manu_vvu Postat Ianuarie 26, 2015 Share Postat Ianuarie 26, 2015 E greu bre sa te iei dupa zvonuri. Ce zici tu e valabil la modelul 2009+. 2007 se potriveste la 2004, am facut operatiunea asta la moto lui Sokatu. E diff de la cer la pamint , suspensiile de 2007 sint de diametru mai mare (pistonul care pompeaza uleiul e mai mare), arcul este mai tare, se poate obtine o variatie mai mare a reglajelor, poti sa ai si 70 kg, si 110kg si nu trebuie inlocuit nimic la suspensii. Singura conditie e ca cartusele sa aibe si capetele de reglaj incluse, cele de 2004 nu se potrivesc la 2007 sau invers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Un first ride cu R1 2015 - pilotul e din AMA : Mi se pare ca suna superb motoreta "unplugged" (la 1.25). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Nu stiu ce aveti ,dupa parerea mea arata Extraordinar de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Asta e motoreta sau laptop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Un first ride cu R1 2015 - pilotul e din AMA : Mi se pare ca suna superb motoreta "unplugged" (la 1.25). Au dat-o jos din duba cu bridgestone r10 si a plecat pe circuit cu slick-uri KR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ccalugaru_mihai Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 salut, are un prieten nevoie de sticlele de far (stanga dreapta) pentru un R1 2004-2006, sau faruruile cu totul. 0762941343 Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 salut, are un prieten nevoie de sticlele de far (stanga dreapta) pentru un R1 2004-2006, sau faruruile cu totul. 0762941343 Gabi Gaseste pe ebay din china la aprox 70 dolari farurile cu totul. Dar tre sa astepte ceva si nici nu stiu ce calitate au.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 4, 2015 Share Postat Februarie 4, 2015 Legat de ce au unii nevoie...si NU DE PE EBAY.am nevoie relativ repede de un capac stator pt al meu motoret din 2002.ma ajuta careva din dezmembrari sau aveti careva prin garaj unul ratacit?chiar daca e polizat,sa nu fie spart si sudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Nu stiu ce aveti ,dupa parerea mea arata Extraordinar de bine ! Mie mi se pare ca ORICARE R1 dinaintea asteia arata muuult mai bine.Dar chestie de gusturi,iar pe partea ailalta una e in filme si alta e in realitate. In fine,nu conteaza,e mai important cum se misca decat cum arata Au dat-o jos din duba cu bridgestone r10 si a plecat pe circuit cu slick-uri KR Da,uite acu vazui si eu.Asta da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Legat de ce au unii nevoie...si NU DE PE EBAY.am nevoie relativ repede de un capac stator pt al meu motoret din 2002.ma ajuta careva din dezmembrari sau aveti careva prin garaj unul ratacit?chiar daca e polizat,sa nu fie spart si sudat. Repet intrebarea...si inca una:carene laterale plus o codita caut.starea lor nu ma intereseaza,chiar si daca trebuie sa fac Lego din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 Pana la urma nu vrea nimeni scaritele alea de le am? Eu le-as fi vrut da' cum n-ai lasat neam la pret cand am tot discutat anul trecut iar pretul il vad de-abia acuma... intre timp mi-am luat altele. Da' cine stie, daca imi iese pasenta financiara poate le iau si pe-ale tale pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 16, 2015 Share Postat Februarie 16, 2015 @crazy:la ce bani le mai dai acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 R1 2015 onboard action : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Februarie 20, 2015 Share Postat Februarie 20, 2015 0:59 treapata a 2-a 207 km/h. Ce raport credeti ca are pinion-foaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Toti jurnalistii care conteaza prin lume testeaza pentru prima data noul R1,cel de la moto-usa a numit-o noul HP4 killer! Sunt curios daca au batut BMW-ul in sfarsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 nu e mare branza cu a 2a 207km/h » Post actualizat in 21 Feb 2015 08:01suna foarte frumos motorul ,place place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Un lucru e sigur : e cel mai puternic R1 construit vreodata ! Accelereaza de la 240 la 300 sub 6 secunde ...impresionant ! La asta se mai adauga si un pachet electronic performant ,bicicleta,suspensii,frane revizuite...cred ca au umblat si la greutate .De fapt sunt sigur ca noul R1 e mai usor decat modelul precedent. Nu stiu daca e S1000rr killer dar cu siguranta e acolo ,la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) salutare , am iesit astazi la o tura si am constatat ca am in bord eroare 18, mentionez ca am evacuare full aftermarket si motorasul servo exup era anulat (are bagat o sarma in el - metoda care nu mai functioneaza de vreo cateva zile sta check engine ul aprins din cand in cand se stinge). sunt nevoie sa cumpar un exp servo eliminator care e vreo 60$ , mi se pare cam mult totusi ma gandeam ca poate exista o metoda mai ieftina. astept sugestii , multumesc anticipat Editat Februarie 21, 2015 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Nu exista metoda mai ieftina de cat un servo eliminator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 Nu exista metoda mai ieftina de cat un servo eliminator. ok, multumesc de info . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 2015 R1 First Ride Review : http://www.motorcycle.com/manufacturer/yamaha/yamaha-r1/2015-yamaha-yzf-r1yzf-r1m-first-ride-review.html Va fi foarte interesant in vreo luna cand le vor veni la reprezentante si atunci cei de la motorcycle.com mai mult ca sigur vor face confruntarea : BMW S1000RR vs R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 22, 2015 Share Postat Februarie 22, 2015 2015 R1 First Ride Review : http://www.motorcycle.com/manufacturer/yamaha/yamaha-r1/2015-yamaha-yzf-r1yzf-r1m-first-ride-review.html O bijuterie tehnologica ,I want one In sfarsit a venit si Yamaha cu un motor de 1000 cu care poate "sa scoata capul in lume" ...si sustin in continuare ca e o motocicleta frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Motors Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Salutare. Poate are cineva nevoie de o baterie, la pret de importator (se potriveste la YZF-R1 '99 - '03). Mai este una singura pe stoc: http://www.darkmotors.ro/acumulatori-baterii/yt12b-bs-baterie-toplite-yuasa-gt12b-b4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 http://www.fastbikesmag.com/2015/02/23/yamaha-yzf-r1-10-things-on-the-2015-bike/ http://www.cycleworld.com/2015/02/21/2015-yamaha-yzf-r1-and-yzf-r1m-superbike-motorcycle-review-first-ride-photos/ http://www.motorcyclistonline.com/2015-yamaha-r1-and-r1m-sportbike-review-first-ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Servus! Am o intrebare pentru cei care au modelul dupa 2009 . Caldura degajata de la motor si evacuare la viteza mica sau pe loc e mai rea sau la fel ca pina in 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate