bandi Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Deci ingerasul e un drac. Hai ca tre sa mai catam un garaj in ritmul asta. Ingerasule, eu am o mica precizare, daca tot facem clasamente pe ritualul lasatului rand la coada...dupa mine e Zaradi (am spus treaba asta de la inceput). hai mah nu va mai certatzi... sunt eu nr 9 si poate gasim shi-un al doilea garaj. datzi de shtire cand avetzi date concrete PS in ritmul asta ash zice ca mai degraba construim unu' supraetajat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 Nu, io zic sa ne luam o hala...eventual cu un mecanic, cea, sa le intretina.. In alta ordine de idei, nu se cearta nimeni, ne punem sacosele la rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Aprilie 4, 2006 Share Postat Aprilie 4, 2006 caut spre inchiriere garaj in zona 13 septembrie - sebastian - razoare multumesc, btw: puteti da mai multe detalii despre garajul subteran de la Favorit?? macar pe unde se intra Daca gasesti ceva prin 13 septembrie, sebastian unde sa putem imparti spatiu si costuri let me know. intre timp mai caut si eu, poate, poate... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Daca gasesti ceva prin 13 septembrie, sebastian unde sa putem imparti spatiu si costuri let me know. intre timp mai caut si eu, poate, poate... mersi am gasit in parcarea subterana de la Orizont (sau Favorit). amandoua tin de Dalli si am inteles ca pentru moto ar fi cam 35 usd pe luna. azi sau maine ma voi duce sa platesc si revin cu mai multe informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Aprilie 5, 2006 Share Postat Aprilie 5, 2006 Caut garaj/curte/parcare pazita in zona piata Progresu - City Mall, impart fericit cu orice numar de motociclisti spatiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 (editat) caut si eu loc de cazare pt o motocicleta in zona podul grant - turda [ bodox2@gmail.com ] Editat Aprilie 7, 2006 de bodox2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armadilo Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 (editat) Caut un garaj de inchiriat in Drumul Taberei, cat mai aproape de Raul Doamnei, pentru un ATV, poate se gasesc si 2-3 motociclisti sa impartim costurile. Astept PM sau mail la uno@go.ro. Editat Aprilie 7, 2006 de Armadilo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alfa Postat Aprilie 7, 2006 Share Postat Aprilie 7, 2006 Posed garaj in DR taberei [valea argesului] la parter de bloc,unde tin o motocicleta.Caut colocatar serios ptr. inca o motocicleta. pret.25e/luna.Acces non-stop. tel.0720428404. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Revin cu detaliile promise. Deocamdata in afara mea mai este liber un loc . Pret - 500.000 , avansul pe 3 luni. Din cate stiu nu se demoleaza, daca se intampla ne luam banii inapoi. La "rand" este "lupul" si sper sa ma vad cu el daca este interesat cat mai curand. Daca nu este ok , "urmatorul va rog " ca sa spun asa.) Pentru restul nu am renuntat dar acum sigur este doar acesta. Cum am mai spus este foarte apoape de sectia 12 ceea ce este de bine. Din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Garajul s-a ocupat. Alex (foxbat) si eu-doar doua locuri, conditia proprietarului. Mai cautam in zona si pentru restul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neri Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 inchiriez garaj in zona ozana (mai exact strada mizil). pret...vedem noi (dupa posibilitati...negociem). garajul este in demisolul unei case. intra 2 masini.... deci vedeti si voi cate motociclete .. ca eu nu ma pricep .....sper ca in curand sa am cu un loc mai putin...daca iau carnetu si imi cump o motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 zona orhideea-regie-pod grant? se gaseste un loc si pentrui mine.de preferat pe la casele din spatele fabricii de tigarete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 caut coleg(i) pentru un garaj in zona Matache( mai exact pe grivita , langa Jack) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 Caut garaj in zona Tei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 am pus anunt pentru un garaj in zona matache daca te intereseaza da-mi de veste piata matache iti convine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calibra Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Io vreau la matache! Ti-am trimis PM (cred ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 PE ZONA RAHOVA....MARGEANULUI...SI IMPREJURIMI SE AUDE CEVA?! MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MERLIN Postat Aprilie 12, 2006 Share Postat Aprilie 12, 2006 Posed garaj in DR taberei [valea argesului] la parter de bloc,unde tin o motocicleta.Caut colocatar serios ptr. inca o motocicleta. pret.25e/luna.Acces non-stop. tel.0720428404. Salut Alfa, Zi-mi daca mai lasi ceva din pret. Stau tot in DT pe la ialomitei insa sincer n-am sa dau 850 000 pe luna pt garaj ... da putem vb. o sa te sun. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Aprilie 13, 2006 Share Postat Aprilie 13, 2006 iancului obor...oferte de bun simtz....exclus intermediarii :angryfire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Se poate sa fac rost de garaj in zona diham/morarilor. Se mai baga cineva? 500k pe luna e pret super, o sa va anunt daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omuletz Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Salutare, Caut sa inchiriez un garaj in zona iancului (undeva intre dimitrov si vatra luminoasa). Nu m-ar deranja si ceva colegi. Multumesc anticipat si... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 Salutare, Caut sa inchiriez un garaj in zona iancului (undeva intre dimitrov si vatra luminoasa). Nu m-ar deranja si ceva colegi. Sunt si eu amator, daca gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudead Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 S-a gasit garaj in zona timpuri noi. suntem 3 si ar mai avea loc inca 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat Aprilie 14, 2006 Share Postat Aprilie 14, 2006 S-a gasit garaj in zona timpuri noi. suntem 3 si ar mai avea loc inca 2. mai ramane 1 loc..... intru si eu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate