Sari la conținut

Accident Bucuresti - Pta. Domenii 9.11.2007 - Amimagz


Ralucone
 Share

Postări Recomandate

Mai fratilor uite cum satu lucrurile. Se depune plangere impotriva soferului el este judecat pentru fapta sa de catre stat si pedepsit conform legilor in vigoare la data accidentului iar familiapoate sa-l dea in judecata pe drept civil pentru despagubiri materiale si morale. da, corect aici intra asigurarea obligatorie in instanta si se despagubeste pana la ultimul banut, important este sa aibe factura pentru orice. Doamna (mama lu' Amimagz) dati-mi un PM cu un nr. de tel si va pot ajuta cu un sfat cat de poate de bun..

 

PS Am trecut si eu prin asa ceva intr-o oarecare masura si stiu.

 

 

Cu respect

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 457
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai fratilor uite cum satu lucrurile. Se depune plangere impotriva soferului el este judecat pentru fapta sa de catre stat si pedepsit conform legilor in vigoare la data accidentului iar familiapoate sa-l dea in judecata pe drept civil pentru despagubiri materiale si morale. da, corect aici intra asigurarea obligatorie in instanta si se despagubeste pana la ultimul banut, important este sa aibe factura pentru orice. Doamna (mama lu' Amimagz) dati-mi un PM cu un nr. de tel si va pot ajuta cu un sfat cat de poate de bun..

 

PS Am trecut si eu prin asa ceva intr-o oarecare masura si stiu.

 

 

Cu respect

 

ehei,dragilor ma credeti prea desteapta!nu stiu ce este un PM dar ma ajutati voi sa aflu.multumesc.Nr.meu de telefon este 0723182458.Mishu are telefonul la el si va raspunde daca-l sunati.Multumeste tuturor celor care l-au sunat-cunoscuti sau oameni pe care nu i-a vazut niciodata.multumesc si eu pentru ca asta l-a impresionat teribil si i-a ridicat moralul.Astazi l=am hranit si este bine.Toti cei care au avut de suferit in urma accidentelor stiu ce dureri sunt si ca nu dispar cu una cu doua,dar ii este mai usor datorita suportului moral pe care i l-ati oferit.In alta ordine de idei ,daca nu va este greu sa-i spune-ti si lui de actiunea civila v-as fi recunoscatoare,pt.ca ar avea mintea preocupata de ceva.Spera sa mearga cat mai repede si sa poata da de baut la prietenii cunoscuti si necunoscuti.Am inteles ca tipul este la prima abatere si ar putea scapa cu o condamnare cu suspendare!!!Joia viitoare e hotarata cealalta operatiesi in functie de cum merge va urma si cea de masa osoasa.O sa va tin la curent.Si cand mishu va veni acasa va fi din nou amimagz.Promit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost azi la institutul de hemato si am donat (se pare ca am tot BIII). Chitanta am dus-o la floreasca. Cei de la institut mi-au zis ca a mai fost cineva astazi, dar nu am un nume exact.

 

 

Cat despre despaguburi, am avut un caz similar in familie (parintii au avut un accident nasol in care a fost implicat un turc). Cum mama a avut fata pusa in copci dupa eveniment, ne-am putut intelege cu turcul in afara instantei, dar daca era nevoie se puteau obtine daune si in tribunal. Oricum, trebuie discutat cu un avocat.

 

Sanatate multa lui Mishu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

zilele de ingrijiri medicale nu ca vor fi peste 60, vor fi sigur peste 120 !!!

la ce ghipsuri si la cate operatii vor fi pentru problemele cu pierderea de masa osoasa, pus/scos tije si diverse suruburi, proteze osoase, va avea operatii si peste un an si peste 2 si peste 3. Doamna (mama lui Mihai), va rog sa luati in calcul si aceste operatii viitoare (de peste cativa ani), la preturile cere vor fi atunci, in cazul in care inceperi discutii de impacare. Problemele acum abia au inceput, or sa termine in cativa ani, si sechelele colaterale niciodata !!! Misu o sa aibe de tras destul si o sa fie 100% la fel niciodata. Toti care am avut accidente, chiar mai simple decat Misul, stim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Firmele de asigurari despagubesc doar daunele materiale (reparatie motor, spitalizare, venit nerealizat, pagube ca urmare a lipsei de folosință a autovehiculului avariat, etc.) probate cu acte. Daunele morale reprezentate de suferinta indurata + sechele etc. nu au nici o legatura cu societatea de asigurare si ramin tot la aprecierea instantei de judecata.

yup, de-asta ar fi mai bine sa ceara toate despagbirile ca parte civila in procesul penal, de la cel vinovat de producerea accidentului, nu de la asigurari, urmând să se scada sumele acordate de acestea (probabil insuficiente). in ce priveste zilele de ingrijiri medicale om trai si om vedea cate sint, am vazut si cazuri in care s-au acordat mai mult de 60 de zile pentru fracturi mai usoare.

 

in rest, de acord cu ce a zis ssss :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[...]si sechelele colaterale niciodata !!! Misu o sa aibe de tras destul si o sa fie 100% la fel niciodata. Toti care am avut accidente, chiar mai simple decat Misul, stim.

 

Confirm. Piciorul ma supara si acum la 3 ani de la operatie (tibie si peroneu rupte cu tije si suruburi inca necoase). Si sunt convins ca o sa ma supere toata viata. Desi merg perfect normal si pot sa fac orice fel de efort, am dimineti in care ma dau jos din pat si schiopat de durere vreo 2 minute pana creste presiunea sangelui in zona. Un os rupt nu te lasa sa il uiti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Misulica tata,vei avea de infruntat o perioada foarte grea din viata ta prin care sper sa treci cu brio si sa nu ramii cu urmari.Am doi copii de virsta ta care sint motociclisti "legali" si ma gindesc numai la faptul ca in locul tau putea fi unul din ei.... :) Sincer fierb de furie!Cred ca-l linsam pe putzoiul cu conserva! :moto: Am patit-o si eu mai demult,era s-o patesc si acum citeva luni,pot s-o patesc oricind...Totul este ca daca s-a intimplat,sa ai grija impreuna cu apropiatii care te pot ajuta,sa recuperezi cit mai mult din paguba care ti s-a facut.Vorbesc nu numai de paguba fizica,adica distrugerea motorului si a echipamentului,cit mai ales de paguba pricinuita prin accidentarea ta,paguba practic irecuperabila.Ca atare,asa cum ziceam,ai grija sa ceri in instanta si sa nu uiti nimic,absolut tot ce constituie paguba,de la simplul pansament pe care il folosesti,pina la suferinta fizica a ta.Sa nu uiti ca vei avea de suferit multi ani de aici inainte,asta iti spune unul care a gustat asfaltul si ii simte si acum gustul amar,dupa multi ani.Nu trebuie sa te imbeti cu apa plata si sa crezi ca in citeva luni vei zburda ca in urma cu citeva zile de dinaintea accidentului.Bine ar fi sa te refaci si la anul sa ne intilnim la intilnirile motociclistice si durerea sa fie ceva de domeniul trecutului indepartat... :eek: Dar fiindca asta e greu de crezut,ia-ti masurile de siguranta,asa cum ziceau si ceilalti motociclisti care au patit-o si taxeaza-l pe "orbul" cu BMW-ul la singe,fara nici cea mai mica umbra de mila...fiindca daca tu il cotonogeai pe el,taica-sau avea grija sa iti ia si pielea de pe tine!Socoteste si cheltuielile viitoare,daca poti si tratamentul balnear pe care o sa-l faci la 70 ani la piciorul defect...nu ierta nimic!Daca poti ia-i si BMW-ul,fiindca el nu-l merita si tie o sa-ti foloseasca! :D Cu speranta ca te-am ajutat citusi de putin si...vei deschide o agenda a cheltuielilor efectuate,iti doresc insanatosire urgenta si sa ne salutam cu farul in trafic cit mai curind! :moto:Sanatate maxima si sa bem o bere impreuna cu toti "prietenii" cunoscuti si necunoscuti cit mai curind! :hug: Tot respectul pentru cei care te-au ajutat si mai ales mamei tale care vad ca ti-e inger pazitor. :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

of doamne :)

 

Insanatosire grabnica lui Misu(nu-l cunosc personal, dar sper ca o sa ajung si eu cat de curand la spital pt donare de sange, mai precis in weekend, daca se poate)...Am citit topicul atent, si despre situatia neplacuta si decurgerea treburilor am tinut legatura cu BooBoo(nu am putut ajunge cu ea cand a venit sa doneze sange)...Misu se va face bine si il vom vedea cu totii ok, dar este vorba de timp aici...Va trebui sa aiba nervi de otel, sa lupte, si sa nu lase recuperarea fizica la o parte :eek: Despre recuperare fizica pot ajuta cu sfaturi pt ca am avut parte de foarte multa(eu fiind rupt din toate incheieturile) si pot sa ma interesez daca este nevoie de sfaturi si solutii mult mai bune, la niste preparatori fizici/medici din cadrul unor federatii sportive si loturi olimpice.Pt inceput, spun ca dusurile cu apa fierbinte de circa 15 minute in timp ce membrul este miscat continuu, apoi unguent pe baza de diclofenac+fasa elastica ii vor ajuta mult muschii!Va durea foarte tare, dar, trebuie!Trebuie respectate si cele spuse de medic, intocmai cum vor fi spuse(deci, daca firele se scot peste 10 zile, pai 10 zile sa fie...exemplu)...

 

Despre proces, pt ca se va ajunge la un moment dat la acest pas, pot da ca sfat sa fie tinuta legatura cu martorii, martorii sa fie tinuti la distanta fata de inculpatul cu X5 pt a nu fi influentati, si cel mai important, este dosarul!Foarte important este ca procesul intocmit de politits sa fie asa cum ar trebui sa fie, pt ca in el se vede exact ce si cum s-a intamplat si cine a fost vinovat!Ma refer la dosarul de la politie, pt ca daca este in joc o persoana influenta sau cu bani, dosarul ala se poate schimba cum nici nu te astepti(si vb aici de cazul lui fratimiu care pt furt din Carrefour si apelare la "relatii" s-a trezit cu un dosar pt patrundere pe proprietate privata, fara acord :what: )!Deci, mai verificati daca se poate din cand in cand, iar daca aveti martorii si ei sunt de acord sa dea declaratie+sa vina in instanta, tineti legatura cu ei, pt ca daca in actele intocmite de politie soferul cu X3 este vinovat si aveti si martorii, atunci poate sa fie el mama bogatanilor ca tot o incurca :eek: Nu va temeti, fiti puternici si alaturi de Misu...Cum am spus, mare atentie la dosarul ala pt ca este singurul loc unde poate ataca vinovatul pt a intoarce balanta in folosul lui!Cu siguranta va fi pedepsit penal!

 

Ce m-a intrigat foarte tare a fost cand mama lui Misu a spus ca "politistul da semne de ungere" :moto: Asta ma cam sperie...Ce fel de semne?Ce zice?NU are voie sa o dea in diverse...

 

Asadar, pt moment luati legatura cu un avocat sau macar cineva care chiar a invatat ceva in facultatea de specialitate sa va sfatuiasca exact ce si cum(deci, nu neaparat sa il angajati), si nu va fie teama atata timp cat politia s-a pronuntat ca vinovat este soferul cu X3, si incercati cumva sa aflati ca dosarul ramane curat :eek:

 

Insanatosire grabnica lui Misu, si sper ca o sa ajung la spital sa il cunosc(sau daca nu pot ajunge la orele vizitelor, macar sa donez sange)...Deci, pot dona si in weekend?

 

Fiti tari :D

 

PS: vad ca s-au exprimat cativa pe aici foarte bine, si stiu despre ce vorbesc, deci este foarte bine ca aveti "aproape" oameni cunoscatori si dornici in a-l ajuta pe Misu :hug:

Editat de Mr_ORL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

IL stiu pe misu doar din vedere, l-am ajutat o data, ramasese in pana i se arsese o siguranta, am tras o fuga mik la petrom sai cumpar o siguranta. Imi pare tare rau sa aud de el asa cva. Era super bine echipat si atunci, si sunt convins ca era echipat si atunci. AIurea cand vezi un accident despre un cunoscut:( chiar si din vedere. Sanatate maxima man!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

laptop exista, dar pe moment nici nu se pune problema ca mishu sa-l foloseasca. Nu are cum. una din maine e fracturata, iar pozitia in care este asezat nu avantajeaza folosirea si nici nu e de recomandat in acest moment. mai incolo dupe operatie si recuperarea partiala poate.

 

daca misu are un laptop la spital pot sa ii imprumut un zapp cu conexiune la net nelimitata :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu iti doresc insanatosire grabnica!!!

Nu de mult, un preten scuterist (la fel ca si mine) a avut un accident la fel...Ia iesit un Wv in fatza de pe un drum laturalnic si nu l-a mai putut evita...impactul a fost destul de puternic(la 70km/h) iar victima are fractura deschisa de femur. Am pus poze cu accidentul la Sectiunea Scuter Mania/accidente...

Ar fi mare pacat sa scape usor cel cu BMW-u.

Iti doresc sa te faci bine cat de curand si lunile astea de suferintza pt tine sa treaca cat de repede posibil!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In afara de donatii in cont , se pot da direct ? e cineva care strange bani pentru mishu ? Am ajuns si eu aseara pe la floreasca cu tata pt o mik operatie la chirurgie plastica si am vrut sa dau si de misu, da era cam pustiu pe la etaju 2.Cat despre donatie da sange sorry da ... TALASEMIE , e de nefolosit :hug:

 

Asa ca daca e cineva care sa ma ajute , eventual sa ma intalnesc cu mama lui misu ... dk nu o sa incerc sa ajung la banca .

 

Misule , sanatate multa ! ca pe urma te asteptam la o :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Bandit_mik...ia legatura cu userul Merenptah(ina)! Ea strange banutii pt. Mishu!

 

Mishu va saluta pe toti! :what: Moralul...este foarte ridicat! :moto: Laptopul este langa el iar astazi...asteapta un zapp pt. a se conecta la net! Deci...in scurt timp va va multumi personal pt. tot efortul depus!

 

Joi o sa fie operat si...daca totul decurge bine, va mai sta cm o saptamana in spital, dupa care....va putea pleca acasa! Dar...atunci va incepe lupta...pt....recuperare!

 

Oricum....se roaga sa nu....i se administreze antibiotice, pt. ca vrea sa bea cu fiecare dintre voi....BEREEE! :) :hug:

 

:D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-am vizitat si ieri. La prima vedere, e destul de complicat de ajuns la salonul in care este "cazat", dar apoi iti dai seama ca nu e chiar asa. :eek: Geamana era deja acolo, (m-am intalnit si cu Mielu si Sergiu intamplator la spital) si ne-a condus ea pana la salon. Asistentele is cam acre :) , nu-i de mirare ca Mishu nu e incantat de ele! :hug:

Mishu e ok, putin suparat ca nu s-a mai spalat de vineri, dar asta conteaza prea putin. Important este ca nu are moralul la pamant, e zambaret si bucuros de vizite! Mi-a zis ca abia asteapta sa plece acasa. :eek: In afara de vizite nu prea am cu ce sa-l ajut, sorry... :moto:

 

Sa auzim de bine si sa fim optimisti! Pana la urma se vor rezolva toate! :what: Multa sanatate, Mishule! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Firmele de asigurari despagubesc doar daunele materiale (reparatie motor, spitalizare, venit nerealizat, pagube ca urmare a lipsei de folosință a autovehiculului avariat, etc.) probate cu acte. Daunele morale reprezentate de suferinta indurata + sechele etc. nu au nici o legatura cu societatea de asigurare si ramin tot la aprecierea instantei de judecata.

 

 

Art. 42. - La stabilirea despagubirilor pe baza conventiei dintre asigurati, persoanele pagubite si asiguratorii RCA, în cazul vatamarii corporale sau al decesului unor persoane, se au în vedere urmatoarele:

1. în caz de vatamare corporala:

a ) diferenta dintre veniturile nete ale persoanei vatamate si indemnizatia primita din fondurile persoanei juridice sau fizice la care salariatul îsi desfasoara activitatea si/sau, dupa caz, din fondurile bugetului asigurarilor sociale de stat, pe perioada spitalizarii si a concediului medical;

b ) venitul mediu lunar net realizat din activitati desfasurate de catre persoana vatamata, probat cu documente justificative, în cazul persoanelor care nu au calitatea de salariat;

c ) salariul de baza minim brut pe economie, în cazul persoanelor pagubite aflate la data producerii accidentului în ultimul an de studii sau de calificare;

d ) eventualele cheltuieli prilejuite de accident (cheltuieli cu transportul persoanei accidentate, de tratament, de spitalizare, pentru recuperare, pentru proteze, pentru alimentatie suplimentara, conform prescriptiilor medicale), probate cu documente justificative si care nu sunt suportate din fondurile de asigurari sociale prevazute de reglementarile în vigoare;

e ) cheltuieli cu îngrijitori pe perioada incapacitatii de munca, daca prin certificat medical se recomanda acest lucru, însa nu mai mult de salariul de baza minim brut pe economie;

f ) daune morale: în conformitate cu legislatia si jurisprudenta din România;

 

Este un extras din ceea ce se numeste "constitutia asigurarilor"...

 

Am evitat sa spun mai multe in postul meu anterior tocmai datorita faptului ca, pentru a putea cere toate aceste daune trebuie pastrat fiecare bonuletz, chiar si cel de la apa plata pe care o plateste mama lui mishu in calitate de ingrijitor la spital (mishu poate chiar sa printeze de pe net pretul castii si al gecii ca sa le ataseze dosarului de daune...). In plus, ca sa dovedesti ca cele suferite de mishu sunt din cauza accidentului trebuie si o "parere" scrisa a specialistului... ori asta inseamna un diagnostic precis al doctorului care il are pe mishu sub supraveghere transpus ulterior in certificat medico-legal dupa care sa ceara despagubiri cat mai mari in instantza pentru a i se da o hotarare judecatoreasca favorabila (in sensul unei sume cat mai mari...) suma pe care are obligatia sa o plateasca SOCIETATEA DE ASIGURARI la care vinovatul de producerea acidentului este asigurat.

 

La mine doctorul a scris ca "leziunea produsa" (la coloana - unde am fost operat!!!) putea fi cauzata de un accident rutier... Si din cauza probabilitatii nu a fost luata in considerare...

 

Ca sa nu mai spun ca primul avocat mi-a recomandat chiar sa stau cuminte ca nici macar diferenta pentru paguba materiala produsa prin accident nu o mai recuperez. Dar nu am stat... si asigurarile mi-au dat pana la ultimul cent din suma pentru despagubire materiala, suma pe are eu am calculat-o!!! ...

 

P.S. Dar Mishu are mare nevoie de unul care sa alerge pentru el in tot ce inseamna treba asta cu asigurarile si cu procesul... pentru ca lui numai de asta nu-i arde acum. Dar cineva trebuie sa faca si treaba asta.

Editat de patraulea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:) Pt donatii in softul de plata de la ING da cod IBAN incorect, a mai avut cineva probleme cu asta? Si nici nu a recunoscut banca. E ceva de la ei sau e ceva de la mine sau e o greseala la IBAN pt RON? Editat de lexxdark
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... pentru a putea cere toate aceste daune trebuie pastrat fiecare bonuletz, chiar si cel de la apa plata pe care o plateste mama lui mishu in calitate de ingrijitor la spital (mishu poate chiar sa printeze de pe net pretul castii si al gecii ca sa le ataseze dosarului de daune...). In plus, ca sa dovedesti ca cele suferite de mishu sunt din cauza accidentului trebuie si o "parere" scrisa a specialistului... ori asta inseamna un diagnostic precis al doctorului care il are pe mishu sub supraveghere transpus ulterior in certificat medico-legal dupa care sa ceara despagubiri...

 

Preturile printate de pe net in cazul echipamentului nu au absolut nici o valoare, pentru a putea fi acceptate in dosarul de dauna sunt necesare facturi pt. fiecare piesa din echipament, pe numele lui Mishu, si nu mai vechi de un an de la data cumpararii, asta pt a putea fi despagubita valoarea de nou a echipamentului. Altfel, nu te baga nimeni in seama, iar asta zic din propria experienta, din pacate.

Multa sanatate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pt donatii in softul de plata de la ING da cod IBAN incorect, a mai avut cineva probleme cu asta? Si nici nu a recunoscut banca. E ceva de la ei sau e ceva de la mine sau e o greseala la IBAN pt RON?

 

 

 

s-ar putea ca ING-ul sa nu aiba introdusa aceasta banca in softul de Internet Banking! sau...ai scris IBAN-ul cu spatii! who knows! Contul iti garantez ca este corect!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Preturile printate de pe net in cazul echipamentului nu au absolut nici o valoare, pentru a putea fi acceptate in dosarul de dauna sunt necesare facturi pt. fiecare piesa din echipament, pe numele lui Mishu, si nu mai vechi de un an de la data cumpararii, asta pt a putea fi despagubita valoarea de nou a echipamentului. Altfel, nu te baga nimeni in seama, iar asta zic din propria experienta, din pacate.

Multa sanatate.

depinde cata gura faci: se accepta la altii sa iti iei acelasi model si sa ti le deconteze apoi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost azi sa donez sange, pentru misu, si nu mia recoltat sange, ca am efectuat prima doza a unui vaccin...draci laci. Venisem cu un prieten, si el motociclist, sa doneze sange, el nu facuse nici un vaccin era ok...singura problema, mai avea o luna pana la 18 ani...a rugato pe asistenta..dna asistenta..e pt un prieten..va rog......nimic..ca nu se poate. CUm draq sa vina lumea sa doneze sange, cand asistentele sunt niste acrituri?? ale draq se dau atat de importante park ele conduc spitalul. nu mai puteam de draci. am traverst intro ora bucurestiul sa ajung la spital, ca sa ii vad fitzele unei asistene vai de capul eu. Imi pare sincer rau ca nu s-a putut :) am incercat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...