remu1 Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Cind mai mergeti pe la @amimagz , ca singur nu prea imi vine ca nu-l cunosc ? Daca ma maninca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 20, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2007 poi daca joi ii scot astia statia MIR din picior lui Mishu, merem vineri. poate reusesc s-o iau si pe kali din nou. poti sa vii cu noi, @remu1 Mishule, pai si a dat saraca apa la vaca sau o mai amagiti mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 20, 2007 Share Postat Noiembrie 20, 2007 Bafta Mishule... Sa te faci bine repede sa bem cum ai zis in mesaju' ala... Gramada mare de oameni + bere multa + karaoke la ursu... o sa uiti de picior cand o sa te zgarie motoristii turmentati pe timpan! P.S. Ai grija cu paienjenii aia! Si vezi ce faci cu paienjenoaica aia de langa tine...ca lumea zice p-aici ca-i cam 'bestie' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paco Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 bai misule lasa dracu motoru si ia-ti masina e mai sigur eu asa am facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 bai misule lasa dracu motoru si ia-ti masina e mai sigur eu asa am facut bravo! Mishule....mi-e rusine sa ma prezint la tine fara pastrama aia nenorocita! Ca trebuie timp sa o prepar, timp de care...sa ma f.t...nu-l am! Ce-ti face membrul....bionic???? Terminator 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 te ajut sa-ti faci IJ-u pana iti iei alta mobra, cand oi iesi? O sa-l facem si p-ala... Dar fara Playboy, da? Nu de alta, dar am o retinere sa intzeleg ca e blonda? Mai mult alba Cum se le violeze,nu intelegi ca omu' are nevoie de ajutor?!Trebuie sa i le tina cineva virtos,ca daca face vreuna vreo miscare in "8" risca baietu' sa mai bage si alte parti componente in ghips! Asa ca hai sa-l ajutam cumva,sa nu-l reclame babele! Reclamatiile babelor sunt, probabil, ultima mea problema Dar va puteti ocupa de ele daca vreti... Sanatate multa si un nou motor cat mai curand ! Iti doresc o iarna usoara, si Mos Craciun sa vina la tine cu un motor nou Numai bine Multzam frumos Sper si eu la o mobra noua, dar o sa am destul timp sa ma gandesc si la asta nu fug astea acu. se impiedica sigur. Am ras la greu. Chiar ca pleaca aia in Caraibe daca te apuci sa dai de baut la toti. Se termina rezerva de bere din tara bre. Ralucone, tare faza cu sputniku. Nu l-am vazut inca pe mishu, da zicea el ceva de niste fiare. Sunt deja impiedicate domn'e Ma bucur ca ai revenit back in bussines!! Nu te cunosc, insa asta este irelevant, iti doresc sa te faci bine cat mai repede, moralul te va ajuta foarte mult. Suntem cu ochii pe tine in continuare! Sanatate maxima Mihai! Multumesc pentru tot suportul Cind mai mergeti pe la @amimagz , ca singur nu prea imi vine ca nu-l cunosc ? Daca ma maninca . Daca vrei sa vii, esti binevenit oricand O sa ma recunosti usor... Am cele mai multe fiare din salonul asta Mishule, pai si a dat saraca apa la vaca sau o mai amagiti mult? A dat apa la vaca.. Tocmai d-asta a doua zi a dat boul lapte Pt mai multe detalii va trebui sa discutati cu ea... Bafta Mishule... Sa te faci bine repede sa bem cum ai zis in mesaju' ala... Gramada mare de oameni + bere multa + karaoke la ursu... o sa uiti de picior cand o sa te zgarie motoristii turmentati pe timpan! Bere multa.... Suna bine asta! --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 08:45 ------------- bai misule lasa dracu motoru si ia-ti masina e mai sigur eu asa am facut Masina?? 'oi lua si o masina, dar nu ca sa las motorul bravo! Mishule....mi-e rusine sa ma prezint la tine fara pastrama aia nenorocita! Ca trebuie timp sa o prepar, timp de care...sa ma f.t...nu-l am! Ce-ti face membrul....bionic???? Terminator 4! Vino bre fara pastrama Ca nu aia e pb... Bionicul sper sa fie mai ok de maine incolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Vino bre fara pastrama Ca nu aia e pb... Bionicul sper sa fie mai ok de maine incolo.... baaaa....tre' sa faci poze: before/after Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Pai deja stie ca tre musai poze before-after din cat mai multe unghiuri si cat mai detaliate...DOVEZI LA PROCES! Si...IMPRESIONEAZAAA!!! Poate trag o fuga cu il dottore pe la tine pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Sanatate multa Mishule ! Nici eu nu te cunosc , da avem un lucru in comun . De donat nu am reusit ca de....cica nu's sanatos...da am donat dincolo . Am fost intr-o seara pe la spital ca aveam ceva treaba cu tata pe acolo(niste cusaturi si la el, si-a tras fermoar in palma) da era cam tarziu ora 23:00 . M-am invartit eu pe la etaju 2 si nu prea m-am descurcat .Al draq de deprimant spitalu ala(ca doar e spital de..) . Ce sa mai zic ... ? decat SANATATE !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Bine v-am regasit Hai ca am vb si cu unul din doctori azi si mi-a spus ca marea lor grija vis-a-vis de operatie este sa nu apara o infectie... In rest, am sanse sa scap relativ ieftin... Adica doar o operatie sau 2.. Ramane de vazut, in functie de cum evolueaza totul... In cel mai rau caz ar fi vb de vreo 5 operatii, asa ca nu e cazul de prea mari tragedii.. Sunt viu si voi putea povesti daca scapi doar cu 2 operatii cel tarziu in vara esti pe mobra. de saptamana viitoare incep sa apar pe la floreasca, ca au sectie de fizioterapie buna. Vorbeste si tu din timp despre recuperare chiar pe segmente - mana cand se poate, picior cand se poate, nu le lasa pe toate odata p.s. la municipal sunt mai multe bunaciuni decat la floreasca (vorbesc de asistente si stagiare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 Zidule, nu i-ai vazut colegele de salon, nu stii ce spui, chiar nu stii ce spui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Sal, mishule! multa, multa BAFTA pentru maine iti tin pumnii sa fie poate ultima operatie, sa scapi de altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 bafta mishule...bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Hombre sper sa lucreze bine medicii aia maine ca altfel ii fac pe toti cyborgi. ca sa te nu te simti singur ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shadowrider Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Am vb aseara cu Misu si inca nu s-a decis echipa de chirurgi daca operatia o sa fie azi sau maine...da aflam noi. BAFTA MISU'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S: abia astept sa bem o bere cu toata gasca la "birou"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neamtu Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Nu va duceti sa donati singe daca v-ati facut vaccin antigripal in ultimele 2 saptamini. Eu am stat ieri 1 ora si cava (m-au pus sa fac si examen pulmonar) si pina la urma m-au respins din cauza vaccinului. Multa sanatate Misule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miramax Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Bro, sunt alaturi de tine si o sa fiu in continuare!!! Fa-te bine, multa lume are nevoie de un prieten ca tine, oamenilor buni nu trebuie decat sa le fie bine, asa ca fa-te bine!!!!! Multa bafta!! Te sustin psihic in timpul operatiei si-ti tin pumnii! Daca ai nevoie de ceva urla!!! Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mda.. Deci operatia va fi maine dimineata la 07:30.... Abia azi a ajuns placutza minune care imi va sustine femurul de acum incolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 multa bafta shi sa ne tzii la curent cu evolutzia operatziei. stay cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Noiembrie 22, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mishule, tin-te tare si muuuulta bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 sa te tii fun acum la aeroport la detectoru de metale multa sanatate iti doresc misule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Mult noroc in privinta insanatosirii .... si succes maine(daca am inteles eu bine) la operatie. Nu imi vine sa cred ca ai "patit-o" iar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 bafta mare mare mare maine la operatie ... tinem pumnii sa fie bine saptamana viitoare mai vin in vizita ... sanatate multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgdvld Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Multa bafta!!! Doamne'ajuta sa fie bine! iti tinem toti pumnii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Si eu iti tin pumni!!! Si eu am facut vreo 10 operatii pana acuma din cauza unu accident banal ...i nasoala toata treaba dinaintea operatiei...ca dak operatia e la 7 jumate te scoala pe la 6 asistentele iti dau nush ce calmante...ai un sentiment de frica, dar nuti dai seama dak e frica sau ba ...in salon simti o atmosfera nasoala...cand te baga in sala e operatie frica se dubleaza...te suie pe masa de operatie(mai incomoda decat sa stai intins pe asfalt intr-o zi de vara) te conecteaza la aparatele care indica bataile inimii, iti pune masca de oxigen, te leaga la maini , iti aplica un fluturas pe unde iti administreaza tot felu de balarii si perfuzii, si te acopera cu un cearceaf lasand libera doar zona care tre operata...(si dak te adoarme atunci devii incostient{un fel de coma}) ceea ce la tine nu cred ca o sa se intample...deci cate o data in timpul operatiei o sati vina sa iei bisturiul sa il bagi la doctor in tampla... Dupa ce operatia i terminata si iti revii cat de cat in putere...iti vine sa bei o bere de fericire ca s-a terminat... Cam prin asta am trecut eu si cam aceiasi poveste o vei avea si tu! Stiu ca la ora asta sigur nu vezi postul meu si dimineatza nici asa nu vei avea chef sa intri pe forum deci eu nu ti-am facut nici o stare de indispunere sau nimik alceva... Astept sa fii apt si cu chef sa scrii experientza prin care ai trecut... si sa-mi zici cam in ce masura am avut dreptate din ce am scris...Mie prima operatie mi sa parut cam sumbra restul mi s-au parut la fel(fara nici un fel de adaptare "la mediu"),(la majoritatea am dormit belea...ultimele 3 au fost asa pe "viu"). Inca o data Mishule bafta si iti tin pumni!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate