Reaper Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Dragilor,astazi este ziua unui prieten Hayabusist ,mai exact @capitan busa,si am vrut sa il felicit pe acest topic si nu pe cel deschis special ptr urari.Asa ca hai sa ne traiesti Gabi 1100 de ani si multa sanatate tie cat si familiei !Abia astept sa te intorci sa facem o tura ! P.S> 25? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 sal all si la multi ani capitane, toate cele bune si plimbari fara peripetii!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 (editat) LA MULTI ANI CAPITAEN HAYABUSISTVANT DIN PUPA!AM NIMERIT-O? :laugh:Poze de la BV ! Editat August 7, 2008 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Aoleu Emi ,dar care a fost treaba acolo de arata motorul ala asa rau ?A fost ranit cineva?Sunt inapoi cu stirile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Am mers cam mult 3000 km,s-au dus dracu tobele,de fapt numai 1,am fost duminica pana la mare si seara pe autostrada am ramas numai intr-o toba,varza ......,iar am trecut la cele originale....ce naiba tobe sa-mi iau?????? RO.,SA NU INDRAZNESTI SA RAZI (si sa nu incepi nici cu da-lea:ti-am zis iooo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Larry,tobele alea pe care mi le-ai aratat pe internet la Bistrita? Aratau foarte bine...ce sa zic,imi pare rau,dar yoshimura rules Cu prima ocazie le schimb si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 sal all, am si eu o intrebare : stie cineva ce facem la tobe sa nu mai urle de mama focului? am un full race muzzy? ziua am voie sau nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Daca nu ai primit DB killer la achizitionarea tobei se poate cumpara separat...Sau confectiona,insa nu stiu cat este de buna treaba asta. Ia legatura cu @capitan busa cand vine acasa si te lamureste el. @I-NOX tata ! Pune poze sa vedem si noi cum ai ''imbracat'' busa ''all blacks'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 all blacks busa ? haide haide sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) Ooooo...salutare Marc. Ba n-am facut-o All Blacks desi mi-am dorit....adica facusem deja un motor All Blacks pentru un prieten si am folosit acolo niste teme pe care nu vreau sa le mai repet si la mine pe moto.Poate la iarna daca n-am de lucru ma apuc iar. Abia astept sa iesim si poate, daca ai vreme, vi si tu cu baietii la Radauti, la'ntrunire.Te sun oricum sa povestim.Respect. Editat August 9, 2008 de i-nox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) la balea eu si busu tot la balea busu ma oftic ca nu pot pune poze mai multe din excursia mea pe transfagarasan asa ca dati clic Editat August 10, 2008 de NASU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tonitza Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Salutare.....am vazut pozele de la accident...bulit rau motorul...cum se mai simte prietenul tau???...sper ca este din ce in ce mai bine Sa ma anunti si pe mine daca se organizeaza o intrunire e busystilor...ma bag si yo.... Te salut si toate bune.....tinem legatura..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 10, 2008 Autor Share Postat August 10, 2008 E bine acum.Doar 3 coaste fisurate.Costumul si-a facut treaba!Moto insa se poate vedea.In prima poza este s-ul in care a luat-o prin sant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 No drace...Imi pare rau Emi..Sanatate multa prietenului tau. Acum dati-mi voie sa va prezint(Adi este ocupat )busa lui,in haine noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 No drace...Imi pare rau Emi..Sanatate multa prietenului tau. Acum dati-mi voie sa va prezint(Adi este ocupat )busa lui,in haine noi Bog asta e parca fostul tau soim nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 DAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Daaa...am muncit ceva la ea insa acum sunt linistit si ma cam opresc anu asta. Niste frane n'ar strica.......da nu mai am bani acum. Oricum urmeaza si investitia aia cat de repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Daaa...am muncit ceva la ea insa acum sunt linistit si ma cam opresc anu asta. Niste frane n'ar strica.......da nu mai am bani acum. Oricum urmeaza si investitia aia cat de repede.. La ce te referi cand ai spus frane ? banuiesc ca ai sa pui ca Bogdan o pompa de frana Brambo:P poate sa schimbi furtunele.....dar o intrebare care ma roade potzi schimba si etrierele .....se gasesc ,cat costa sau daca se potriveste de la altceva .. ? La Brambo ma refer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Faina Busa pictore! Offtopic: Daca cunosti pe cineva care vrea motorul meu facut de tine, da-mi un semn. Eu ma las de motociclism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Faina Busa pictore!Offtopic: Daca cunosti pe cineva care vrea motorul meu facut de tine, da-mi un semn. Eu ma las de motociclism. si ce vei incepe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 si ce vei incepe? Sa colectionez timbre si sa merg duminica la biserica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Acum dati-mi voie sa va prezint(Adi este ocupat )busa lui,in haine noi Superba! ... ca toate de altfel care au iesit din mana lui Adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Sa colectionez timbre si sa merg duminica la biserica. Ba copile,lasa gluma si treci in casa la lectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ..Smoke3 ...exact. Pompa Brembo am ochit-o deja si furtunele la fel. Poate o sa schimb si discurile. Oricum soimu' lu Reaper are frane nu gluma si doar din pompa si furtune inlocuite. Stiu ca exista etriere radiale Brembo si kitul aferent de montare....insa nu ma bag la asa cheltuieli ca nu-i cazu'. Oricum m-a scapat gazu' din multe insa mai tre' si frane cateodata.....acum 2 saptamani era sa ma nenorocesc la Cristesti (Mures) din cauza ca n-am avut FRANA la momentul potrivit.....si doza de 90% noroc a functionat si de data asta.Sper sa nu mai fie nevoie sa strang din c...r din cauza franelor.Daca mergi incet si cu mortu' sunt beton....insa asa n-am nevoie de Busa, insa daca ai chef de ceva mai frumos si sa nu arzi benzina degeaba.....tre' frane care sa faca treaba.Asa ca numai sa pun niste bani deoparte si le iau. Multa sanatate si toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 la tobele originale a umblat cineva?nu am bani acum sa iau tobe in randu lumii,da nici sa merg cu astea ale ei,zici ca e electrica se suie si pietonii pe mine,ma apuc sa umbluu la ele. ceva sugestii,a mai umblat cineva prin ele?ce sa scot ,ce sa tai???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate