Sari la conținut

alex_en

Super Membru
  • Număr conținut

    3.243
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex_en

  1. Salutare! Cred ca nu am mai postat pe acest forum de cativa ani, uite ca a venit momentul sa o fac! ZENKLAWA NU A MURIT! ZENKLAWA A EVOLUAT! Pentru cei care vor sa ne gasesca, cautati pe maps ZENKLAWA CYCLES! DA, putem sa adaptam sau sa modificam orice! Respect!
  2. În 10 noiembrie se inaugurează pentru public Transilvania Motor Ring » Post actualizat in 25 Oct 2018 06:44 https://www.punctul.ro/in-10-noiembrie-se-inaugureaza-pentru-public-transilvania-motor-ring/
  3. Si io pun banii pe senzorul de aprindere, mai ales daca motoret a sugerit cazaturi pe partea respectiva.
  4. A avut loc prima cursa ROTAC pe acest circuit, fara public! Detalii pe pagina de facebook a ROTAC. Asadar s-a dat in folosinta si a avut loc prima cursa. La mai multe!
  5. Cele doua brate ale furcii se mai numesc jambe. Ele sunt compuse din tuburi -tubul interior si cel exterior. La o furca normala tubul interior este cromat si este prins in jugurile motocicletei, iar la furca inversata, in juguri intra tuburile exterioare care sunt din aluminiu.
  6. E atacat lacul vopselei, nu cred ca mai iese cu ceva...
  7. NUME FIRMA : Zenklawa Garage telefon: 0741 068 048 Pret :in functie de motocicleta, intre 120 si 250 ron pentru un set zenklawagarage.ro, #Zenklawa _Garage adresa: Piata Victoriei, sect.1 , Blv. Iancu de Hunedoara 2 B, in spatele Trattoria Buongiorno de pe Lascar Catargiu.
  8. Verifica chestiile simple prima data: ulei, suruburi slabite, chestii dinastea... Dupa care vine vremea sa te sperii de ce ar pute fi - cuzinetii de arbore, pistoane care lovesc chiulasa etc...
  9. Ghidonul este pur si simplu SINISTRU! Este prea subtire si prea inalt, fac pariu ca FLAMBEAZA. Teava este asadar prea subtire. Lipsesc intariturile la coarne, este sub orice critica... » Post actualizat in 13 Jun 2018 20:20 Prinderea seii este iar foarte simplista, arata rau si acele arcuri sunt prea tari pentru a amortiza ceva. Funcionalitatea este minima, designul este reusit, pielea foarte misto! » Post actualizat in 13 Jun 2018 20:23 Aripa fata pozitionata prea aproape de anvelopa, va atinge cauciucul in ea la viteza mare cand se ca dilata si isi mareste circumferinta. Aripa spate e bine.
  10. 3.5 ore manopera Placute frana fata 300 ron.
  11. Incarcare deficitara, verifica releul de incarcare, statorul si legaturile intre acestea tespectiv la baterie. Pune alta baterie, ca sa elimini prima data bateria. » Post actualizat in 04 Feb 2018 18:05 Mufa releului de incarcare e topita?
  12. alex_en

    Caut vopsitorie

    Te pot ajuta eu. Da.mi PM daca doresti detalii.
  13. Asta e o postare sub demnitatea ta de troll.
  14. Primul lucru care se face daca esti destept, ARUNCI INSTRUCTIUNILE DE INSTALARE!! Dupa care pui intrebari inteligente pe forum!
  15. Nu exista nicio vopsitorie moto, exista doar vopsitori care fac si piese de moto.
  16. Hai mah, ce e asa de greu de inteles, R 6-le se repara cu cateva ponturi de pe forum, acasa. Da-i in colo de mecanici care cer bani grei pentru asta.
  17. Nu e asa, iti trebuie un timp de invatare, dupa care e reflex.
×
×
  • Creează nouă...