uzunu Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 am curatat la limita bunului simt jentile si le.am dus la RABINUSPER SA REUSEASCA O CENTRARE ONORABILA Sa postezi, te rog, o urmare a actiunii. Calitate, pret, timp. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) tocmai ce ma uitam la testele facute cu anvelopele pt touring-enduro metzeler tourance test uscat loc 3 test umed loc 1 uzura loc 7 CLASAMENT IN TOTAL LOC 2 durata de viata PRECONZATA 6200 KM SPATE SI 9200 KM FATA cand va luati anvelope verificati stanta cu data de productie primele2 cifre rep nr saptamanii din an ultimile 2 rep anul merci bogdanc Editat Decembrie 1, 2009 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) parca arata altfel profilul. asta sunt metzler tourance? sau sunt exp? care e diferenta intre ele? si cat au costat? Editat Decembrie 1, 2009 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 parca arata altfel profilul. asta sunt metzler tourance? sau sunt exp? care e diferenta intre ele? si cat au costat? corect grabit fiind am uitat sa scriu EXP 1100 ron dar nu bag mana in foc pt pret caci eu sunt client mai vechi tourance normal are profil mai pronuntat cu mai negativ iar exp este 90 % stradal Mesaj completat anvelopa spate veche o sa o tai si cu un flex sa vedem cum e textura de compozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Am ajuns acasa...cu remorca Bebelusul este in curte cu 24 de ore in urma era in jermania multumesc Vlad ! sunt rupt..cad din picioare de oboseala..dupa 4 zile si 3800 de km...dar bebelusul are...1km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Am ajuns acasa...cu remorca Bebelusul este in curte cu 24 de ore in urma era in jermania multumesc Vlad ! sunt rupt..cad din picioare de oboseala..dupa 4 zile si 3800 de km...dar bebelusul are...1km pffff...sa o stapanesti sanatos si fara evenimente... la mine abia ieri sa concretizat...acu is cu nasul in mobile...sa vad ce gasesc...oricum am mobra de imprumut si nu e graba dar ma ard palmele... FELICITARI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Am ajuns acasa...cu remorca Bebelusul este in curte cu 24 de ore in urma era in jermania multumesc Vlad ! sunt rupt..cad din picioare de oboseala..dupa 4 zile si 3800 de km...dar bebelusul are...1km Bravo Domne'!!! Te-ai tinut de cuvant!!! Sa dai si pe la noi... sa dai de baut!!! Sa-l tii sanatos! Asfalt uscat!!! Editat Decembrie 2, 2009 de taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 e foarte cuminte s-a tinut dupa mine tot drumul de la plecare de la "maternitate"... ........prin benzinarii... si pana acasa... ...................tot timpul dupa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Felicitari si ai grija ce nume ii pui: Rinoceru e luat, vaporu parca e luat si el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Am ajuns acasa...cu remorca Bebelusul este in curte cu 24 de ore in urma era in jermania multumesc Vlad ! sunt rupt..cad din picioare de oboseala..dupa 4 zile si 3800 de km...dar bebelusul are...1km ce frumos arata nou sa-l stapanesti sanatos si fara probleme. cat a costat jucarica cu tot cu coburile alea superbe? Mesaj completat corect grabit fiind am uitat sa scriu EXP 1100 ron dar nu bag mana in foc pt pret caci eu sunt client mai vechi tourance normal are profil mai pronuntat cu mai negativ iar exp este 90 % stradal Mesaj completat anvelopa spate veche o sa o tai si cu un flex sa vedem cum e textura de compozitie din ce ziceai mai sus tourence-ul (normal nu exp) e mult mai rezistent. la tine cat rezista exp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 sambata seara posesorii de BMW ii fac o vizita prospatului posesor de bmw 1200 gsa plecare din bucuresti MOL otopeni cu microbuzul ca sa putem bea serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 sambata seara posesorii de BMW ii fac o vizita prospatului posesor de bmw 1200 gsa plecare din bucuresti MOL otopeni cu microbuzul ca sa putem bea serios Vin si eo!!! Hai cu lista!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 Felicitari si ai grija ce nume ii pui: Rinoceru e luat, vaporu parca e luat si el ... moby dick luat de mult Mesaj completat o limita ok pt anvelopele astea e undeva la 9000 - 10000 spate si 12000 fata dar e bine sa le schimbi pe amandoua o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Sa o stapanesti sanatos si sa o plimbi mult Iulian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 S-o stapanesti sanatos! Da-i in gura ca o tin picioarele! PS: vezi ca si Murgu e luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Frumos motor, sa il stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 felicitari Iuliane! misto fieru'. PS: vezi ca si "Tramvaiul" e luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Tine partea cauciucata jos si have fun. PS: Si "Autobuzul" e luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Avem numar : PH 22 GSA Avem si nume, este fetita , Dani, ... ...prietenii stiu de ce ...! si rog baietii Rinoceru,Vaporu,Moby Dick,Murgu,Tramvaiul si Autobuzul..sa se poarte cuviincios ! Cand vreti sa bem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 deci pe scurt incaltarile lui asta micu 1100 ron anvelope 200 ....tragere de spite 90 echilibrare 1400 ron o groaza asa putea spune avand in vedere criza iulian22 ar merge sambata ca au zis ceva de vreme buna o VAMA VECHE????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 decipe scurt incaltarile lui asta micu 1100 ron anvelope 200 ....tragere de spite 90 echilibrare 1400 ron o groaza asa putea spune avand in vedere criza iulian22 ar merge sambata ca au zis ceva de vreme buna o VAMA VECHE????? Pai bine nene...pleaca un cal batran (esperimentat) cu un manz noatin (fara revizia de 1000 macar ) la drum ? Si te pomenesti ca vrei s-o bag si-n nisip ....lasa-ma sa ma gandesc .... (mama-mama-...ce-as merge ...) vorbim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 Pai bine nene...pleaca un cal batran (esperimentat) cu un manz noatin (fara revizia de 1000 macar ) la drum ?Si te pomenesti ca vrei s-o bag si-n nisip ....lasa-ma sa ma gandesc .... (mama-mama-...ce-as merge ...) vorbim . auzi la el bag.o frate unde vrei.... oricum cu anvelopele astea trebuie sa chemam un tractor sa ne scoata de pe plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Pai bine nene...pleaca un cal batran (esperimentat) cu un manz noatin (fara revizia de 1000 macar ) la drum ?Si te pomenesti ca vrei s-o bag si-n nisip ....lasa-ma sa ma gandesc .... (mama-mama-...ce-as merge ...) vorbim . sa-l stapanesti sanatos!!! intrebare de novice: cu cat a iesit mai ieftin cumparat din Germania decat cumparat de la AB? a meritat si drumul, probabil cazarea ptr asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 sa-l stapanesti sanatos!!!intrebare de novice: cu cat a iesit mai ieftin cumparat din Germania decat cumparat de la AB? a meritat si drumul, probabil cazarea ptr asta? Sunt sigur ca a meritat. Cam acelasi lucru am facut si eu anul trecut cand am cumparat masina noua din Germania. Reducere 9% din pretul total. In Romania m-am interesat si nimic. Deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate