M800 Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Caut sa inchiriez garaj sau loc inchis in Titan. Eu stau linga Matei Ambrozie, daca aveti cunostinta de posesor astept mesajele voastre. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Caut sa inchiriez garaj sau loc inchis in Titan. Eu stau linga Matei Ambrozie, daca aveti cunostinta de posesor astept mesajele voastre. Multumesc! 205293[/snapback] daca gasesti sa imi spui si mie ca sunt interesat si stau foarte aproape de Matei Ambrozie, mai exact pe Plt. Ion Nedelcu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Caut curte/garaj in zonele: Calea 13 septembrie / Sebastian, Drumul sarii, Trafic -greu (aka Sos. Progresului -cred) Sos Panduri, Academia Militara/ Cotroceni, zona str Uranus (sunt f. multe garaje in spatele blocurilorm dar nujt pe nimeni acolo... e mereu "pustiu")... Oriunde numa sa stiu ca e cat de cat in sigurantza!... Nici macar lantz + lacat n-am. Cine ma poate ajuta sa-mi dea un PM (fara acel Spammersdie, desigur ). Ca aci nustiu cand ma mai uit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bursuc Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 pai nu am zis cu ca am la academie da un tel 0723609686 cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PISTRUIATUL Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 Ar mai fi loc in garajul unde tine socrul meu masina pentru 4 motociclete, zona e sigura si el merge mereu acolo.E pe strada care leaga Regie cu Piata Crangasi, garajul e in capatul curtii(plus 3 caini mereu in alerta...) Daca sunteti interesati dati-mi pm.Numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb_bike Postat August 2, 2005 Share Postat August 2, 2005 stie cineva vreun garaj "available" prin zona rahova-antiaeriana-13 septembrie?... mai e vreun motorist prin zona? daca da...unde tineti motoretele? off topic cu vreo 6-7 ani in urma erau o gramada de motoristi.... acum...nu mai e niciunul?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 5, 2005 Share Postat August 5, 2005 caut sa inchiriez loc de garat o motocicleta in zona parcul moghioros-pe linga biserica(poiana muntelui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 caut doritori sa-si inchirieze motorul(enduro) pe perioade scurte(3-8 zile) este careva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 pot gazdui motoare in curte(acoperita), am si ceva scularaie pt reparatii. la piata chibrit (1 mai/grivita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat August 15, 2005 Share Postat August 15, 2005 Revin cu intrebarea: Stie cineva vreun garaj prin zona Giurgiului-Drumul Gazarului si imprejurimi? Daca gasesc garaj, vor mai fi oameni interesati de garaj in zona mai sus mentionata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
junioru Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 stie cineva un garaj in dr. taberei in zona stadionului steaua sau macar o casa la curte unde il pot tine?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acredus Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Caut garaj in zona Militari-Valea Lunga. Am o Honda steed 400 , deci ar incapea si pe langa o masina mai micuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Salut Stau in caminul A LEU, ala de 11 etaje de langa apaca si vreau sa imi iau motocicleta, problema e ca nu prea as vrea sa o tin in fata caminului Stie cineva vreun garaj pe langa apaca? Sau ar mai fi o varianta daca este cineva care lucreaza la connex si nu are masina ( intrucat sub caldirea noua a connex-ului e garaj la care au acces doar angajatii connex ) si doreste sa inchirieze locul, binenteles contra cost 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Poti incerca sa o tii la poarta, la intrarea in electronica sau la cele 2 benzinarii apropiate (aia spre grozavesti sau aia spre militari langa elth, unde mai tin niste baieti fiarele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dewe dee Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 la connex nu ai nici o sansa sa gasesti pe cineva deoarece nu toti angajatii cu masini au locuri, si in plus noaptea este interzis sa iti lasi masina in parcare . incearca la barul ala La Biblioteca pentru ca intr-o perioada un baiat (care lucra acolo) isi tinea motorul in interior si cica era bun la decor. sper sa ai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teokincaid Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 salut...nu iti scriu acum pt ca as avea un raspuns la intrebarea ta...ci pt ca am si eu o intrebare pt tine.,.eu am trecut anul asta la facultate...si am o posibilitate,(daca dau vro 250 euro) sa stau in caminu leu..in ala in care stau cate 3 in camera din cate stiu eu...astept poate imi zici si mie cum sunt conditiile, daca e atmosfera misto...daca e ceva de reprosat... ti se pare mult 250 euro??? am inteles ca au net nelimitat..si chiar f bun..asa i? ps:as fi incantat sa am un coleg de camin motociclist..deci sper sa iti gasesti garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefangc Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Ofer Garaj in spatele blocurilor de pe Decebal (mai aproape de Agipul din piata muncii). Ca dimensiuni e pentru o masina (cred ca intra 4 motorete), este din beton cu usi metalice si lacat. Astept oferte pe stefangc@home.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanP Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Caut un garaj de inchiriat sau macar un loc unde sa tin motoru in TIMISOARA, preferabil in zona Steaua dar poate fi si prin zone adiacente. 10X Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Caut si eu garaj de inchiriat, preferabil in zona Dr. Taberei, dar nu obligatoriu. Ma intereseaza sa fie gol (fara diverse acareturi prin el) si sa poata fi folosit doar de mine pe perioada inchirierii. Astept oferte realiste pe forum sau PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Octombrie 7, 2005 Share Postat Octombrie 7, 2005 Revin a Na oara, cu rugamintea: Un garaj de inchiriat in zona Giurgiului? Nu mai rezist, in fiecare zi gasesc cate ceva umblat la motor. Asa nu se mai poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Oferta de inchiriere Locatie: Bucuresti , pe langa Piata Gemenii (langa Restaurantul Aquarius, la 5 min de Piata Romana) Spatiu: Garaj cat pentru 3 masini, absolut gol. Avantaje: - E la parterul unei vile locuite mereu - deci riscul de furt 0 . Nu are iesire in strada ci intai in curtea inchisa, abia apoi in strada. - Nu are nimeni dintre proprietari masina sau alte acareturi in respectivul garaj, deci nu va umbla nimeni acolo (garantez pt proprietarii vilei, suntem prieteni de ani de zile) - Daca sunteti mai multi care vreti sa lasati e ok, se fac mai multe chei. Sau una singura ce va ramane la vila(e mereu cineva acasa acolo). Dezavantaj: - Nu este incalzit, dar este izolat si fara umezeala. Oamenii vor pe termen lung(iarna si nu numai), adik nu o luna da, doua nu, etc. Le bagati, le mai scoateti cand vreti si cand da soarele ala cu dinti de Decembrie ....cum doriti. E flexibila treaba. Plata in avans pe lunile care le preconizati ca il veti tine acolo. O luna in plus... o luna in minus...se ajunge la o intelegere, suntem oameni doar Tarif: variaza, in functie de nr de doritori si de perioada. Oricum, de bun simt, nu se sare calul Revin zilele astea cu poze si cu un nr de tel+persoana de contact. Detalii - aici sau PM sau YM (din profil) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 Hop si eu. La sfarsitul saptamanii vine si al meu motor si ma inebuneste gandul la "baietii de cartier" care abia asteapta una alta. In Berceni se poate gasi ceva ????? Uioara - undeva intre piata Resita si Brancoveanu. Am vazut ca mai sunt motociclisti/e din berceni pe aici si cred ca ar trebui sa ne intalnim sa gasim o solutie de dragul "Bebelusilor nostii" Hai sa ne ajutam intre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mms Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 inchiriez si eu spatiu de hibernare pentru motorete (garaj) pe timpul iernii in Pta Amzei, vis-a-vis de teatrul Ion Creanga, in blocul cu NICK. Mai e spatiu suficient. ma contactati si pentru o suma modica se rezolva.0721333414 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutz_motociclistu' Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 sI eu caut tot acolo...Daca gasesti nu vrei sa ne cuplam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mms Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 eu nu caut ci inchiriez dar daca vrei neaparat ne putem cupla .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate