karpatenwolf Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiutd Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Rest in peace dear friend . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwert Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Cei din Adevarul au scris un articol foarte frumos http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Motoci..._272973201.html RIP sa speram ca Âşoferul va plati cu varf si indesat, asa cum merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-l ierte. Condoleante familiei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abrudan70 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Odihneste-te in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nico_pico Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) cei de la transilvania tatoo au facut un filmulet. le multumim! Editat Iunie 2, 2010 de nico_pico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Om apreciat, Nicu, de toata lumea. Ne vom aminti de tine Nik! Fiecare, care te-a cunoscut, te are viu in memorie si isi aminteste de tine cu placere ca a cunoscut in astfel de om! Condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EugenMaddog Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Nu o sa te uitam niciodata... Editat Iunie 2, 2010 de EugenMaddog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Nick, frate, nu te vom uita niciodata !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedy_alien23 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Maine il aduc pe Nicu acasa. Pe seara se va merge in priveghi. Cand vom afla locatia exacta, anuntam. Inmormantarea e vineri, dar nu stim ora. Anuntam cand stim ora. Corina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Daemon Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Odihneste-te in pace... Sincere condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Nu-mi vine sa cred!!..Parca traiesc un cosmar..Nu pot sa realizez ca Nick nu mai este..Ramas bun,prieten drag!!Sa pui o vorba buna si pentru mine la Dumnezeu,iar cand v-a fi sa ne vedem sa ma astepti cu o bere rece si o friptura bine prajita de peste pe care trebuia sa o servim in acest weekend ..Tigarile ''Lucky'' le aduc eu... Condoleante familiei(Laura,suntem alaturi de tine!!) si Asfalt uscat sus in Ceruri..Fie-ti tarana usoara,man!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rookie Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Vorbele sunt de prisos. Condoleante familiei si Nicule, sa ai grija de noi de acolo de sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 /index.php?showtopic=534940 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) .Cand am citit despre teribilul accident m-am cutremurat, l-am compatimit pe baiat si pe intreaga comunitate moto Sibiana, cu cativa ma cunosc de pe la intruniri etc. Nu stiam insa despre cine e vorba. Vazandu-i poza cu cateva posturi in urma, am inghetat. Am realizat ca i-am strans mana in ultimele 12 ore ale vietii. Dormi in pace suflet bland. Multa putere familiei, prietenilor si cunoscutilor. Editat Iunie 2, 2010 de alin_barburas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antonio Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Buna seara tuturor! Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi si au adus un omagiu celui care a fost Nikc. Inmormantarea va avea loc sambata 5 iunie la ora 13.00 in Sibiu, str. Semanatoarelor nr.13. Maine 3 iunie spre seara Nikc o sa ajunga acasa si va asteptam pe toti cei ce doriti sa fiti prezenti. Familia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tm83 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 cu toate ca nu il cunosteam pe Nicu cand am ajuns la pagina 9 m-am intristat foarte tare ... prea multa lume care il iubeste pe acest Nicu ...... iar asta demonstreaza cine a fost in viata asta ... Dumnezeu sa te odihneasca .......NICULE......si te implor ai grija de noi ....drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 ... ne vedem acolo Nicule. Venim si noi, unul cate unul ... mai devreme sau mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadu_ Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Dumnezeu sa il odihneasca in pace Ride with the angels in heaven. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 now you are free like the wind! Nu l-am cunoscut pe Nicu, dar din posturile voastre pot sa-mi dau seama ca a fost un om cum putini mai exista... Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blacktoaster Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE NIK O SA NE LIPSESTI ENORM...TE VOM PURTA IN SUFLET SI IN GAND CONDOLEANTE FAMILIEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) .................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................... Nik , dragul meu prieten ....................................nu voi sterge niciodata nr tau din agenda mea de telefon , pt ca pt mine vei fi plecat undeva in concediu pe 2 roti , si voi astepta cand te intorci sa ma suni , sa iesim impreuna la un chef ......................................................... ..................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................... ...................................................................................................................................................................... acum stau si ma uit la monitor si plang , si iar plang ......................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... cu siguranta ne vom revedea mai devreme sau mai tarziu , si ca vezi ce chef incingem pe melodiiile AC - DC .............. .......................................................................................................................................................................... .......................................................................................................................................................................... In seara asta vreau sa beau Sa uit de-orice nevoi Sa sparg paharul si sa zic: Sunt acum, aici, cu voi Nu stiu cat timp mi-a mai ramas Dar vreau sa mi-l petrec Cu voi care mi-ati fost alaturi La bine si la greu Si de-o fi si eu sa mor Nu vreau sa va intristati Sa cantati si sa jucati, pana-n zori... Si daca din cand in cand O sa ma primiri in gand Voi fi aproape de voi Inchin paharul si va spun: Ii multumesc Celui de sus Ca mi v-a dat prieteni buni Si nu-s singur pe acest drum Si de-o fi si eu sa mor Nu vreau sa va intristati Sa cantati si sa jucati, pana-n zori... Si daca din cand in cand O sa ma primiri in gand Voi fi aproape de voi Si de-o fi si eu sa mor Nu vreau sa va intristati Sa cantati si sa jucati, pana-n zori... Si daca din cand in cand O sa ma primiri in gand Voi fi aproape de voi Editat Iunie 2, 2010 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ROBY Indianu Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Ce pacat,ca uneori si ingerii pazitori gresesc,dar sunt convins ca pe urma si ei regreta ca in momentul nenorocirii au clipit de 2 ori,dar din pacate e mult prea tarziu.Condoleante familiei si multa putere in aceste grele momente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate