Sari la conținut

INTRETINERE LANT, MARCI/TIPURI - Totul Despre

TonyTA
 Share

Postări Recomandate

Curățare PROFI e atunci când vine unul acasă la tine (sau duci moto la el), ți-o suie pe stander, îți spală lanțul (și ce e prin jurul lui, că ție îți este lene), îi dai minim 100 lei și vii la el peste 1-2 săptămâni să repeți operațiunia, că ești leneș. Și uite așa, într-un an ai plătit kitul de lanț, dar măcar nu ai stat în genunchi și se vede haurul (lanț hauriu).

Domnia/boieria costă, înțelegi acum? Cine face curățați de lanț este profesionist, deci curățare PROFI.

Poate fi și detailing, în funcție de preferințe, dar n-am ajuns la nivelul la care pretențiile mele presupun așa ceva, atâta timp cât am consumabile, scule și două mâini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu doar dau cu spray de lant pe partea interioara acolo unde calca pinioanele lantul, in rest las forta centrifuga sa faca ungerea pe toate suprafetele lantului. De spalat nu mai fac asta de ani buni si culmea, lantul tine la fel de mult in cazul meu, cu conditia sa-l ung la fiecare 4-500 km sau dupa fiecare ploaie cand e uscat.

Folosesc acest spray de lant de pe Olx cu 13 lei doza, dar care se ia doar cu baxul, la recomandarea lui @Kristian , facuta in urma cu vreo 2-3 ani:

https://www.olx.ro/d/oferta/spray-vaselina-lant-aderenta-vaselina-spray-rezistenta-apa-400ml-IDdIurU.html

Link spre comentariu

• Moderatori

La multa lume am recomandat acest spray de lant,e cat se poate de corect raportul pret/calitate.

Ca sa fiu sincer nici eu nu mi-am mai spalat lantul de cand am schimbat ultimul kit de lant si chiar is curios sa vada cat tine comparativ cu lantul spalat si uns. :)

Link spre comentariu