jenifer Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 De la cineva din arad care a adus-o din italia de la un mosulet de vreo 58 de ani, care mai avea inca una radiata de rezerva m-am uitat aseara printre ce piese mai am pe acolo, mai am o pompa de apa cred sau ceva de genu si un cred ca este CDI-ul pentru ca are conectate de el fisele de bujii cred ca sunt un norocos. PS cum sa il aduc din arad? ti-o aduc eu!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ti-o aduc eu!!!!!!!!!! cat ma costa? nu e imatriculata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1Bandit Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 am o problema cu alimentarea cu curent, din cand in cand se intrerupe alimentarea electrica de tot , din senin acum merge totul , acum se opreste , mai ales dupa ce am lasat-o din mana , degeaba pun contactul (care este in stare foarte buna) ca nu se mai alimenteaza nimic . daca o las o vreme o ia din nou, banuiesc un contact imperfect, dar sunt novice in motoare si de-asta apelez la voi. ma poate ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 cum las TDM-ul mai jos de fund din amortizor? sau trebuie sa ii montez un kit? am vazut ca in suportul de la amortizor mai are o gaura care banuiesc ca e pentru a lasa mai jos o treapta amortizorul din prindere. aveti idee de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 cat ma costa? nu e imatriculata? bre, motoreta e in arad?si daca este , nu se poa; numere rosii......ma duc si ti-o aduc ...pe rotile ei , frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 e in arad si nu am numere roshii. prefer sa o aduc cu duba am gasit ceva azi sa vedem daca se materializeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 modelul 3vd pana in ce an s-a fabricat ? (in talonul meu scrie an de fabricatie '97) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 pana in 95 pe 3dv poti pune xenon astfel incat sa ai faza scurta si lunga pe ambele faruri? imi place de mor cum arata cele 2 faruri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 asa ma gandeam si eu , au gresit ( in actele de italia era prima inmatriculare in 97 si probabil asta i-a incurcat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 cateva poze sper sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 cateva poze sper sa mearga chiar frumoasa , s-o stapanesti sanatos......zi-ne cine ti-a adus-o?mai aduce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) Tipul se numeste Cosmin Suciu si e din Chisineu-Cris. la 40 km de arad. omu nu prea se pricepe la motoare. el aduce ce gaseste mai ieftin. cand am fost acolo am fost 4 oameni din care 3 vroiam sa luam moto. Eu sunt singfurul care si-a luat-o. celelalte mobre erau cam obosite dupa parerea celor cu care am fost si dup0a multe telefoane adate pe la prieteni mecanici Eu sunt foare multumit de mobra. abia astept sa o aduc acasa. Editat Mai 13, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 sa ai parte de ea. este identica cu a mea. cat despre xenon...merge montat pe ambele faruri. am avut de proba pe a mea. este...laser. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 pe 3dv poti pune xenon astfel incat sa ai faza scurta si lunga pe ambele faruri?da, asa am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 cum las TDM-ul mai jos de fund din amortizor? sau trebuie sa ii montez un kit? am vazut ca in suportul de la amortizor mai are o gaura care banuiesc ca e pentru a lasa mai jos o treapta amortizorul din prindere. aveti idee de asta? Deci, sub sa,in capul superior al amortizorului se gaseste un reglaj rotativ cu doua pozitii (stanga-dreapta) pentru taria arcului SOFT-HARD.Pentru taria amortizorului este o piulitza crenelata imediat deasupra bucsei inferioare de prindere pe cadru.Rotesti de ea st-dr si are vreo 20 de pozitii (clickuri) care permit reglarea capacitatii de amortizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Tipul se numeste Cosmin Suciu si e din Chisineu-Cris. la 40 km de arad. omu nu prea se pricepe la motoare. el aduce ce gaseste mai ieftin. cand am fost acolo am fost 4 oameni din care 3 vroiam sa luam moto. Eu sunt singfurul care si-a luat-o. celelalte mobre erau cam obosite dupa parerea celor cu care am fost si dup0a multe telefoane adate pe la prieteni mecanici Eu sunt foare multumit de mobra. abia astept sa o aduc acasa. vezi ca ti-am trimis un mesaj.....multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ti-am raspuns Deci, sub sa,in capul superior al amortizorului se gaseste un reglaj rotativ cu doua pozitii (stanga-dreapta) pentru taria arcului SOFT-HARD.Pentru taria amortizorului este o piulitza crenelata imediat deasupra bucsei inferioare de prindere pe cadru.Rotesti de ea st-dr si are vreo 20 de pozitii (clickuri) care permit reglarea capacitatii de amortizare. aia hard-soft am comutat-o acolo cand am vazut motoreta. asta cu piulita m-am uitat si in manual si n-am inteles nimik poate vrea cineva sa ma ajute dupa ce aduc moto in buc dau o bere da, asa am eu de unde si cati bani? respectivu face si montaj? imi trebuiesc crashbaruri. am gasit pe cineva din constanta care face dar tre sa ii las motoreta cel mai bine cred ca e sa caut un crash bar pe louis sa ai parte de ea. este identica cu a mea. cat despre xenon...merge montat pe ambele faruri. am avut de proba pe a mea. este...laser. madcox cat ma costa un astefl de kit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ti-am mai trimis unu'[un mesaj]......tdm este mai inalt decit transalp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 xenon: 2 instalatii (becuri), H4-3 bixenon (ambele faze pe acelasi bec care este miscat de un electromagnet), aproape 300 ron in total. Luat de pe ebay de la chinezi. Le-am montat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) ti-am mai trimis unu'[un mesaj]......tdm este mai inalt decit transalp? mi se pare ca da. nu m-am urcat pe TA dar asa mi s-a parut oricum TA e mia usor xenon: 2 instalatii (becuri), H4-3 bixenon (ambele faze pe acelasi bec care este miscat de un electromagnet), aproape 300 ron in total. Luat de pe ebay de la chinezi. Le-am montat eu. prin cine le-ai comandat? sau cum ai facut? Editat Mai 13, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 sau poti sa cumperi de la mine. vezi in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) sau poti sa cumperi de la mine. vezi in semnatura. madman da si mie un pret pe PM pentru un kit d-asta dar sa fie cum a zis bcristian cu faza lunga si scurta pe ambele faruri. faci si montaj? sau nu esti din buc? Editat Mai 13, 2008 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 ti-am mai trimis unu'[un mesaj]......tdm este mai inalt decit transalp? TDM-ul este:mai greu,mai inalt si mai lung decat Transalpul.M-am dat pe Transalp(ce-i drept mai vechiutz) si pare un tractoras pe langa TDM(vibreaza V2-ul si ai ghidonul mai aproape,cumva...).E totusi mai manevrabil in viraje,cel putzin asta am constatat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 TDM-ul te dezechilibreaza mai usor datorita greutatii mai mari vreo 30-40kg in plus fata de TA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Night Ridder Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 (editat) am o problema cu alimentarea cu curent, din cand in cand se intrerupe alimentarea electrica de tot , din senin acum merge totul , acum se opreste , mai ales dupa ce am lasat-o din mana , degeaba pun contactul (care este in stare foarte buna) ca nu se mai alimenteaza nimic . daca o las o vreme o ia din nou, banuiesc un contact imperfect, dar sunt novice in motoare si de-asta apelez la voi. ma poate ajuta cineva ? vezi ca ai sub sa o cutie de sigurant, si cumva diagonal opus tre sa ai o siguranta de 30 A. ia si tu un spray de contacte si da pe acolo, pote va merge Editat Mai 13, 2008 de Night Ridder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate