bogdan_harea Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 Oricum din suta-n suta te opresti pt tigara. Toata operatia dureaza zece sec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 30, 2013 Share Postat Ianuarie 30, 2013 eu il curat si il ung la fiecare intersectie. cum ma 100 de pagini pe subiectul unui amarat de lant? giiizaasss! cacao-m-as pe el lant! un amarat de loobman e 80-90 de lei dracu' sa-l ia! si gata intretinerea vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Cu asta Sunt 101 mai exact,siiii no sa se opreasca aici:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 mecanica moto in romania: nu merge motorul - sincronizare, nu se misca motocicleta - curata si unge lantul. restul se rezolva cu sarma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Ai stat si ai rumegat si scos-o din putul gandirii... de parca tu nu tot in Romania traiesti (sau traiai). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Ai stat si ai rumegat si scos-o din putul gandirii... de parca tu nu tot in Romania traiesti (sau traiai). nu, am scos-o din experienta. din pacate mecanicii buni (ca avem si din astia) sunt eclipsati de "sarmari". deh, daca-s mai ieftini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 Aproape o pagina umpluta cu nimic. Contribuiti si voi la sporirea cele 100 si ceva pg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 nu, am scos-o din experienta. din pacate mecanicii buni (ca avem si din astia) sunt eclipsati de "sarmari". deh, daca-s mai ieftini... Ai si tu dreptate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa generalizam. In plus, nu toti ne permitem sa aruncam cu banii in dreapta si-n stanga, asa ca fiecare face cum poate. Nu zic ca asta inseamna sa legi etrierul cu sarma si sa te miri de ce nu ai frane... cine se pricepe si poate face singur, bravo lui, eu incerc mereu sa-mi fac singur treburile, in special din cauza mecanicilor prosti de care m-am lovit pana acum, dar si pt ca bugetul e limitat. Cine nu... sa plateasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Nu stiu de ce este asa complicat, cel putin la vitezana eu il curat cam la 500-700 KM si il ung cu ipone sau motul cu teflon (motul e mai bun). Spre exemplu am plecat la o tura prin tara si cam dupa 700-800 km (cred) a sarit tot spray-ul, dar n-a plouat deloc si a fost doar drum pe asfalt. L-am uns iar & that's all.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) Spre exemplu am plecat la o tura prin tara si cam dupa 700-800 km (cred) a sarit tot spray-uldupa 700 km lantul face galagie mai mare decat motorul, probabil ca asa ti-ai dat seama ca nu mai are gresare. cam 500 km rezista vaselina din lantul nou Editat Februarie 16, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enemy2day Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 topicul "intretinere lant" 101 pag, inceput in apr 2008 topicul "sincronizare carburatoare" 31 pag, inceput in oct 2006 just saying.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 lantul asta e o problema serioasa rau! =))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 da..pt ca majoritatea banuiesc ca isi intretin lantul acasa pe cand cu sincronizarea carburatoarelor,banuiesc ca majoritatea o fac la service,mecanic,cineva care se pricepe,asa ca nu prea au de ce sa ceara sfaturi aici...cel putin eu asa fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 stie cineva un alt spray pt ungerea lantului mai bun decat motul chain lube ? dar pe care sa il fi incercat,nu doar din auzite...ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 repsol moto chain. pe probate nu din auzite. nu se lipeste cun guma de mestecat de nu se mai poate scoate, nu sare la prima rotire de roata, chiar si pe ploaie rezista surprinzator de bine. pentru o folosire normala, stradala, eu zic ca e de incercat. si mai costa si putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 si lasa la fel de curat lantul ca si motulul ?ca cel de la motul e transparent aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) http://www.weicon.com/pages/en/products/spray/adhesive-lubricant/chain-rope-lube-spray.php eu asta il folosesc, deci mai bun nu cred ca exista! exagerez putin stiu dar sant foarte multumit de el. Editat Martie 21, 2013 de ow3x3xpr3ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 http://www.weicon.com/pages/en/products/spray/adhesive-lubricant/chain-rope-lube-spray.php eu asta il folosesc, deci mai bun nu cred ca exista! exagerez putin stiu dar sant foarte multumit de el. si nu sare pe carene,sa faca mizerie ??culoarea lui e alb sau transparent ?ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 http://www.weicon.com/pages/en/products/spray/adhesive-lubricant/chain-rope-lube-spray.php eu asta il folosesc, deci mai bun nu cred ca exista! exagerez putin stiu dar sant foarte multumit de el. De unde l-ai luat ? L-as incerca si eu . Reprezentantul in Ro este in Tg Mures si nu vad sa aiba sait in .ro Ceva distribuitori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 ti-am dat PM ,sa nu am probleme ca as face reclama . eu oricum nu de acolo cumpar eu le primesc gratis de la cineva ,am cautat asa de curios si eu sa vad daca se termina stocul la sursa mea o sa trebuiasca sa cumpar si eu . si am gasit firma asta exact din mures,bafta . sa ma ti la curent daca ai reusit sa iei de la ei ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 (editat) si lasa la fel de curat lantul ca si motulul ?ca cel de la motul e transparent aproape da. e transparent si lantul ramane curat fara mazga aia lipicioasa. Editat Martie 21, 2013 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 pentru fanii spray: e la lidl acum oferta cu 7lei/spray-ul de 200 ml. eu mi-am luat 2 pentru balamale si alte mizerii si e decent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Faină treabă, pe site este anunţat că de luni vor intra sprayurile în vânzare, pentru curăţarea lanţului de 300mL la 6 lei şi pentru ungere de 200mL la 7lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 du-te si vezi mai bine. eu am fost in galati si aveau deja! nemtii astia-s cam tigani din cate vad eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny77 Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 unde gasesc de vanzare cherosen, pentru a curata lantul? (am citit pe cutie in care a venit lantul ca se curata cu cherosen) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate