point Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Salutare,stie careva un atelier unde sa vopsesc si eu motorul la un pret decent? Merci, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salutare,stie careva un atelier unde sa vopsesc si eu motorul la un pret decent? Merci, Vlad Tiriac Auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 iti recomand service-ul auto de pe Lunga (de langa Mielu' Alb) pret mic, calitate buna, cica face reducere la motociclisti... (asa mi-a zis mie) pe mine m-a costat 250 lei - rezervor, aripa fata, codita (exact acum 2 ani) vopseaua a rezistat f bine, nu s-a cojit, zgariat etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Tiriac Auto Intrebare: nu ai vazut expresia "pret decent" sau ai dat reply doar sa nu taci? iti recomand service-ul auto de pe Lunga (de langa Mielu' Alb) pret mic, calitate buna, cica face reducere la motociclisti... (asa mi-a zis mie) pe mine m-a costat 250 lei - rezervor, aripa fata, codita (exact acum 2 ani) vopseaua a rezistat f bine, nu s-a cojit, zgariat etc. Imi poti da mai multe detalii? Pretul asta a fost cu tot cu vopsea? Era vopsea metalizata sau mai speciala? A dat si lac peste stickere? Etc. Merci, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 pretul a fost cu totul... aripa a trebuit putin chituita, slefuit, grund, vopsea metalizata, lac A zis ca poate da lacul peste stickere dar mai bine le lipesc dupa daca stickerele sunt de calitate. Le-am facut 3M si tin foarte bine, chiar daca moto sta in ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 pretul a fost cu totul... aripa a trebuit putin chituita, slefuit, grund, vopsea metalizata, lac A zis ca poate da lacul peste stickere dar mai bine le lipesc dupa daca stickerele sunt de calitate. Le-am facut 3M si tin foarte bine, chiar daca moto sta in ploaie. Merci mult. Ma duc luni pe acolo sa vorbesc cu oamenii . Ar trebui sa caut pe cineva anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 eu am vorbit cu domn mititel mai in varsta cu par alb cu mastacioara subtire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Intrebare: nu ai vazut expresia "pret decent" sau ai dat reply doar sa nu taci? Imi poti da mai multe detalii? Pretul asta a fost cu tot cu vopsea? Era vopsea metalizata sau mai speciala? A dat si lac peste stickere? Etc. Merci, Vlad calitatea nu gasesti nicaieri la preturi "decente" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Merci fain!Motocicleta a fost adusa pe remorca!!! Stie mosu ce sa zica! Inca o data merci fain! Ii explica cineva ignorantului de mine, de ce trebuie sa vina motorul pe remorca/duba si nu condusa de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Daca nu ma insel, deoarece a fost radiata de acolo si nu a mai luat numere provizorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Ii explica cineva ignorantului de mine, de ce trebuie sa vina motorul pe remorca/duba si nu condusa de mine? Deoarece drumul era destul de lung din Italia pana la poalele Tampei.Era si destul de frigut prin Noiembrie ,nu existau numere deoarece a fost radiata si nici bani de gaz. Cred ca ajung aceste explicatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Pe el cred ca il interesa doar partea legala bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Pe el cred ca il interesa doar partea legala bre Eu le-am explicat pe toate sa nu aiba omul cine stie ce dubii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Eu le-am explicat pe toate sa nu aiba omul cine stie ce dubii. Multumesc pt toti care au raspuns. Am inteles acum. Voi avea un motor de inscris la vara, si ma gandeam ca e ceva ce nu stiu. Asta are numere, nu e radiata, deci OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Cineva amabil care are Yamaha Fzr in Brasov sau imprejurimi gasesc? asi avea nevoie de putin ajutor sa probez un CDI...Mersii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 salut, eu am o Yamaha FZR 1000, stau in Bod 15 km de brasov, da-mi un pm cand vrei sa testezi cdi-ul, numa bine, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Acum intrebare de baraj...de la fzr 400 se poate proba pe 1000:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 cdi de la yamaha wr450f nu se potriveste pe wr250f, stiu din experienta. prin analogie cred ca raspunsul la intrebarea ta e: nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Vinde cineva zeamă de varză ?? E URGENT !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myky Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Vinde cineva zeamă de varză ?? E URGENT !!!! In piata din Bartolomeu (in spatele complexului) gasesti cit vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 Vinde cineva zeamă de varză ?? E URGENT !!!! Este bun si Borsul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojho Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 ai la focsani custom paint.....fezi pe facebook andreea ghioldus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 salut, de ce nu incerci la Onofrei ? "ono serv" in Sacele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Februarie 6, 2013 Share Postat Februarie 6, 2013 stiu pe cineva din fagaras,are service si se ocupa de asa ceva. daca te intereseaza uite si un numar de telefon , Moise Sorin 0766 458 065 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi_cc Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 salut,ia legatura cu basti din sacele.detaliaza ce fel de pattern vrei,model,aerograf etc.pentru o vopsea de baza cu ceva aplicat ulterior(linii,contur etc) poti vb cu vopsitorul cu care colaborez eu gabi serban0742569836 iar daca nu te ajuta el revin cu alta sugestie.Succes p.s:liviu moarcas,instructor cat a la scoala geo a vopsit carenele ninjei lui la un baiat si au iesit super.nr lui liviu0742938297 si te pune in legatura cu vopsitorul lui deoarece nu am nr lui direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate