pedros Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) baietiiiii am nevoie de ajutorrrr imi trebuie tija aia(tot ansamblul respectiv) care se prinde de pedala de frana si imprima miscarea spre tamburul spate are cineva????rog ajutor ! pt ij p5 is 3 pese .1. dela tamb de frina tija cu filet lunga,2 pesa depe bascula,3 si tija la pedala de frina. Editat Aprilie 14, 2009 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Pai daca omu a luat 10 zile provocat de pamfletar si de corul lui renumit atunci e de plecat prin vaioage.In tarisoara asta mai e unul care a ajuns nasol din cauza gurii.Si langa aia trei care joaca table ar mai fi un loc si pentru marele cititor din abecedarele comunistelor de care eu m-am cam multumit.Asa era corect.Este extraordinar cum turma sare la gatul victimei pamfletarului nostru.Cine are timp poate verifica ca(fara virgula)e o gasca care(tot la fel)ne controleaza pe toti si ne umbla la falci pe rand.Condusi de pamfletar(sau dusi)oamenii au impresia ca le apartine coltul comunistelor si ca l-ar putea cumpara,ca gigi.Refuz sa cred ca motociclistii pot fi dusi de nas ,precum soferii.Refuz sa cred ca exista francmasoni intre motociclistii de epoca.Sanatate. Adrian, tu eÂşti un om cu cel puțin două fețe! Pe de o parte te iei de "pamfletar" Âşi de "corul lui renumit" (aici m-am simțit "atacat" ), iar pe de alta, abia aÂştepți să te întîlneÂşti cu parte din acest "cor" la plimbarea de la sfîrÂşitul lunii mai (unde sper să ne cunoaÂştem, pentru că voi încerca să ajung Âşi eu, dacă voi fi în țară), plus că îi mai Âşi ajuți cu piese Âşi sfaturi pe prietenii "pamfletarului", ceea ce apreciez! Apropo, eu am făcut pe "avocatul lui @drobu" în două situații: prima dată a fost cînd te-ai luat de el aiurea (din punctul meu de vedere!), deÂşi nu fuseseÂşi la Dîmbul Morii, iar a doua oară atunci cînd omul a fost înjurat de o persoană care nu-l cunoaÂşte, dar nici nu vrea să-l cunoască! Ideea e simplă, nu-mi place să fiu atacat, nici eu Âşi nici prietenii mei, e logic să le iau apărarea! @cardanu, aÂşa cum ziceam, nu vreau să fac pe avocatul cuiva, dar, pînă una alta, eu n-am sesizat nici o înjurătură în posturile lui @drobu, chiar dacă unele sînt mai acide! La întrebarea asta: "Oricum, daca e asa de "aspru" de ce trebuie sa fii tu avocatul lui?" am dat răspunsul mai sus, e subliniat! Toate bune! P.S. Scuze de off topic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Am nevoie de un cot de tobă de Planeta5 în stare cît mai bună! Toate bune! Pentru a nu fi complet off topic, revin cu cererea de mai sus. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 cumpar furca jawa 350ts... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 is 3 pese .1. dela tamb de frina tija cu filet lunga,2 pesa depe bascula,3 si tija la pedala de frina. are cineva? devanzare.?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 are cineva? devanzare.?? am eu 0723172823 0762260449. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) Cumpar: - la un pret decent canea rezervor pentru hoinar. (la a mea sa rupt gatu ala care intra pe furtun ) - kit piston honda dio de 43 mm. Editat Aprilie 17, 2009 de Iasibiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Cumpar: - la un pret decent canea rezervor pentru hoinar. (la a mea sa rupt gatu ala care intra pe furtun ) - kit piston honda dio de 43 mm. Am eu kit piston de honda(piston,segmenti,bolt,sigurante) 0727991367-Mihai. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 (editat) salut! am si eu nevoie de crabotii din cutia de viteze de jawa 350 TS si de coliviile de la arcuri pentru acelasi tip de motocicleta ...va rog eu mult ...sunt praf ai mei ...a venit caldura si vreau sa ma plimb ...care aveti dati-mi de veste 0730897213 sau PM ....nu vreau DONATIE!sau daca tine omul neaparat nu refuz Bafta! Editat Aprilie 17, 2009 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 ati dau cutia complecta ...70 lei ...calin 0746545692 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ketzien Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Salut tuturor. As avea mare nevoie de niste piesee de Jawa 350TS. Astept PM cu cererile voastre si niste poze daca se poate! Multumesc anticipat. Beatris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr88bcd Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 salut! imi trebuie si mie o carena ceva mai veche, care sa se brodeasca pe un hoinar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Salut tuturor. As avea mare nevoie de niste piesee de Jawa 350TS. Astept PM cu cererile voastre si niste poze daca se poate! Multumesc anticipat. Beatris Motor de jawa 350 ogarul cu totul. Am si cutie de viteze de jawa 350 ogarul. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Caut un far in stare buna(oglina in principal ca pe restu' dau cu vopsea). Imi trebuie pt un voshod, dar poate fi se de altceva ca se potrivesc intre ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Are careva camere 3,50\19 sau 3,75\19....???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shelby.rajmi Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Salut tuturor. As avea mare nevoie de niste piesee de Jawa 350TS. Astept PM cu cererile voastre si niste poze daca se poate! Multumesc anticipat. Beatris stiu o jawa TS complecta, in stare foarte buna , proprietar in portugalia, o vinde cu 300 euroi, motorul refacut de un tatae maestru in ungaria (eu am dus si adus motorul in masina) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dns7ate Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 (editat) URGENT cumpar 2 scarite ca cea din poza!!!! Editat Aprilie 21, 2009 de dns7ate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Caut un far in stare buna(oglina in principal ca pe restu' dau cu vopsea). Imi trebuie pt un voshod, dar poate fi se de altceva ca se potrivesc intre ele. Salut. Kamazule ce ai nevoie, doar oglinda, s-au tot farul. Am impresia ca farul de Nipru este identic cu cel de Voshod. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Caut sa cumpar capac de la grupul spate pentru URAL 8.103 DIN 92 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 fratilor am nevoie si eu de un carburator de ij jupiter 3 cu siguranta nu raman dator si mai dau si de numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Salut. Kamazule ce ai nevoie, doar oglinda, s-au tot farul. Am impresia ca farul de Nipru este identic cu cel de Voshod. Numai bine. Salut! Am nevoie de tot farul. Fara becuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Salut. Kama3-ule da-mi un PM sa vedem cum procedam. Indiferent de ce ai scris ti-l trimit cu becuri cu tot (5w-pozitie si 40-45w faza scurta-lunga) sa nu ai incarcare prea mare pe magnetou. La pret, faci tu o propunere decenta. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 un ghidon de jawa ts 350 are cineva? de preferat intr-o stare cat de cat acceptabila ...sau orice ghidon asemanator cu cel de jawa .... pentru o honda deauville "ciuparita" salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Tovarasi, scarite de Ij are careva? sau de orice care se potrivesc si la Ij, evident... drepte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Tovarasi, scarite de Ij are careva? sau de orice care se potrivesc si la Ij, evident... drepte da tovarase avem! si de ij ,si de jupiter,minsk,voshod,virago[seamana ] de care vrei.. un ghidon de jawa ts 350 are cineva? de preferat intr-o stare cat de cat acceptabila ...sau orice ghidon asemanator cu cel de jawa ....pentru o honda deauville "ciuparita" salut! am ghidon cz175 15 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate