Thomas Postat Septembrie 3, 2005 Autor Share Postat Septembrie 3, 2005 @Kali, sugestie - alege ceva > 1992-1993 @toply: cum am zis si mai sus: NU incap bagaje de o tura mai lunga prin tara (adik saci de dormit, izoprene, cort si ceva haine, nu zic de mancare) si cu 2 persoane pe GS. Decat daca sunteti amandoi micuti si de statura si ca greutate... si oricum va inghesuiti. Dupa cum am zis si-n topicurile in care am povestiti turele de anul asta: 2 persoane (ai inaltimea si greutatea mai sus) un tankbag plin pe rezervor si un rucsac de 10-15 kg in spatele fetei, care insa oricum o obosea si faceam ceva pauze. Pentru o tura de 2 zile cu dormit la gazde/hoteluri/moteluri, chiar merge. Sau daca iti faci planul sa faci ture mai lungi, sa iei in calcul ca va trebui sa dormi in fiecare noapte la gazda/hotel/motel, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 @Thomas - multumesc de raspuns...am inteles (nici eu nici sotia nu suntem prea grei)...cred ca atunci cand imi iau motorul o sa fac totusi un tur decateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 Cam la cat ajunge un GS500 din 91'? Sau, altfel spus, daca ar fi sa-mi sugerati o generatie, care ar fi aceea? 236455[/snapback] Ai de gand sa-l inseli pe Ivan cu Suzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Asa-s eu.. Fire nestatornica.. Ivan stie ca va veni momentul cand ne vom desparti. I-am spus deja. Dar nu-l voi vinde. O sa-l pastrez ca amintire. N-are rost s-o dam in chestii patetice, dar... numai eu stiu toata povestea lui.. Oricum, dati un chiot daca auziti de un gs Unul viitor vishiniu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Daca astepti pana in primavara va fi un GS500 visiniu la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Daca astepti pana in primavara va fi un GS500 visiniu la vanzare! 236939[/snapback] rmg: il vinzi pe al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Pai ca tot omul, vrem ceva mai bun, nu? Da, o sa-l vand si cu putin noroc si efort financiar o sa pot sa-mi iau febletea mea, CBR 600 F >'99! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Pai ca tot omul, vrem ceva mai bun, nu?Da, o sa-l vand si cu putin noroc si efort financiar o sa pot sa-mi iau febletea mea, CBR 600 F >'99! 237026[/snapback] Bafta multa in cazul asta. Eu acum sper sa reusesc in maxim doua luni (cand imi da banca banii), sa imi iau gs500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Sau unul negru carenat acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
toply Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 Mi-ar placea motorul tau zorro dar din pacate ma depaseste la bani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 vis-a-vis saluta grupul celor 3 Suzuki GS500 care si-au luat falafel din Tei... sa le fie de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Doar am banuit ca sunteti la falafel. V-am recunoscut doar motoarele ca fetzele nu vi le stiu. (Era unu' gras, cu coada care se chiombea la motocicleta lu' Zorro) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Te salutam si noi vis..... data viitoare trage-ne de maneca ca eram toti la coada la falafel. Nu la-m vazut pe ala de se holba la motor dar e de inteles ca am anunt cu de vanzare si probabil omul facea un calcul de ce draq doo roti costa cat 4. @Strumfu: bine ca se holbau la al tau ca era spalat, ce sa zic. Apropo nu il vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Intentionez sa schimb si eu cauciucurile la micutza si ma gandeam sa-i arunc niste Mitas-uri. Stiti careva de unde si la ce scoruri se invart caucioacele pt stradale, pe '17? As vrea sa-i pun tot ce am acum 150/80/17 spate si 110/80/17 fata! Ma gandeam si la SH, insa as prefera noi totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 8, 2005 Autor Share Postat Septembrie 8, 2005 PNEUROM iti recomand. Rapizi in onorarea comenzii si mai ieftini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Salut! Va mai stresez cu cateva intrebari: 1. de unde pot cumpara un spray de lantz ??? cam la ce pretz e unul??? 2. in afara de verificat nivel uleiul, lichid de frana si lichid baterie, ce alte verificari trebuie sa ii fac periodic??? Va multumesc!! si ca atasez si o poza cu suzi a mea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Eu am cumparat spray de la Carrefour Orhidea, acolo am gasit cel mai ieftin raport calitate/pret/volum. I-am aratat si lui IvanDnepra (pt mine Ursu) si a zis ca e super ok, avand in vedere ca e mai priceput decat mine. Nu stiu exact cum se numeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Si la a doua intrebare: Turometru, periodic la 12000 de ture o mai slabesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Si la a doua intrebare:Turometru, periodic la 12000 de ture o mai slabesti. 240052[/snapback] hehehe . o singura data am ajuns cu ea la 12mii(in vit I). Mi-a fost tare mila ca am tras de ea. Promit sa o las mai moale , si sa nu depasesc 10mii. Chiar nu imi place sa chinui motorul. Deci daca trec prin carrefour sigur gasesc.... Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 pct.3 vopseshte'i rotzile albe.. merge cel mai bine cu vopseaua ei.. 240096[/snapback] BRAVO MAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 hehehe . o singura data am ajuns cu ea la 12mii(in vit I). Mi-a fost tare mila ca am tras de ea. Promit sa o las mai moale , si sa nu depasesc 10mii. Chiar nu imi place sa chinui motorul. Deci daca trec prin carrefour sigur gasesc.... Merci. 240092[/snapback] Eu sincer nu am ajuns cu ea niciodata la 9000, de fapt cred ca nici la 8000 ca la 170 aveam sub 8000. Eu unul de la Carr mi-am cumparat si sunt multumit, dar daca ai pretentii mai mari gasesti la magazinele de specialitate, poti sa cumperi de acolo si spray de curatat lantul care nu se gaseste la Carr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 Eu sincer nu am ajuns cu ea niciodata la 9000, de fapt cred ca nici la 8000 ca la 170 aveam sub 8000.Eu unul de la Carr mi-am cumparat si sunt multumit, dar daca ai pretentii mai mari gasesti la magazinele de specialitate, poti sa cumperi de acolo si spray de curatat lantul care nu se gaseste la Carr 240118[/snapback] Si eu cam tot asa merg (in general).A fost o exceptie de am ajuns cu ea la 12.000 (sau aproape de 12 mii). Eu asta intentionam sa aflu -> magazine de specialitate!!! Deci care stie unde se afla, si poate sa-mi explice ca la un strain cum ajung la acel magazin?? merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 e 7 milioane un cauciuc ... mama ! ce scumpe sunt ! PNEUROM iti recomand. Rapizi in onorarea comenzii si mai ieftini. 239303[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 Da observ de asta primavara au saltat rau pretul. Eu am dat pe un Pirelli cam 3.200.000 ROL .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Eu asta intentionam sa aflu -> magazine de specialitate!!!Deci care stie unde se afla, si poate sa-mi explice ca la un strain cum ajung la acel magazin?? merci. 240164[/snapback] Pai unul dintre ele este pe Dorobanti. De fapt depinde ce mai cauti in afara de spray gasesti Honda si vis-a-vis imi pare ca sunt United Motors, ii recunosti usor ca au niste motorete in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate