Sari la conținut

Ziua Bucurestiului - Miting Moto! 20.09.2007


Placebo
 Share

Postări Recomandate

Hai frate, erau in romana sa ne priveasca. Ce nu intelegi... Nu "am motorul pe butuci si nu am putut participa"...

In fine, poate ca sunt eu mai radical, dar nu mi se pare normal sa plangem pe forumuri ca "nu se face nimic" si cand se face sa "nu putem sa venim"...

Limbajul tau nu are nici o justificare. De unde stii tu cata implicare am avut noi separat? Si de unde stii tu motivele"absentei " celor doua roti? Poate data viitoare ai mai multa grija la exprimare.

 

--- Mesaj completat în 21 Sep 2007 11:53 -------------

Hai frate, erau in romana sa ne priveasca. Ce nu intelegi... Nu "am motorul pe butuci si nu am putut participa"...

In fine, poate ca sunt eu mai radical, dar nu mi se pare normal sa plangem pe forumuri ca "nu se face nimic" si cand se face sa "nu putem sa venim"...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 380
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Intrebare de o importanta la fel de mare cat lungimea marsului:

 

Cati am fost, neica? :)

PS: Sincere felicitari si biciclistilor care au venit. Pacat ca pe ei ploaia i-a afectat mult mai tare decat pe noi.

 

Au fost si scuteristi,bravo lor, destui erau si cu vesta reflectorizanta pe ei. (au intrat in parcare si unii fara numere de inregistrare, insa au fost trimisi acasa)

 

eu am numarat 300 si dupa aia n-am mai putut...cred ca au mai trecut inca 200 + vreo 50 scutere + biciclete

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari organizatorilor, care cu putinele mijloace existente au reusit sa faca ceva. Poate ca ar trebui sa multumim si presei care a dat curs comunicatelor de presa si au fost prezenti in numar atat de mare.

Poate daca ora de incepere era putin mai tarzie si nu se batea atat moneda ca dupa ora 17.45 sa nu se mai accepta intarziati, veneau si mai multi motociclishti.. Dar cred ca e bine de shtiu pentru o data viitoare.

Apropo de "ceilalti participanti la trafic" conducatorii de autovehicule cu 4 roti....ce sa mai zic...Din ce am putut vedea, si chiar am urmarit reactiile, injuraturi, remarci de genul "ce dracu mai vreti", "la ora asta v-a apucat" etc....pana la integrarea , fara nici o greatza, in coloana a unui rromanes burtos (sorry pentru rasism) cu un A4, care nu a catadicsit sa se dea la o parte chiar daca a fost semnalizat, claxonat si s-a gesticulat in fata. Privea sfidator bombanind ceva... :) Iar despre pietonii vadit revoltati ca nu li se permitea traversarea....no comment.

 

Pe drumul de intoarcere am observat faptul ca, desi era foarte aglomerat, multi soferi faceau in asha fel incat sa avem loc sa ne strecuram printre benzi. ;) Dar am intalnit si 2 specimene care au tras intentionat intre benzi, si ocolindu-i, continuandu-ne totusi drumul, le-am privit moacele pline de satisfactie. Altul, a urlat ceva de genul "unde vreti sa va duceti nu vedeti ca e aglomerat? :lol: ".

 

In rest numai de bine, evenimentul cred ca a fost o reusita 90% si ce e mai important a fost foarte mediatizat.

Toate cele bune mai departe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari tuturor care au ajutat si au participat la acest mars.Lumanari ati aprins pentru cei care au murit in accidente.. parca zicea hellrider ceva de genu si mie mi-a placut foarte mult ideea cu a lumina inima bucurestiului cu multe lumanari.

Oricum ati facut ceva de invidiat.Nota 10 :) ;)

 

--- Mesaj completat în 21 Sep 2007 12:15 -------------
Felicitari tuturor care au ajutat si au participat la acest mars.Lumanari ati aprins pentru cei care au murit in accidente.. parca zicea hellrider ceva de genu si mie mi-a placut foarte mult ideea cu a lumina inima bucurestiului cu multe lumanari.

Oricum ati facut ceva de invidiat.Nota 10 :lol: :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt mandru ca am participat la acest miting si ma bucur ca au participat multi motociclisti, scuteristi si biciclisti. Si pentru scuteristi si biciclisti riscurile sunt ridicate, ba chiar ma gandesc ca biciclisti ar trebui incurajati mai mult decat motociclisti numai pentru simplu fapt ca folosesc un mijloc de transport ecologic care este benefic atat pentru sanatatea lor cat si a celor din jur.

Nu mi-a placut atitudinea unui participant care tura excesiv motorul la Unirea si dadea rateuri. Cand un organizator de la Dac Motors i-a spus sa iasa din coloana acesta a inceput sa zbiere si sa injure. Nu cred ca putem pretinde respect daca nu ne respectam. Nu putem fi organizati daca nu ii respectam pe organizator. Am participat la miting ca sa demonstram ca suntem uniti nu ca sa demonstram ca stim sa tragem de gaz si sa injuram :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari Dac Motors si celorlalti organizatori!!!!!!!!

 

 

 

un mare plus pentru scuteristi (mi-am schimbat parerea despre ei .... doar despre cei cu numere :lol: ) si pt biciclistii care au alergat dupa noi

 

 

:)

 

 

..ma bucur ca ti-ai schimbat parerea....desi cam ciudat de categorisit....chiar ma simtisem cam marginalizat,cand am fost trimis..si m-am conformat cumintel..catre scutere..eu am inchis coloana lor,ca sa nu se rataceasca vreunul...desi nu prea stiu ce dracu` cautam acolo cu `scuterasul` meu: motor 500cc,vreo 235 kg, si performante dinamice reale peste majoritatea choperelor de 600-800 cc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

'

despre omu cu B-xx-NAS ascuns sub coada, numa de ........bine. La fel si pt constanteanul pe AT si cu nadragi de camuflaj care nu intelege doua cuvinte "PRIN DREAPTA" desi era ghidat si de doi politisti.

 

Esti un dragut ce pot spune,nu cunosc nimic in bucuresti,voua va este foarte usor sa va strecurati prin trafic,nu stati la fiecare colt sa consultati gps-ul pentru a ajunge undeva.

In primul rand nu sunt nadragi de camuflaj,este geaca(si se numesc pantaloni);

2. de politisti am fost indrumat sa o iau pe unde-am luat-o ca sa ies inspre autostrada

3. tu ai fost singurul care tipai sa o iau la dreapta,cu toate ca inaintea mea au luat-o foarte multi in aceeasi directie...

In rest,organizarea nu prea a existat,sprijinul politiei ... se putea mai bine.totusi este bine ca a fost.

Sper sa iasa ceea ce ne-am propus.

Numai bine.( sa nu se inteleaga "numa de ........bine" )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

=============================

„Un marş cu temă, pe două roţi

 

Peste 500 de amatori de viteză pe două roţi au participat la Marşul Motocicletelor. Acesta s-a desfăşurat pe ruta Piaţa Constituţiei - Arcul de Triumf şi a avut ca scop combaterea accidentelor în care sunt implicaţi astfel de şoferi. La eveniment, a participat şi ministrul Internelor, Cristian David, care s-a arătat îngrijorat de numărul mare de morţi rezultat din accidentele pe motociclete.

 

Prefectura Capitalei şi Poliţia Rutieră le-au dat o mână de sprijin motocicliştilor.

 

"Este pentru prima oară când avem suportul autorităţilor pentru activităţile moto. În Codul Rutier cerem să lase motocicliştii să circule între coloane la semafor cu viteză redusă şi să existe "autorul moral" al accidentului", a spus organizatorul marşului, Mircea Crăciunescu.

 

La marş au participat şi amatori mersului pe două roţi, dar... fără motor.

 

"Păi dacă nu avem bani de motoare, venim cu bicicleta", a spus unul dintre bicicliştii prezenţi la marş.

 

Printre cei peste 500 de motociclişti, reporterii Realitatea TV au găsit un pasionat chiar din tabăra celor care dau amenzi.

 

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a venit la marş pe motocicleta de serviciu.

 

"Arată chiar bine, este chinezească, nu e un Harley, dar eu mă mândresc cu ea. Mi-am luat şi o cască, tot de fiţe, deoarece nu e una care asigură protecţie mare, dar mi-e dragă", a spus Christian Ciocan.

 

Anul acesta, aproape 600 de motociclete au fost implicate în accidente rutiere. 64 de bikeri au murit, iar alţi 170 de răniţi. În cazul scuterelor, numărul accidentelor este aproape dublu.

Sursa: Realitatea TV”

 

=======================

 

 

Un articol de tot kakatul! Tendentios, scris la repezeala, neserios si redactat precum o stire mondena, cu detalii stupide si insignifiante.

 

Nimic despre semnificatia reala a mitingului, despre mesajul promovat cu prilejul evenimentului. Ba din contra: participantii sunt denumiti amatori de viteza pe 2 roti; scopul? combaterea accidentelor in care sunt implicati astfel de soferi (nimic despre conservarii inconstienti, nimic despre cei morti sau grav accidentati din cauza unor dobitoci la volan). Concluzia? Niste teribilisti s-au adunat in gasca mare prin capitala ca sa combata accidentele pe care tot ei le provoaca. :lol:

 

Informatia de baza? La eveniment a participat un politist cu motoreta chinezeasca si casca de fite, pe care il cheama Christian. Foarte interesant! :) (dedicatie pt autorul articolului)

Editat de abil-psihic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

=============================

„Un marÂş cu temă, pe două roți

 

Peste 500 de amatori de viteză pe două roți au participat la MarÂşul Motocicletelor. Acesta s-a desfăÂşurat pe ruta Piața Constituției - Arcul de Triumf Âşi a avut ca scop combaterea accidentelor în care sunt implicați astfel de Âşoferi. La eveniment, a participat Âşi ministrul Internelor, Cristian David, care s-a arătat îngrijorat de numărul mare de morți rezultat din accidentele pe motociclete.

 

Prefectura Capitalei Âşi Poliția Rutieră le-au dat o mână de sprijin motocicliÂştilor.

 

"Este pentru prima oară când avem suportul autorităților pentru activitățile moto. În Codul Rutier cerem să lase motocicliÂştii să circule între coloane la semafor cu viteză redusă Âşi să existe "autorul moral" al accidentului", a spus organizatorul marÂşului, Mircea Crăciunescu.

 

La marÂş au participat Âşi amatori mersului pe două roți, dar... fără motor.

 

"Păi dacă nu avem bani de motoare, venim cu bicicleta", a spus unul dintre bicicliÂştii prezenți la marÂş.

 

Printre cei peste 500 de motocicliÂşti, reporterii Realitatea TV au găsit un pasionat chiar din tabăra celor care dau amenzi.

 

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, a venit la marÂş pe motocicleta de serviciu.

 

"Arată chiar bine, este chinezească, nu e un Harley, dar eu mă mândresc cu ea. Mi-am luat Âşi o cască, tot de fițe, deoarece nu e una care asigură protecție mare, dar mi-e dragă", a spus Christian Ciocan.

 

Anul acesta, aproape 600 de motociclete au fost implicate în accidente rutiere. 64 de bikeri au murit, iar alți 170 de răniți. În cazul scuterelor, numărul accidentelor este aproape dublu.

Sursa: Realitatea TV”

 

=======================

Un articol de tot kakatul! Tendentios, scris la repezeala, neserios si redactat precum o stire mondena, cu detalii stupide si insignifiante.

 

Nimic despre semnificatia reala a mitingului, despre mesajul promovat cu prilejul evenimentului. Ba din contra: participantii sunt denumiti amatori de viteza pe 2 roti; scopul? combaterea accidentelor in care sunt implicati astfel de soferi (nimic despre conservarii inconstienti, nimic despre cei morti sau grav accidentati din cauza unor dobitoci la volan). Concluzia? Niste teribilisti s-au adunat in gasca mare prin capitala ca sa combata accidentele pe care tot ei le provoaca. :lol:

 

Informatia de baza? La eveniment a participat un politist cu motoreta chinezeasca si casca de fite, pe care il cheama Christian. Foarte interesant! :)

 

total de acord cu tine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru organizare.

Sper sa isi dea seama soferii care au stat ieri blocati in trafic si ne-au vazut pe toti ca cei de pe 2 roti nu sunt putini si sunt uniti, ca ar fi timpul sa ne acorde mai multa atentie.

Poate daca isi dau si ei jos fundurile din conserve o sa fie mai bine pentru noi toti.

 

Poze de pe bicicleta.

post-24662-1190373536_thumb.jpgpost-24662-1190373704_thumb.jpg

post-24662-1190373828_thumb.jpgpost-24662-1190373852_thumb.jpg

post-24662-1190373940_thumb.jpg

post-24662-1190374289_thumb.jpgpost-24662-1190374042_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am rascolit ziarele azi dupa articole ..... si .... nic .... in afara de 3 ziare cu articole de subsol sau pe scurt .... absolut nimic ... :D

 

Libertatea: “Sute de motociclisti au marsaluit, ieri, cerand mai multa atentie din partea soferilor” - intr-un articol in care era mai important ca Elena Udrea a plantat un pom :)

 

Evenimentul zilei:” Protest pe doua roti

STOP ACCIDENTELOR! Motociclistii au marsaluit ieri prin centrul Capitalei pentru a semnala numarul mare de victime in accidente din randul lor. Participantii au cerut prevederi mai dure in Codul Rutier pentru soferi, precum si cursuri de legislatie rutiera in scoli. In Piata Constitutiei, locul de intalnire a participantilor, a fost si ministrul de interne, Cristian David, care a primit un memoriu. La Arcul de Triumf, motociclistii au aprins lumanari pentru victimele accidentelor.” ..... Cam la subsol asa ….

 

Gandul: “Cîteva sute de motocicliÂşti s-au adunat, ieri seară, în Piața Constituției din Capitală, de unde au plecat în marÂş spre Arcul de Triumf. Organizatorii au dorit să atragă atenția asupra numărului mare de accidente în care sunt implicați motocicliÂşti.

Acțiunea a fost organizată de Prefectura Capitalei, cu susținerea Brigăzii de Poliție Rutieră BucureÂşti, la inițiativa Comunității MotocicliÂştilor din România.” - aici pe sectiunea online se poate observa gandirea bivolului din spatele volanului ... la comentarii :)

 

Daca sunt asa scurte si asa putine atunci de ce erau "jurnalisti" de te impiedicai de ei? .... peste tot e mai important pomu' lu Udrea :D

 

De altfel azi la servici mi-am luat portia de carne ca noi suntem aia de am blocat tot Bucurestiul .... ca ce vrem ca oricum circulam tare, crosetam benzi si nu respectam :lol: ..... mi-am facut datoria de a le da "cadooo" un pliant din acela ..... acum sunt pline cosurile de gunoi ;)

 

Poate ar trebuii sa educam si bivolii, gibonii si cimpanzeii nostrii ca sa nu mai aiba ce sa zica bivolii ailalti din spatele covrigului ....

 

Pentru a doua oara ..... Felicitari baieti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...mda si eu mi-am furat-o astazi cand am ajuns la serviciu si au aflat ca am fost acolo ;) .... m-am tot chinut sa le explic ca nu a fost decat un apel pentru o atentie sporita in trafic si respect... si ei imi spuneau ca de ce sa fie ei atenti cu mine cand la semafor ii depasim si trebuie sa ne fereasca mereu...

ajungand mai devreme, le-am pus si pliante pe birouri celor care stiam ca sunt soferi. printre ei si capsomanului de sef (... si nu vreti sa stiti ce sofer este). nu stiu daca l-a citit insa la nici un minut dupa ce intra in birou vine si mi-l da inapoi spunand ca are ceva pentru mine... :lol:

 

anyway... ma bucur ca am fost acolo si ca am participat, felicitari celor care s-au implicat in organizare si sa speram ca nu a fost totul in zadar.

 

asfalt uscat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pt oameni precum gicu care a comentat la articolul din gandul ar trebui facut un spot de publicitate : gicu cum sta el in intimitatea prostiei lui si exprima ca nu ii pare rau daca moare un motociclist ba chiar din contra , cui sa-i para rau..... dupa care gicu peste 20 de ani cu baiatul lui , lumina ochilor , de 18 ani pe super sport o sfarseste tragic iar gicu primeste telefon cu intristarea si brusc isi aduce aminte de glorioasele lui cuvinte .... cui draq sa-i para rau dupa bikeri.... pam pam , o sa incerc sa fac chestia asta cu amicii daca vor sau cine mai vrea sa ma ajute si sa o postez pe you tube

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu eram in Romana cu Samuraiderii sa va vedem si am fost socata de reactia pietonilor. Incepuse si ploaia si politistul urla la ei sa aibe rabdare pentru vroiau sa se bage in fata voastra. Nu mi-a venit sa cred! angryfire.gif La un moment dat, un tiganoi (nu neaparat prin culoare, ci prin "caracter") le spunea celorlalti:"Suntem hotarati? Ce facem? Trecem odata?"...si politistul era sa si-o ia ca nu ii lasa sa treaca. Incredibil cat de inguste au mintile unii...daca le au!

 

Sa traiasca privitorii! Si piata romana! :)

Felicitari pentru organizare. Organizatorii au fost perfecti. Nu acelasi lucru il pot spune despre participantii care depaseau in coloana, si despre participantii care mergeau singuri pe banda, desi li se spusesera "cate 2".

Pana la urma care e faza cu Cabral?!? Ce a facut? Sau ce nu a facut? Nu ma prind...

 

Domnule Grumpy, sa inteleg ca ai dat MUE la Samuraiders cumva?

 

Te rog sa ma lamuresti ca sa stim si noi

 

Samuraiders

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am rugamintea sa-mi trimiteti poza cu afisul (ala cu 1.5 secunde) pus pe masina de politie break care era la inceputul adunarii in spatele locului unde s-au parcat organizatori. please, please, please. pretty please.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pentru organizare.

Sper sa isi dea seama soferii care au stat ieri blocati in trafic si ne-au vazut pe toti ca cei de pe 2 roti nu sunt putini si sunt uniti, ca ar fi timpul sa ne acorde mai multa atentie.

Poate daca isi dau si ei jos fundurile din conserve o sa fie mai bine pentru noi toti.

 

Poze de pe bicicleta.

 

post-24662-1190373536_thumb.jpgpost-24662-1190373704_thumb.jpg

post-24662-1190373828_thumb.jpgpost-24662-1190373852_thumb.jpg

post-24662-1190373940_thumb.jpg

post-24662-1190374289_thumb.jpgpost-24662-1190374042_thumb.jpg

 

Fratilor, jos palaria ca ati venit la mars si ca multi dintre voi ati venit pana la Arc, in ciuda ploii. Adica noi mai purtam o geaca de piele sau cordura, niste pantaloni mai antiploaie asa, cizme, casca, insa in comparatie cu motoristii, voi erati expusi zdravan la ploaie. Si totusi ati tinut sa mergeti pana la Arc. Tot respectul. :lol:

 

Nu uitam ca noi toti motociclistii de la bicicleta am inceput; destui inca o folosesc. Iar in traficul asta de Bucuresti sugrumat merita promovate cele doua roti, mai ales bicicleta, pentru ca e larg accesibila si ecologica. ;)

 

----

 

Un film de la miting complet, filmat de pe casca :)

http://video.google.com/videoplay?docid=-6...47379&hl=en

 

 

Multumim Marcos pentru film!

 

----

 

Kumuya, stai calm, ziarele n-au scris mare lucru pentru ca in acel moment cand mergea coloana, ei trimiteau deja prima editie in tipografie. Doar cei ce au scos editia a doua au mai bagat material.

 

Important e ca:

1) a aparut actiunea pe toate posturile TV/la toate jurnalele de stiri. Acoperire nationala si audienta foarte mare avand in vedere ca era vorba de editiile principale (cele de ora 7). Nici nu se putea mai bine.

2) ganditi-va pe langa cat de multe masini am trecut cu coloana. cat de multi soferi ne-au vazut, de pe ambele sensuri. cat de multi au ramas surprinsi de numarul imens de motoristi.

3) ganditi-va cat de multa lume (pietoni, oameni iesiti pe geamul de la apartament, trecatori, soferi iesiti din masina) a vazut coloana de motociclisti

4) ganditi-va la cati soferi am distribuit pliantele "Atentie la doua roti" care au fost aduse.

 

Insumati toate astea si ajungem la o niste concluzii bune in privinta vizibilitatii evenimentului

 

Ah, sa va mai zic ca prin toate companiile de taximetrie din Bucuresti s-a auzit imediat de marsul nostru? :D

 

 

Si alta data, o s-o facem si mai lata!

Hai noroc la toata lumea, se misca lucrurile in directia buna! :)

Si multe multumiri autoritatilor, au ajutat foarte mult actiunea (implicare cum rar am mai vazut).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am facut parte dintre cei care au impartit fluturasi si recunosc ... mi-a facut foarte bine ... faptul ca m-am vazut uitla mi-a dat curaj pentru urmatorul pas ... /index.php?showtopic=138392

 

asa ca va astept ....

 

BINELE pleaca din fiecare dintre noi ... nu trebuie sa asteptam sa faca altii ceva trebuie sa ne gandim ca daca facem noi ceva util vom da exemplu si ambele tabere vor reactiona: si cei care judeca si realizeaza ca e bine sa faca si ei la fel, si cei care nu judeca dar care vor face doar sa nu ramana mai prejos ...:)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am facut parte dintre cei care au impartit fluturasi si recunosc ... mi-a facut foarte bine ... faptul ca m-am vazut uitla mi-a dat curaj pentru urmatorul pas ... /index.php?showtopic=138392

 

asa ca va astept ....

 

BINELE pleaca din fiecare dintre noi ... nu trebuie sa asteptam sa faca altii ceva trebuie sa ne gandim ca daca facem noi ceva util vom da exemplu si ambele tabere vor reactiona: si cei care judeca si realizeaza ca e bine sa faca si ei la fel, si cei care nu judeca dar care vor face doar sa nu ramana mai prejos ...:)))

 

E frumos ce ai facut. .dar pana la citate ca din Biblie (sau e chiar din Biblie?) mai e ceva. .Daca e citatul din Biblie, macar scrieti tot numarul de moto la profil. . Ca Hristos nu umbla cu pasaport fals, si deghizat in Iulius Cezar.

 

Dar pacat ca voi astia mai incepatori (decat mine sau aia cu 15 ani de moto in spate), inca mai credeti in abureala asta cu impactul fluturasilor?! Va zic si eu ca se gandesc doar pana la urmatorul semafor unde primesc un fluturas (si nu de la un(o) motociclist(a) obosit(a), transpirat(a) si stresat(a) de traficul pana acolo) ci de la o pustoaica de 17 ani in mini, cu o bluza sexy care le da un ALT fluturas, despre un salon de masaj tailandez prin zona, sau strip bar . dupa care . .la urmatorul roshu, vine eternul cersetor minor cu aceleasi haine jegoase si catzel in bratze si cere 1 leu de paine. Si credeti ca astora de la volan li se pune pata sa puna fluturashii vostri in varful listei de prioritati personale? Cand au tot felul de kkturi la servici, nevasta cu spume acasa, copilul care ia 4 pe linie la scoala unde trage alte linii, prin veceu?!? Va zic eu ca nu prea le pasa de fluturasi. . Vor ceva mai tangibil decat maculatura la semafoare. How . . E asa e la inceput, faceti un overflow al entuziasmului intrarii in lumea motociclistilor, fraternitate nene, hi5vuri la Arc, chestii socoteli, si chiar credeti in toate sabloanele astea cu fluturasi si abtibilde . Vreti sa fim respectati de automobilisti? Hai sa ii menajam si noi pe ei. .Cum? Sa ii lasam sa ne vada. .in oglinzi. .sa ne auda, totusi, si nu ca un agitat azi pe Magheru care slaloma ca un posedat printre masini cu o Movistar Honda, cu picioarele atarnande mereu, (incepator) si care dadea nervos si tare din gaz de cate ori forta intrarea printre doua masini. . Hai sa ii lasam sa inteleaga ca am venit si noi pe langa ei. .nu cu arogantza asta automat dobandita. .Mi-am luat si eu motor. .fa-mi loc ba sa trec. . ala iti face daca si tu il respecti.

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E frumos ce ai facut. .dar pana la citate ca din Biblie (sau e chiar din Biblie?) mai e ceva. .Daca e citatul din Biblie, macar scrieti tot numarul de moto la profil. . Ca Hristos nu umbla cu pasaport fals, si deghizat in Iulius Cezar.

 

Dar pacat ca voi astia mai incepatori (decat mine sau aia cu 15 ani de moto in spate), inca mai credeti in abureala asta cu impactul fluturasilor?! Va zic si eu ca se gandesc doar pana la urmatorul semafor unde primesc un fluturas (si nu de la un(o) motociclist(a) obosit(a), transpirat(a) si stresat(a) de traficul pana acolo) ci de la o pustoaica de 17 ani in mini, cu o bluza sexy care le da un ALT fluturas, despre un salon de masaj tailandez prin zona, sau strip bar . dupa care . .la urmatorul roshu, vine eternul cersetor minor cu aceleasi haine jegoase si catzel in bratze si cere 1 leu de paine. Si credeti ca astora de la volan li se pune pata sa puna fluturashii vostri in varful listei de prioritati personale? Cand au tot felul de kkturi la servici, nevasta cu spume acasa, copilul care ia 4 pe linie la scoala unde trage alte linii, prin veceu?!? Va zic eu ca nu prea le pasa de fluturasi. . Vor ceva mai tangibil decat maculatura la semafoare. How . . E asa e la inceput, faceti un overflow al entuziasmului intrarii in lumea motociclistilor, fraternitate nene, hi5vuri la Arc, chestii socoteli, si chiar credeti in toate sabloanele astea cu fluturasi si abtibilde . Vreti sa fim respectati de automobilisti? Hai sa ii menajam si noi pe ei. .Cum? Sa ii lasam sa ne vada. .in oglinzi. .sa ne auda, totusi, si nu ca un agitat azi pe Magheru care slaloma ca un posedat printre masini cu o Movistar Honda, cu picioarele atarnande mereu, (incepator) si care dadea nervos si tare din gaz de cate ori forta intrarea printre doua masini. . Hai sa ii lasam sa inteleaga ca am venit si noi pe langa ei. .nu cu arogantza asta automat dobandita. .Mi-am luat si eu motor. .fa-mi loc ba sa trec. . ala iti face daca si tu il respecti.

:)..iti face loc daca si tu il respecti... Editat de urcu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa cum spuneam si pe la inceputul topicului daca stati pe margine si comentati ca nu e bine nu ne faceti niciun bine (nici voua). Deci ziceti ca nu-i bun fluturasul. VENITI CU O IDEE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...