Sari la conținut

Cereri pentru comuniste

madcox
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Va salut!

am nevoie de un disc de ambreiaj de nipru nu conteaza starea de uzura a ferodoului, urmand sa folosesc doar bucsa cu caneluri sa pot monta discul pe cutia de nipru.

va multumesc.

attachicon.gif130520121003_1.jpgattachicon.gif130520121005_1.jpgattachicon.gif130520121006_1.jpgattachicon.gif130520121004.jpgattachicon.gifmt_sbsts11.jpg

anunt valabil.....unul sau doua 'discuri, placute' practic ma intereseaza doar partea cu caneluri sa pot adapta discul de ambreiaj al motorului de BMW pe cutia de nipru.

mai cumpar o peda pt schimbatorul de viteze pt o cutie de nipru si o maneta de aluminiu cea pt marsarier.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...final de toba de IJ Jupiter 2 sau 3. Succes in cautari ! Ai reusit s-ajungi la posta ?

Ofer 50 RON pe un releu regulator ca cel din imaginea alaturata, perfect functional + taxe Posta Romana.

am eu un regulator d-ala din pacate nu stiu cat de functional este, daca e cazul mi-l dai inapoi in cazul in care nu functioneaza

Link spre comentariu

va salut.caut si eu rezervor in forma de lacrima.daca are cineva il rog sa-mi lase un pm.va multumesc

Am eu un rezervor de IJ ca acesta din imaginea alaturata ... 100 lei mai multe relatii la 0740376555 se poate vedea in Chitila .

post-29942-0-43670300-1357549731_thumb.jpg

Link spre comentariu

va salut.caut si eu rezervor in forma de lacrima.daca are cineva il rog sa-mi lase un pm.va multumesc

va multumesc tuturor pentru pm .treaba-i rezolvata.nu credeam ca sunt atatea rezervoare de izh de vanzare si cu preturi atat de diferite.

Link spre comentariu

Te salut Vlad!

As avea nevoie de:

- o aparatoare de lant

- capacele de pe clestii de la furca din fata

- o aripa fata

- un ambielaj

- un cot de evacuare care pleaca din cilindru

Daca vrei vorbim la telefon: 0726 268 318 - Adi :)

Stima!

Link spre comentariu

Salutare,

Vrea sa-mi repar cutia de viteza a mobrei Hoinar pe care o am. Cine-mi poate furniza ceva piese pentru cutie la un pret rezonabil.

Simtomele sunt ca pana cand se incalzeste cutia imi sare din vitezele 2,3,4,5. Sincer nu am desfacut-o inca dar vreau sa am deja piesele care in general se uzeaza la momentul cand o fac.

Link spre comentariu

Nu te supara dar cred ca nu ai piese defecte ci niscaiva reglaje de pus la punct.Zic asta la prima vedere.Imi inchipui ca are aceeasi cutie de viteze ca si Mobra.Dca da este valabila afirmatia precedenta,daca nu atunci tre sa sap in motorul meu de Hoinar.

Link spre comentariu