bancaru Postat Aprilie 7 Share Postat Aprilie 7 Salutare!Cineva cu un tester BMW in jud Prahova?Am de facut o codare pentru suspendarea ABS ului.R 1200 gs 2006.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Septembrie 7 Share Postat Septembrie 7 (editat) Salutare! Stiu ca s-a mai discutat , dar mai intreb si eu o data. Ce cauciucuri folositi si recomandati pe un 1200 gs adventure. Pana ajung acasa cred ca sunt praf gumele mele. Vreau sa comand un set si astept recomandari de la voi . Berea o dau cand ne vedem Editat Septembrie 7 de albanezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu2000v Postat Septembrie 7 Share Postat Septembrie 7 Eu am Pirelli Scorpion Rally STR. Sunt zgomotoase pe asfalt, in rest ok, daca mai iesi offroad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Septembrie 7 Share Postat Septembrie 7 Acum 2 ore, radu2000v a spus: Eu am Pirelli Scorpion Rally STR. Sunt zgomotoase pe asfalt, in rest ok, daca mai iesi offroad. Offroad merg doar accidental. Vreau ceva cu aderenta buna si pe ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 7 Admin Share Postat Septembrie 7 Dunlop Mutant. Omologate M + S, de vis pe ploaie și dacă mergi pe frig. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Septembrie 9 Share Postat Septembrie 9 La 07.09.2024 la 23:05, l.u.v a spus: Dunlop Mutant. Omologate M + S, de vis pe ploaie și dacă mergi pe frig. Multumesc Luigi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Septembrie 9 Share Postat Septembrie 9 La 07.09.2024 la 22:25, albanezu a spus: Offroad merg doar accidental. Vreau ceva cu aderenta buna si pe ploaie. Eu am ramas fan pirelli scorpion trail 2. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Septembrie 9 Share Postat Septembrie 9 Am evoluat la Road 6, altă senzație pe asfalt, indiferent cum arată. Inclusiv pe forestier light face treabă bună, similar cu Scorpion Trail 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan G Postat Septembrie 15 Share Postat Septembrie 15 La 09.09.2024 la 18:10, ivanp a spus: Eu am ramas fan pirelli scorpion trail 2. numai bine! Si eu. La al treilea set. Îmi plac mai mult fata de Trail 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Adica ai avut pirelli scorpion trail 3 si sunt mai rele ca si trail 2? Stiu ca trail 3 pentru roata spate a aparut de abia dupa luna iulie 2024. De asta intreb. Eu ma refer la cauciuc spate pentru 1200/1250gs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Dar de MICHELIN ANAKEE ADVENTURE ce parere aveti, le-a incercat cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Am avut, am mers cu ele vreo 3-4000 km, mie personal nu mi-au placut, fata facea zgomot mare la rulare. Merg cu pirelli scorpion trail 2, dar urmatoarele vor fi Michelin Road 6, prietenii mei spun ca sunt excelente pe uscat/ud. Dar tin foarte mult aceste Anakee Adventure. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 1 oră în urmă, adimotor a spus: Am avut, am mers cu ele vreo 3-4000 km, mie personal nu mi-au placut, fata facea zgomot mare la rulare. Merg cu pirelli scorpion trail 2, dar urmatoarele vor fi Michelin Road 6, prietenii mei spun ca sunt excelente pe uscat/ud. Dar tin foarte mult aceste Anakee Adventure. Si eu am acum Pirelli Scorpion Trail 2 dar trebuie sa le schimb fiindca au ceva timp. Mi-au fost recomandate si Mitas E-07 si Metzeler Karoo 4 (pt varianta 50/50 care ma interesa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRG Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 1 hour ago, FlipperCo said: Dar de MICHELIN ANAKEE ADVENTURE Am eu, cu ele a venit mobra. Super grip si pe uscat si pe ud, pe macadam se descurca destul de bine insa sunt foarte zgomotoase, asa cum a zis si @adimotor. Am aproape 10.000km cu ele si daca n-ar fi obsesia mea sa intru in iarna cu anvelope noi cred ca mai tin inca vreo 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 16 Share Postat Septembrie 16 Da, am aflat ca sunt foarte rezistente, bine peste Mitas E-07 si Metzeler Karoo 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate