Taz Asg Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 bineinteles http://www.itp-automoto.ro/Acte-Necesare-ITP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 bineinteles http://www.itp-automoto.ro/Acte-Necesare-ITP Fix aici citisem si eu inainte sa creez topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Am vreo sansa sa-l fac pe undeva cu copia? bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 (editat) bineinteles! daca nu e legalizata .... nu prea cred. am incercat eu asa la un peridoc .... Editat Iunie 29, 2017 de Taz Asg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertofulgos Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Eu am facut fara carte, dar trebuie sa dai de cineva care e dispus sa faca asta. Eu am avut o poza a cartii pe telefon si s-a putut. Cazuri si cazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Cazuri si cazuri +1 corect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Ribo tu esti om de ITP ? Ori suntem golani ori nu mai suntem ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Ribo tu esti om de ITP ? Ori suntem golani ori nu mai suntem ?! Adevaraaaaaaaaaat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Ribo tu esti om de ITP ? Ori suntem golani ori nu mai suntem ?! chestie valabila atunci si pt RCA !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 chestie valabila atunci si pt RCA !!!!! Eu n-am numar...pentru ce-mi trebuie RCA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi24 Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Am facut I T P fara carte si fara copie ,oricum ei gasesc in calculator cartea de identitate a motoretei si inca ceva, FARA SPAGA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Gata l-am facut azi la baietii aia de la budapesta . Nu m-au blocat..totul bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Sa mai zica cineva ca ungurii nu sunt baeti gigea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Sa mai zica cineva ca ungurii nu sunt baeti gigea ... Nem tudom.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 (editat) Actualizare numar telefon 0731411565 ITP AUTO MOTO SECTOR 2. Editat August 7, 2017 de dan_pustan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat August 18, 2017 Share Postat August 18, 2017 Mici modificari pentru cei prinsi cu ITP-ul expirat sau anulat: http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/social/guvernul-a-modificat-codul-rutier-ce-se-intampla-daca-ai-itp-expirata-779291 Plus extensia de la 30 la 90 zile pentru transcriere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samicaa Postat August 28, 2017 Share Postat August 28, 2017 (editat) Astazi am facut ITP ul langa podul de la centura Voluntari...doar 70 lei...fara aglomeratie. Baiatul nu cauta nod in papura dar nici motorul meu nu e genul . Recomand. Tel 0743525850 Itp si tahografe srl Incerc sa pun si cateva poze Editat August 28, 2017 de samicaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Ianuarie 30, 2018 Share Postat Ianuarie 30, 2018 Stie cineva daca noua lege cu ITP anual la vehicole de +12 ani se aplica si la moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 sa ma repet: MOTOCICLETELE NU AU LUMINI DE POZITIE. de ani buni exista ca standard obligatoriu faza scurta si faza lunga, atat. e obligatoriu sa circuli tot timpul cu faza scurta aprinsa, motiv pentru care din constructie se si aprinde faza scurta cand pui contactul. daca nu se aprinde nimic in far cand dai la cheie, e o potentiala problema la RAR / ITP. LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanM666 Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 dar sunetul se masoara la ITP, si daca ai alta toba e posibil sa "agate" si in aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Ianuarie 31, 2018 Share Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) Singurele mobre pe care eu personal am vazut sa nu aibe lumini de pozitie sunt cele care vin din fabrica cu far luminat de LED, si aici nu vorbesc de DRL-uri ci faza scurta si faza lunga cu LED. Exemplu honda NC750 my 2017, ducati multistrada 2017, r1 2017, kwak h2 ... In rest toate mobrele cu becuri halogen au lumina de pozitie, chiar si fabricatie 2017 ca de exemplu Vstrom 1000 my2017, gsr 750, etc ... Editat Ianuarie 31, 2018 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 La a mea rasucind cheia spre stanga dincolo de "lock" se aprind pozitiile si poti scoate cheia (merg si avariile in pozitia aia). Cum se mai numesc si parking lights cred ca trebuie sa existe la TOATE autovehiculele. Inclusiv la cele cu far led, ar trebui sa se aprinda cumva ceva la intensitate redusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 (editat) Nu am mai vazut parking lights la modele mai noi de 2000 si ceva ... nici alea cu bec halogen si bec pozitie nu mai au de mult asa ceva. Editat Februarie 1, 2018 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 (editat) Scuze ... vin cu o completare si rectificare: - Toate mobrele honda cu hiss au scos parking lights de prin 2000 si ceva. -suzuki, yamaha(nu toti anii post 2000) si triumph (asta am in hala acum) au toate parking lights (an 2016-17) - la kawasaki difera de la model la model si de la an la an ... unele au parking lights comutand la stanga dupa pozitia Off, altele au la dreapta dupa contact pus, altele au hazard lights la dreapta contactului. Editat Februarie 1, 2018 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 1, 2018 Share Postat Februarie 1, 2018 'onda-i 'onda, n-are nevoie pt ca nu ramane niciodata pe marginea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate