Speedy.K Postat Marți la 20:28 Share Postat Marți la 20:28 La 17.02.2025 la 10:38, 819NZT a spus: Eu am cumparat de pe Ali Express ceva similar la 45 de lei. Pe Ali express totul e similar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Marți la 20:59 Share Postat Marți la 20:59 (editat) 39 minutes ago, Speedy.K said: Pe Ali express totul e similar. Good point! Folosesc adaptoare la acumulatori, am scule Bosch dar am și acumulatori Parkside, pe care îi cumpăr la 50% din prețul unui Bosch. Diferența este vizibilă între un adaptor cumpărat de pe Ali și unul din Slovenia de la AkuAdapter, făcut tot în Chinezia, dar cu alte standarde de QC. Editat Marți la 21:07 de Kagemusha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat Miercuri la 16:03 Share Postat Miercuri la 16:03 Dcaa ai Bosh de china .....probabil ca de aia is un fel de parkside curatat de scame .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Miercuri la 17:32 Share Postat Miercuri la 17:32 După posibilități, șefu. Iau și eu ce-mi permite bugetul, nu mă compar cu bogații... Singurele chinezării pe care le am sunt adaptoarele și niște acumulatori. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 18:50 Share Postat Miercuri la 18:50 Acum 2 ore, 3.14 a spus: Dcaa ai Bosh de china .....probabil ca de aia is un fel de parkside curatat de scame .. Am mai spus, pe cand vindeam Stihl, Makita si Bosh, la marcile mari e insignifiant unde sunt asamblate, exact cum zice si colegu'. Cate modele Makita sunt facute in Japonia? Majoritatea China sau Romania. Dar in niciun caz nu se compara cu chinezariile ordinare. La fel si la Stihl, toata gama "de casa" e facuta in China (cu exceptia lu 211 care e in State), dar nicio legatura cu Micul Padurar... Pe sistemul 'Onda-i 'Onda, indiferent inde e asamblata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate