Pupila Dilatata Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Rezervorul pleaca zilele astea,catre domnul Rocket1982. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 DONEZ un ambielaj de MOBRA 50, este nou dar ruginit dat fiind depozitarea necorespunzatoare, curatzat/sablat presupun ca i-ar trebui cuiva, mai e o biela noua si coliviile care au deasemenea rugina superficiala.Prefer din Bucuresti... Ohooo, maneee... M-ar interesa pe mine, ca si asa ma gandesc sa ma apuc de Mobretina sa o fac si pe ea Ce zici?facem cumva sa ne auzim zilele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Ohooo, maneee...M-ar interesa pe mine, ca si asa ma gandesc sa ma apuc de Mobretina sa o fac si pe ea Ce zici?facem cumva sa ne auzim zilele astea? A fost donat rapid...A fost chiar macel. Scuze n-am mai scris ca a fost dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannybc90usa Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Se potrivesc cumva pistoanele de dacie 1100 la vreun motor? (cred ca am un set acasa...si sunt noi) se potrivesc la simson..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simson simson Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 se potrivesc la simson..... O,vis urat...n-o sa dispari nicicind... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 am o mobra intreaga dar e desfacuta!! daca e cineva interesat il ajut cu ce are nevoie!!! poate daca e un posibil schimb cu alte piese!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudead Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Nu e mare lucru dar am 2 litri de ulei Motorex 10w40 full sintetic nou ( ma rog de anu trecut ). Daca il vrea cineva sa dea de veste prin PM. se ridica personal, doar in bucuresti. Editat Martie 26, 2009 de nikudead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Martie 31, 2009 Share Postat Martie 31, 2009 Sunt nou proprietar de Voshod 3 M si as vrea sa il readuc la echipare completa. Am nevoie de: - cric central; - contactul de pe bord, din dreapta vitezometrului; - yala antifurt; - crashbars. -orice alta piesa de Voshod 3 M ce va prisoseste. Pentru unele piese sunt dispus sa platesc, la intelegere. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 cumpar aripa fata ij festival ! URGENT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Piesele deJAWA Cz donate ..au ajuns la destinatie ..vad ca omu a fost f. incantat ... dealtfel si eu multumesc pt rezervorul de IJ ... astazi ma duc sa l ridic de la posta !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 fratilor am si eu nevoie de un carburator de 350cc de jupiter 3 numai bine cumpar aripa fata ij festival ! URGENT ! sal eu am o arija de jupiter 3 daca i-ti e buna cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (donatie) cauciuc spate MITAS 3.50-18 H06. Are uzura mica, pentru interesati masor cu sublerul adancimea profilului&poza. Problema lui este ca este fabricat in 1997, deci materialul e cam batran chiar daca nu se observa. Probleme(galme, fisuri, crapaturi) nu se observa, dar pentru interesati ma pot uita cu atentie inca odata. Donatia e valabila doar pana in 15iunie 2009, daca nu il vrea nimeni pana atunci, cand eliberez garajul pe 15 il arunc la deseuri. Cauciucul e in Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salutare! Am si eu nevoie de o roata completa de Mobra Hoinar, nu neaparat donatie, chiar si cu bani. Vreau sa readuc la viata prima mea motoreta, si nu mai am roata spate. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 Salutare! Am si eu nevoie de o roata completa de Mobra Hoinar, nu neaparat donatie, chiar si cu bani. Vreau sa readuc la viata prima mea motoreta, si nu mai am roata spate. Multumesc frumos! Salut,am o roata de M 50 S mai bine zis butucul de la mobra incastrat pe roata de Jawa 3.50/16.Daca nu ai alte oferte,ca ultima varianta,da un semnal. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardanu' Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Sunt nou proprietar de Voshod 3 M si as vrea sa il readuc la echipare completa. Am nevoie de:- cric central; - contactul de pe bord, din dreapta vitezometrului; - yala antifurt; - crashbars. -orice alta piesa de Voshod 3 M ce va prisoseste. Pentru unele piese sunt dispus sa platesc, la intelegere. Multumesc anticipat. Anuntul e inca valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 (donatie) cauciuc spate MITAS 3.50-18 H06. Are uzura mica, pentru interesati masor cu sublerul adancimea profilului&poza. Problema lui este ca este fabricat in 1997, deci materialul e cam batran chiar daca nu se observa. Probleme(galme, fisuri, crapaturi) nu se observa, dar pentru interesati ma pot uita cu atentie inca odata. Donatia e valabila doar pana in 15iunie 2009, daca nu il vrea nimeni pana atunci, cand eliberez garajul pe 15 il arunc la deseuri. Cauciucul e in Brasov. sal daca inca mai este valabil ma intereseaza da-mi un beep si o sa te sun 0745843121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. vine cu iepurele la pachet ? tare Mesaj completat salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Mesaj completat - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. ORL-ule sari pe ele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu tractoristu Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 vine cu iepurele la pachet ? tare Mesaj completat salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Mesaj completat - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Vreau eu roata din ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. Vai, fain rau, primu model....din ce in ce mai rar... Sfatul meu e sa nu il arunci, e pacat, nu mai gasesti pe toate drumurile asa exemplar... ORL-ule sari pe ele !!! As sari mane, da io deja nu mai am pe unde sa le pun Am inceput sa duc pe la tara, pe la amici, ma injura lumea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 vine cu iepurele la pachet ? ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Poti sa imi spui ce diametru au in partea de sus telescoapele? sau de la ce sunt sa intreb pe altcineva, ca tu ai spus ca nu le ai la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Donez cadru de carpati pt. cei interesati . Din pacate oferta este valabila doar pina luni-marti dupa care cu parere de rau va ajunge la fiare vechi pt. ca am nevoie de spatiu iar citeva fiare deja ma incurca de aceea fac curat prin curte . Cei interesati rog sa sune la 0740376555 pt. ca nu prea mai intru pe forum. Multumesc frumos pentru cadru , raman dator , daca te pot ajuta cu ceva oricand cu cea mai mare placere . A , sa nu uit , emblema V8 sa nu o arunci te rog cand o dai jos de pe Mz . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 vine cu iepurele la pachet ? tare Mesaj completat salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... Mesaj completat - ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- salutare ... donez rumatoarele : ... insa problema e urmatoarea - ele sunt in Constanta toate ... eu peste doua saptamani ajung in Constanta si ABIA ATUNCI pot sa le pun la curier si etc. ... ... cine le revendica primu le si ia ... vreau eu telescospele de fata,daca nu le-a revendicat nimeni iti dau si adresa [pm]. toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 se dau moka (la pachet) rezervor jupiter4, rezervor festival si furca festival(cam ruginita). cine le vrea, vine si le ia personal. Mesaj completat se dau moka (la pachet) rezervor jupiter4, rezervor festival si furca festival(cam ruginita). cine le vrea, vine si le ia personal. s-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate