nike Postat Octombrie 18, 2023 Share Postat Octombrie 18, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 Care te știi cu rock-ul anilor '80 bagă aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 Mno...cu greu am definitivat! Stiu ca exista si altii mai buni decat mine...si ar trebui sa mai pun mana pe carte, am uitat destule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 24, 2023 Share Postat Octombrie 24, 2023 (editat) Acum 15 minute, ivan pedala a spus: Bad to the bone cum s-ar zice! Editat Octombrie 24, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 28, 2023 Share Postat Octombrie 28, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Noiembrie 3, 2023 Share Postat Noiembrie 3, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Decembrie 24, 2023 Share Postat Decembrie 24, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 10 Share Postat Ianuarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 10 Share Postat Ianuarie 10 Acum 16 minute, nike a spus: Altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 14 Share Postat Ianuarie 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 14 Share Postat Ianuarie 14 Salutari, aveti cumva invitatie pe ceva torenti? Daca da, si se poate sa o primesc, va multumesc anticipat. Caut muzica romaneasca la calitate cat mai buna. Pe pirate bay este saracie lucie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 10 Share Postat Februarie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Februarie 13 Share Postat Februarie 13 Probabil ca am mai postat asta de 10000000 de ori, dar nu pot sa ma abtin. Nu stiu daca s-a mai facut asa ceva si n-a ajuns la mine sau pur si simplu nu s-a mai facut si daca nu de ce .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 26 Share Postat Februarie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 https://youtu.be/dXq-gC_nksg?si=287IbMwwGcAWoMrl (rascolind prin vremuri demult apuse) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Am gasit pustoaicele astea, ceva inedit in genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 26 Share Postat Aprilie 26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Salutare. Ia să-mi fac din nou reclamă. Am mai prezentat trupa mea, Era Divina, una dintre puținele trupe de symphonic metal din România și probabil singura care are două soliste principale. Acum două săptămâni am scos un single intitulat Grădina și am lansat primul nostru videoclip. Îl găsiți pe toate platformele sociale și las mai jos link-ul de youtube cu clipul. Audiție și vizionare plăcută fanilor genului. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 1 hour ago, pomo said: Acum două săptămâni am scos un single intitulat Grădina +1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soran Postat Septembrie 11 Share Postat Septembrie 11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 17 Share Postat Septembrie 17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 18 Share Postat Octombrie 18 (editat) Editat Octombrie 18 de SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tatis Postat Octombrie 20 Share Postat Octombrie 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate