaparat donatie, chiar si cu bani. Vreau sa readuc la viata prima mea motoreta, si nu mai am roata spate. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salutare! Am si eu nevoie de o roata completa de Mobra Hoinar, nu neaparat donatie, chiar si cu bani. Vreau sa readuc la viata prima mea motoreta, si nu mai am roata spate. Multumesc frumos! Salut,am o roata de M 50 S mai bine zis butucul de la mobra incastrat pe roata de Jawa 3.50/16.Daca nu ai alte oferte,ca ultima varianta,da un semnal. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Sunt nou proprietar de Voshod 3 M si as vrea sa il readuc la echipare completa. Am nevoie de:- cric central; - contactul de pe bord, din dreapta vitezometrului; - yala antifurt; - crashbars. -orice alta piesa de Voshod 3 M ce va prisoseste. Pentru unele piese sunt dispus sa platesc, la intelegere. Multumesc anticipat. Anuntul e inca valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate