antemiu Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Vroiam sa te anuntam ca am inceput o campanie de strangere de resurse necesarare pentru a face in jur de 25 de pachetele tinerilor proveniti din Centrul de Plasament din Codlea. Din nefericire, cei mai multi tineri cu care lucram se plang de atmosfera gri si lipsa bucuriei din perioada Sarbatorilor. De aceea ne-am gandit sa schimbam acea atmosfera si sa readucem, macar pentru cateva clipe, bucuria fireasca a Sarbatorilor de Iarna. Colectam dulciuri, rechizite, produse de igiena, hainute si bani pentru a suplimenta pachetelele. Fiecare din noi se poate implica sau poate cunosti pe cineva care ar putea face o donatie si ne-ar putea ajuta in acest sens. Daca este nevoie sa trimit mai multe detalii sau chiar sa pun pe hartie proiectul te rog sa ma anunti. Multumesc pentru timpul acordat, Eva Daca este cineva interesat va pot pune in legatura cu Eva (o amica) care lucreaza la Centru... o zi faina, un sfarsit al lumii cat mai placut! aa... si sarbatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Decembrie 9, 2012 Share Postat Decembrie 9, 2012 Are cineva vreo cunostiinta care poseda o statie de lipit cu infrarosii? Am nevoie sa mut un chip de pe placa de baza unui telefon pe alta identica. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Stie cineva cand se deschide patinoarul de sub Tampa? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valitaz Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 (editat) ieri descarcau instalatia ! probabil o saptamana ! Editat Decembrie 12, 2012 de valitaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Salut,stie/e careva un instructor de snowboarding? M-ar interesa un pret si daca e dispus sa instruiasca si elevi care deja se dau,dar nu mai pot progresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babinu nx650 Postat Decembrie 17, 2012 Share Postat Decembrie 17, 2012 Salut Stie cineva pe altcineva care ma poate ajuta ,cu ceva, meditatii la STATISTICA ? Si contra cost,binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 salut ! postez pentru un prieten , are nevoie de 2 jante din tabla ca imprumut pentru 2 zile . Jantele vor fi doar montate pe masina pentru a se asigura ca nu ating caroseria , jantele necesare sunt pe 14" , distanta intre prezoane 4x 100 . contact ppvc_robert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 Salutare,stie careva un atelier unde sa vopsesc si eu motorul la un pret decent? Merci, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Salutare,stie careva un atelier unde sa vopsesc si eu motorul la un pret decent? Merci, Vlad Tiriac Auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 iti recomand service-ul auto de pe Lunga (de langa Mielu' Alb) pret mic, calitate buna, cica face reducere la motociclisti... (asa mi-a zis mie) pe mine m-a costat 250 lei - rezervor, aripa fata, codita (exact acum 2 ani) vopseaua a rezistat f bine, nu s-a cojit, zgariat etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Tiriac Auto Intrebare: nu ai vazut expresia "pret decent" sau ai dat reply doar sa nu taci? iti recomand service-ul auto de pe Lunga (de langa Mielu' Alb) pret mic, calitate buna, cica face reducere la motociclisti... (asa mi-a zis mie) pe mine m-a costat 250 lei - rezervor, aripa fata, codita (exact acum 2 ani) vopseaua a rezistat f bine, nu s-a cojit, zgariat etc. Imi poti da mai multe detalii? Pretul asta a fost cu tot cu vopsea? Era vopsea metalizata sau mai speciala? A dat si lac peste stickere? Etc. Merci, Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 pretul a fost cu totul... aripa a trebuit putin chituita, slefuit, grund, vopsea metalizata, lac A zis ca poate da lacul peste stickere dar mai bine le lipesc dupa daca stickerele sunt de calitate. Le-am facut 3M si tin foarte bine, chiar daca moto sta in ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
point Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 pretul a fost cu totul... aripa a trebuit putin chituita, slefuit, grund, vopsea metalizata, lac A zis ca poate da lacul peste stickere dar mai bine le lipesc dupa daca stickerele sunt de calitate. Le-am facut 3M si tin foarte bine, chiar daca moto sta in ploaie. Merci mult. Ma duc luni pe acolo sa vorbesc cu oamenii . Ar trebui sa caut pe cineva anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 5, 2013 Share Postat Ianuarie 5, 2013 eu am vorbit cu domn mititel mai in varsta cu par alb cu mastacioara subtire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat Ianuarie 6, 2013 Share Postat Ianuarie 6, 2013 Intrebare: nu ai vazut expresia "pret decent" sau ai dat reply doar sa nu taci? Imi poti da mai multe detalii? Pretul asta a fost cu tot cu vopsea? Era vopsea metalizata sau mai speciala? A dat si lac peste stickere? Etc. Merci, Vlad calitatea nu gasesti nicaieri la preturi "decente" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 Merci fain!Motocicleta a fost adusa pe remorca!!! Stie mosu ce sa zica! Inca o data merci fain! Ii explica cineva ignorantului de mine, de ce trebuie sa vina motorul pe remorca/duba si nu condusa de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Daca nu ma insel, deoarece a fost radiata de acolo si nu a mai luat numere provizorii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Ii explica cineva ignorantului de mine, de ce trebuie sa vina motorul pe remorca/duba si nu condusa de mine? Deoarece drumul era destul de lung din Italia pana la poalele Tampei.Era si destul de frigut prin Noiembrie ,nu existau numere deoarece a fost radiata si nici bani de gaz. Cred ca ajung aceste explicatii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Pe el cred ca il interesa doar partea legala bre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Pe el cred ca il interesa doar partea legala bre Eu le-am explicat pe toate sa nu aiba omul cine stie ce dubii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aship Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Eu le-am explicat pe toate sa nu aiba omul cine stie ce dubii. Multumesc pt toti care au raspuns. Am inteles acum. Voi avea un motor de inscris la vara, si ma gandeam ca e ceva ce nu stiu. Asta are numere, nu e radiata, deci OK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 27, 2013 Share Postat Ianuarie 27, 2013 Cineva amabil care are Yamaha Fzr in Brasov sau imprejurimi gasesc? asi avea nevoie de putin ajutor sa probez un CDI...Mersii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinMZ Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 salut, eu am o Yamaha FZR 1000, stau in Bod 15 km de brasov, da-mi un pm cand vrei sa testezi cdi-ul, numa bine, bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Acum intrebare de baraj...de la fzr 400 se poate proba pe 1000:-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 cdi de la yamaha wr450f nu se potriveste pe wr250f, stiu din experienta. prin analogie cred ca raspunsul la intrebarea ta e: nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate