bimmer Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 (editat) carene zx6r 2005-2006 de pista daca are careva de vanzare sau de unde as putea sa iau la pret bun astept un PM ! mersi Editat Martie 14, 2012 de bimmer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Salutare, Am si eu o dilema Am primit pentru motocicleta mea Kawa636 2006, 4 L de ulei Motul 5100..... Ideea este ca trebuie sa schimb uleiul inaintea sezonului dar nu stiu daca este bun uleiul...am tot citit pe forum si am vazut Motul 300 FL.... Voi ce ziceti? baga macar 7100 5100 este ulei mineral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyc29 Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Salutare, Am si eu o dilema Am primit pentru motocicleta mea Kawa636 2006, 4 L de ulei Motul 5100..... Ideea este ca trebuie sa schimb uleiul inaintea sezonului dar nu stiu daca este bun uleiul...am tot citit pe forum si am vazut Motul 300 FL.... Voi ce ziceti? apropo de motul 300 factory line ..nu imi place deloc la schimbatorul de viteze(schimbarea e mai greoaie si mai zgomotoasa) si eu am tot un 636 2006, eu o sa incerc BEL-RAY 10w 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
no01else Postat Martie 14, 2012 Share Postat Martie 14, 2012 Este unul din 2008 la Oradea,am vrut eu sa il iau,la 4000 de euro,tipla.Era pe best bike parca,anuntul,dar mai am numarul tipului.Daca mai esti interesat da-mi PM si iti pot da numarul lui. s-a dat daca mai auzi ceva ... sau daca aude cineva despre vreun 636 , in principiu 2005 - 2006, de vanzare ... sunt interesat de unul ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 baga macar 7100 5100 este ulei mineral. 5100 este semisintetic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_wolf Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 este bun Motul 5100 4T 10W40 pentru zx6r-ul meu din 2001? are peste 50.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 5100 este semisintetic Asta inseamna ca este ok....pentru vara asta? ..... In medie nu cred ca am sa fac mai mult de 4000km. O folosesc in weekend si nu ies foarte des din oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 cine imi spune si mie la schimbul de placute fata ... mi-a zis un baiat ca trebuie sa iau 2 seturi de placute? cine ma poate lumina si pe mine ! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 1 set de placute = 2 placute pentru 1 disc (una prinde pe o parte a discului, a doua pe cealalta) tu ai doua discuri pe fata deci ai nevoie de 2 seturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 mersi daca nu ma insel la modelul tau ai 4 placute pe disc(2 seturi)x2discuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 asa este 2 seturi ... mersi baieti ... am ales SBS , schimb si lichidul si furtunele fata cu unele race mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byty007 Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 salut am si eu oo mica problema sa zic cu moto kawasaki ninja zx6r 99 ,,,,ajutati-ma si pe mine vreau sa schimb si eu uleiu din furca si cum se procedeaza niste detali ar fi bune,,,,va rog....multumesc !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 salut am si eu oo mica problema sa zic cu moto kawasaki ninja zx6r 99 ,,,,ajutati-ma si pe mine vreau sa schimb si eu uleiu din furca si cum se procedeaza niste detali ar fi bune,,,,va rog....multumesc !!!! mergi la unu care stie! adica la un mecanic.curge furca? asa este 2 seturi ... mersi baieti ... am ales SBS , schimb si lichidul si furtunele fata cu unele race mersi sa vezi ce frina tragi dupa ce schimbi furtunele! SBS mie nu mi plac.cand ploua au tendinta "sa alunece" de fapt nu stiu sa descriu dar nu mi plac. acum am "carboine loreain"?am alt feeling cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Martie 20, 2012 Share Postat Martie 20, 2012 Ce parere aveti despre ZX6R 636 din 2002. Ce probleme se intalnesc mai des la acest model ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Ce parere aveti despre ZX6R 636 din 2002. Ce probleme se intalnesc mai des la acest model ? am eu unul. daca vrei vii sa l vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Am si facut un stopie cu placutele si furtunele astea .... Am avut senzatia maxima )) Acum imi mai trebuie carene si poate un pw3 dc are careva sa-mi scrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Am si facut un stopie cu placutele si furtunele astea .... Am avut senzatia maxima )) Acum imi mai trebuie carene si poate un pw3 dc are careva sa-mi scrie Normal pana se aseaza bine placutele trebuie sa eviti franari bruste.Ce fel de carene vrei?De pista sau originale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Martie 21, 2012 Share Postat Martie 21, 2012 Normal pana se aseaza bine placutele trebuie sa eviti franari bruste.Ce fel de carene vrei?De pista sau originale? da stiu ... o sa franez progresiv pana se aseaza ... dar a intrat unu in sensul giratoriu fara nici o grija si a trebuit sa franez de pista vreau carene ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danalarm Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 Slautare, A schimbat cineva bujiile la ZX6r -2006 pana acum. Ma bate un gand sa ma apuc weekendul asta. Pe youtube sunt ceva filmulete...... Am cheie...am pofta de munca....Dar vroiam un sfat de la cineva care a mai trecut prin asta. Cum se strang bujiile...la mana/cheie dinamometrica. ( La Dacia lui tata le schimbam des..si le strangeam "ochiometric", pana nu mai mergea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byty007 Postat Martie 22, 2012 Share Postat Martie 22, 2012 salut oo intrebare ce toba mi-aty recomanda pt modelu kawasaki ninja zx6r 99 : intre Leovince 6373 , MIVV OVAL CARBONIO.... mar interesa ceva sa se auda rau,,, ms ce zicety se merita am gasit folosite marcile astea de tobe pt kawasaki ninja z6r 99:akrapovic carbon -120e / arrow-150e / leovince-90 / care credety ca se merita si se aude mai frumos,,,,!!!astept parerile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 Daca vrei sa se auda rau, ia MIVV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byty007 Postat Martie 23, 2012 Share Postat Martie 23, 2012 salut oo intrebare ce toba mi-aty recomanda pt modelu kawasaki ninja zx6r 99 : intre Leovince 6373 , MIVV OVAL CARBONIO.... mar interesa ceva sa se auda rau,,, ms ce zicety se merita am gasit folosite marcile astea de tobe pt kawasaki ninja z6r 99:akrapovic carbon -120e / arrow-150e / leovince-90 / care credety ca se merita si se aude mai frumos,,,,!!!astept parerile voastre! problema ee la akrapovic ca are gaurile tot da nu ma are suruburile ,,,as putea sa oo pot pune si asa cumva sa pun suruburile de partea alalta ,,,,? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 25, 2012 Share Postat Martie 25, 2012 Slautare, A schimbat cineva bujiile la ZX6r -2006 pana acum. Ma bate un gand sa ma apuc weekendul asta. Pe youtube sunt ceva filmulete...... Daca vrei poti sa vii la mine la garaj sa le schimbi.Fisele ies cam greu.Eu le-am schimbat fara sa dau air-box-ul jos de tot,dar trebuie sa mai fie cineva sa ti-l tina. Daca faci rost de dinamometrica e foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu182 Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 salut! exista cineva cu vreun zx6r model 2009 -> ? sunt curios cum se calculeaza setarile pt suspensie - in special fata ca nu prea inteleg cum functioneaza big piston fork-ul si youtoube-ul nu ma ajuta mai deloc. mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 27, 2012 Share Postat Martie 27, 2012 salut oamenilor, o intrebare, poate stie vreunul: eu nu am stop pe frana spate, lipseste..levierul ala sau ce naiba o fi, aveti idee cat m-ar ajunge piesa respectiva? noroc, vreme buna si bani de benzina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate