Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 Te descurci. Al meu e luat de vreun an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 de unde si cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 (editat) De la chinezi, vreo 19 USD a fost. Editat Martie 14, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dmmn Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 La 15.02.2020 la 20:58, Taz Asg a spus: pai baga ceva poze .. poate ne combinam.. unu are nevoie de aia..altul de aia... Noroc, cu nitel intarziere dar l-am pozat, detalii aici: Sa ne-auzim sanatosi pe-asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbytudy Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 Salut! A schimbat cineva distributia la 4TX? Se poate cu lant inchis? Sau trebuie neaparat deschis cu master link? Stiu ca lantu se prinde pe cele 2 pinoane sus, sub "valve cover", se sprijina pe patine si se mai prinde jos pe arbore. M'am uitat azi la cam chain tensioner e pe la final de reglaj. Dupa putina joaca am auzit un CLANK de la lant. Posibil sa fi sarit peste o za. Daca tot e pe duca si tot tre sa verific timing-ul, am zis sa-l si schimb. Altceva: Nu gasesc garnitura din poza pe niciunde. In engleza e "oil pump cover gasket". In romana n am gasit absolut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 17, 2020 Share Postat Martie 17, 2020 mare atentie la scosul intinzatorului ca poate sari lantul o za si asta poate insemna supape infipte in piston si multe altele.. ma uit eu de garnitura si iti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
turbytudy Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 Buna colegi. Ce fel de antigel sa pun? si ce concentratie? Ma gandeam la Motul Mocool, https://www.unimotors.ro/Lichid-racire-antigel-Motul-MoCool-500ML_p_5561.html Asta spune ca se foloseste 20.1 cu apa distilata. In carte, ei spun ca 1.7l de 50-50 antigel si apa. Cat antigel si cata apa? Daca iau antigel "ready to use" trebuie sa il diluez 50-50 conform cartii? Nu mi dau seama dupa cine sa ma iau. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 (editat) hepu g12 (corect) si combini 50-50 Editat Aprilie 3, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 1 oră în urmă, turbytudy a spus: Daca iau antigel "ready to use" trebuie sa il diluez 50-50 conform cartii? Antigelul "ready to use" este gata diluat, îl folosești ca atare. Cel concentrat îl diluezi 1:1 cu apă distilată, de regulă scrie pe ambalaj proporțiile și temperaturile la care rezistă fiecare. Hepu G12 pun și eu în motociclete, diluat 1:1 pt că e concentrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 Până acum am folosit antigel Total (luat din Dedeman) și apă distilată. De la ultima revizie la mașină (distribuție) mi-a rămas un litru și ceva de Hepu roz (sigur tot G12). Spune lumea că antigelul auto nu ar fi bun, că are punct de fierbere mai scăzut decât cel auto. Personal nu am observat diferențe, la ce răcire are mobra mea. Când îi schimb antigelul, în tavă curge lichid curat, fără rugină și alte minuni. În carte scrie că se schimbă la doi ani, dar îl schimb preventiv la unul, că nu mă costă mare lucru. Fiind carenată (și mi-e jenă să scot carenele), am luat pâlnii cu gât lung, cred că va fi mult mai ușor. Încape cca 1,9 litri de amestec în instalație. Cred că și la TDM e cam la fel, voi avea în curând ocazia să lucrez la un 850 din prima generație, care stă de vreo doi ani și are nevoie de îngrijiri serioase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 eu folosesc glaceol rx-d . 1-1 cu apa distilata . am pus dracie de asta in toate mobrele de pana acum . nici o buba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 hepu e cam la toate magazinele de piese auto d-asta prefer sa il folosesc ca e mereu la indemana. @Lucian_M cam 2l intra in TDM, nu mai stiu exact. nu trebuie decat o carena data jos, cea de pe dreapta pt a ajunge la radiator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 3, 2020 Share Postat Aprilie 3, 2020 Mulțam de pont! O să fie dezbrăcată complet, că are nevoie de îngrijiri. Caut manualul și mă documentez, dar cu situația actuală, o să aștepte mult și bine până o aduc de la Onești. Și omul o vrea pusă la punct, dar stă deocamdată, nu ne putem duce după ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 (editat) Cautand carburatoare ptr un 4tx din 97 am gasit un anunt de dezmembrari un 4tx din 99 carb arata total diferit ,asa o fi.? a incercat careva sa puna modele dif de carb pe tdm din alti ani. Editat Aprilie 10, 2020 de karpatenwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 10, 2020 Share Postat Aprilie 10, 2020 4tx avut 2 sau 3 versiuni de carburatoare nu mai stiu exact. Am verificat acum si conform schemelor codurile celor 2 seturi de gulere de admisie in caburator si din carburator in motor sunt aceleasi, deci se vor potrivi carburatoarele din 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 (editat) Acum 10 ore, Cavaleru a spus: deci se vor potrivi carburatoarele Pot să fie diferențe la cabluri sau ceva circuite electrice chiar dacă fizic se potrivesc. Nu zic că musai ar fi, doar că există și posibilitatea asta. Editat Aprilie 11, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat Aprilie 11, 2020 Share Postat Aprilie 11, 2020 Acum 17 ore, karpatenwolf a spus: Cautand carburatoare ptr un 4tx din 97 am gasit un anunt de dezmembrari un 4tx din 99 carb arata total diferit ,asa o fi.? a incercat careva sa puna modele dif de carb pe tdm din alti ani. Uite o discutie mai veche, poate gasesti ceva care sa te ajute: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruscanugelu Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Salut. Trebuie să schimb discul și plăcuțele de frână spate. Dacă puteți să-mi faceți niște recomandări, eventual link-uri. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 Brembo sau EBC, de la vreun magazin de piese auto. Prețuri ok, livrare... moca, bineînțeles. Eu așa am procedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 28, 2020 Share Postat Aprilie 28, 2020 (editat) daca ne zici si pt ce motoreta @ruscanugelu Editat Aprilie 28, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruscanugelu Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 Acum 9 ore, Cavaleru a spus: daca ne zici si pt ce motoreta @ruscanugelu Pentru Yamaha TDM 900, an 2003. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 (editat) @ruscanugelu Disc spate NG (spania) 456lei Placute spate CL brakes (Carbon Lorraine) 132lei sau Goldfren 102lei dureaza cam o saptamana sa aduc discul si placule CL brakes Editat Aprilie 29, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Salut Cavaleru, La asa un preț, mai zic si eu. Imi poti transmite un pret pt disc de RT, cele față floating cu prindere 12 bobine. Daca nu e ok aici, incercam in privat, mulțumesc! Editat Aprilie 29, 2020 de TeDy 'M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 29, 2020 Share Postat Aprilie 29, 2020 @TeDy 'M ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate