_cristi_ Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 ij cu 3 roti http://www.tocmai.ro/mototriciclu-i-j-12656097.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CS 99 BIG Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 Salut baieti si fete, Asta din cate am vazut nu are frana pe atas! Legat de frane, le voi regla cat pot de bine! Am scapat de testul celei de a treia roata! A, era sa uit! Langa scarita pilotului din stanga se afla o maneta care actioneaza o frana (gen frana de serviciu)! Aceasta frana infraneaza o roata sau mai mult @ma2ol atasul de jupiter 4 este prevazut cu frina si este actionata de pedala de frina. Maneta aceea este frina de mina (frina de parcare) si este in partea dreapta...frineaza roata spate si atasul. La pagina 31 gasesti mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) mai exact, aici: Pentru cei curiosi, asa arata frina de parcare (frina de mina ), sistemul de frinare la atas si intrerupatorul la IJ Jupiter 4 !... si probabil la alte modele . DSCN2335.JPGDSCN2334.JPGDSCN2333.JPGDSCN2332.JPGDSCN2331.JPGDSCN2330.JPG atasul de jupiter 4 este prevazut cu frina si este actionata de pedala de frina. Maneta aceea este frina de mina (frina de parcare) si este in partea dreapta...frineaza roata spate si atasul. Cred ca o sa o activez si eu la a mea, asadar as avea nevoie de cablul respectiv, piesa de prindere, levierul de comanda si ce mai apare in pozele postate de CS 99 BIG. pe de alta parte, am auzit ca nu e chiar un lucru grozav sa ai frana si pe roata de la atas intrucat e foarte greu sa le faci sa functioneze eficient impreuna (atasul plus roata spate) - rog opinii pro/contra argumentate, pe baza experientei concrete. si astept oferte pentru piesele necesare, as vrea sa le cumpar. multumesc! Editat Septembrie 28, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 @ma2ol atasul de jupiter 4 este prevazut cu frina si este actionata de pedala de frina. Maneta aceea este frina de mina (frina de parcare) si este in partea dreapta...frineaza roata spate si atasul. La pagina 31 gasesti mai multe detalii. mai exact, aici: Multumesc baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadafim Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 (editat) cei interesati de un Ij Jupiter 5 http://forum.anunturi-galati.ro/index.php?/topic/382656-ij-jupiter-5/ sunati propietarul Tel. 0761699816 Editat Septembrie 28, 2013 de gadafim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Septembrie 28, 2013 Share Postat Septembrie 28, 2013 eu am facut itp la IJ cu atas acum 3 zile la Pucioasa, si nu a fost nevoie de stand special si nici frana pe atas. Pret 100 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 bun de stiut. Realitatea este ca regulile pt itp difera de la un judet la altul si in acelasi judet - de la o zona la alta. Nu sunt realiste, nu exista o strategie absoluta, din cauza asta apare o flexibilitate uneori avantajoasa alte ori nu. Teoretic inspectia tehnica periodica verifica starea unu vehicul fata de caracteristicile lui cand era nou. Nu exista o baza de date cu asa ceva si acelasi stand verifica si franele brembo de pe bmw si franele pe tambur de pe ij.... deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Salut, Piesele din link-ul pus de mine sunt de calitate? Ati cumparat de la ei pistoane, segmenti si chiuloase? http://www.minskparts.com/IZH%20spare%20parts/IZH%20spare%20parts.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Nu mai scrieti "chiuloase".Corect este CHIULASA.O scurta consultare a DEX ,poate fi edificatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Caut in continuare pahare pt pensete pt atas de Jupiter. Probabil merge si de la Planeta. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Nu mai scrieti "chiuloase".Corect este CHIULASA.O scurta consultare a DEX ,poate fi edificatoare. Bine de stiut si retinut! Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 bun de stiut. Realitatea este ca regulile pt itp difera de la un judet la altul si in acelasi judet - de la o zona la alta. Nu sunt realiste, nu exista o strategie absoluta, din cauza asta apare o flexibilitate uneori avantajoasa alte ori nu. Teoretic inspectia tehnica periodica verifica starea unu vehicul fata de caracteristicile lui cand era nou. Nu exista o baza de date cu asa ceva si acelasi stand verifica si franele brembo de pe bmw si franele pe tambur de pe ij.... deci Asa este. La Focsani, am luat fara mari probleme ITP-ul (drept este, ca inginerul era un bun cunoscator al comunistelor). In schimb in Bucuresti (undeva in capatul Bd. Timisoara), au testat franele cu pedometru (in parcurs, prin curte, pe o alee). Nu va pot spune ce frane au tras prin curtea aia pana au iesit cum trebuie pe calculatorul ala de mana (pedometrul prins pe picior, se mergea cu minim 40 Km/ora, inconjurati de fire, se frana brusc, motocicleta cu atas zbura sanie 3-4 m, apoi repetam ca nu dadea nu stiu ce indicatori). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 salut, m-a intrebat o cunostinta daca gaseste pe undeva un ij cu atas (sau alta mocicleta cu atas), care sa aiba acte, pe care sa o restaureze. (in principiu am vazut ca el se ocupa de restaurari). Daca stiti ceva da-ti-mi un pm cu date de contact. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 salut, m-a intrebat o cunostinta daca gaseste pe undeva un ij cu atas (sau alta mocicleta cu atas), care sa aiba acte, pe care sa o restaureze. (in principiu am vazut ca el se ocupa de restaurari). Daca stiti ceva da-ti-mi un pm cu date de contact. Ms Salut am un mz es 175 cmc si poate peste cateva zile si un ij 56 cu vopseaua de fabrica dar cu mici lipsuri (acestea o sa le stiu pe cand aduc ij acasa) si un ataj cred ca de nipru stare buna. Daca vrei sa povestim 0744835877 e nr meu sau pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibiche Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 (editat) Salutare domnilor,nu vreau sa deranjez pe nimeni,dar am un "ivan",care sta in ploaie,saracul........poate-i e mila la cineva.......PM. P.S.-e o Planeta 5 din 92..... Editat Septembrie 30, 2013 de tibiche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Pune o prelata pe ea, una buna costa 30 de lei in Hornbach. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 (editat) Salutare domnilor,nu vreau sa deranjez pe nimeni,dar am un "ivan",care sta in ploaie,saracul........poate-i e mila la cineva.......PM. P.S.-e o Planeta 5 din 92..... Salut, Pune si poze! Asa iti maresti sansele sa o mariti! Editat Octombrie 1, 2013 de ma2ol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Intrebare pentru cei mai experimentati in folosirea motocicletei cu atas: roata atasului trebuie sa aiba acelasi diametru cu rotile motocicletei, mai concret la IJ 56 am roti pe 19 si vreau sa folosesc la atas roata de 18. este posibil? dezavantaje ? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Intrebare pentru cei mai experimentati in folosirea motocicletei cu atas: roata atasului trebuie sa aiba acelasi diametru cu rotile motocicletei, mai concret la IJ 56 am roti pe 19 si vreau sa folosesc la atas roata de 18. este posibil? dezavantaje ? multumesc. salut, nu are nici o treaba poti sa folosesti si pe 16 treaba esta sa faci reglajul corespunzator al atsului cu motocicleta,eu am la suzuki roti pe 19 si atasul velorex are pe 16 si nu trage se vireaza usor,dar reglaju mi a luat cam o zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viorel Balmez Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Ma gandesc ca nu se schimba unghiul fata de atas. Asa ca nu vad de ce sa nu mearga. Eu le am pe 19 pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Eu ma gandesc sa nu stea atasul inclinat spre roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Eu ma gandesc sa nu stea atasul inclinat spre roata. Nu te mai gindi caci il jonglezi din prinderi. La P5 mergeam cu barca de dnepra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Ineresanta tamplaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rims Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Cumpar doua capace laterale de protectie carburator de IJ56, Telefon:0745026040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Octombrie 3, 2013 Share Postat Octombrie 3, 2013 /index.php?/topic/699441-bursa-comunistelor-vanzari-licitatii-donatii-cereri/page-192&do=findComment&comment=3020894 Cumpar doua capace laterale de protectie carburator de IJ56, Telefon:0745026040 /index.php?/topic/699441-bursa-comunistelor-vanzari-licitatii-donatii-cereri/page-192&do=findComment&comment=3020894 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate