pinnochio Postat Decembrie 31, 2023 Share Postat Decembrie 31, 2023 Adunarea....de groaza petardelor. 20231231_175951.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Pentru Timisoara si imprejurimi, pun aici postarea de pe retele, copy paste, pentru cine este interesat: ,,Update 1 si update 2: I-am gasit o noua casa si dupa 2 zile aflu ca o sa mi-o dea inapoi pt ca nu se poate imprieteni cu ea, cu pisica care practic mi s-a urcat in brate dupa ce am hranit-o de 2-3 ori. Singura varianta pe care o am este sa o repun in libertate in parcarea de unde am luat-o (unde a stat 3 zile fara sa se miste sub o masina dupa ce am eliberat-o din subsol). Daca o vrea cineva definitiv sau in foster... Recunoasteti oare pisica din filmare/poze? A aparut recent in zona Dacia, Intrarea Zanelor. Azi dimineata am reusit sa o scoatem din beci dupa 2 zile in care o auzeam mieunand...e foarte blanda, am luat-o in brate de pe tevile din beci si am reusit sa o eliberam. Pare ca a avut casa pentru ca e prea blanda si lipicioasa. Daca o recunoasteti sau o doriti, e usor de prins. Multumesc anticipat de distribuiri, chiar sper sa isi regaseasca casuta." PS: m-am saturat sa dau pisici oamenilor care cred ca astfel isi iau ceva electrocasnice de la Altex, cu buton on-off, apoi sa le primesc inapoi pe diverse motive: ca nu prinde soareci, ca miauna, ca sta speriata intr-un colt etc PS2: cand o sa primesc pisica inapoi, daca gasesc unde sa o tin, o si sterilizez. Momentan este doar deparazitata. WhatsApp Video 2024-01-02 at 19.17.34.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Miloaga mea cand ma vede plecand la serviciu (1), dupa ce tocmai a rupt fata de masa (2), cand se apropie ora fripturii (3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Sclavule, cauta-ti alt pat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 14 Share Postat Ianuarie 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 25 Share Postat Februarie 25 Un șoricel prin mâncarea găinilor.Îi doresc succes....zona colcăie de găini,rațe,căței... 20240225_171530.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Lunguța,a plecat de mult la jermanica.E bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanePuiu Postat Martie 5 Share Postat Martie 5 Ei sunt Cleopatra și Dănilă...prieteni nedespărțiți VID_20220520103255.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 (editat) La 05.03.2024 la 11:54, FanePuiu a spus: Cleopatra și Dănilă Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? Editat Martie 6 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Si el e Titi, un sexos ghem de blana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Au un stil de a sta cu putza-n sus...le doare-n bască Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanePuiu Postat Martie 6 Share Postat Martie 6 Acum 5 ore, ENEOS a spus: Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? Cleopatra e Yorkshire iar Dănilă...da motanul!! Exact după acel Dănilă din Veronica a fost botezat ( cel mai aprig motan;) ) Acum 18 ore, ENEOS a spus: Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? Daa...ENEOS ..exact!! Dănilă cel din Veronica (cel mai aprig motan). După acel Dănilă a fost,,botezat". Yorkshire este o Ea (Cleopatra) Acum 18 ore, ENEOS a spus: Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? VID_20230115175804.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 De unde stie catelu,că mă apropii de casă? Nefiind niciodată aceeași oră la care vin.E bișonel,are 7 ani.Se agită cu 5 min inainte sa ajung,nu are cum sa auda masina,sau sa simta miros,sau sa ma vada,eu fiind in acel moment la aprox 1km distantă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Acum 4 ore, pinnochio a spus: De unde stie catelu,că mă apropii de casă? Nefiind niciodată aceeași oră la care vin.E bișonel,are 7 ani.Se agită cu 5 min inainte sa ajung,nu are cum sa auda masina,sau sa simta miros,sau sa ma vada,eu fiind in acel moment la aprox 1km distantă. Asta m-am intrebat si eu acum ceva ani,cand Lucky a mea se proptea la usa cand eu ma apropiam de Bucuresti,venind din cursa,niciodata la aceeasi ora deci vb de ceva km distanta. Ma suna nevasta..."pe unde esti ??,ca sa pus Lake la usa..." Mama ei de tradatoare .... Acu e batranica,baga somn.. O fi vreo telepatie,ceva ....cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 7 Share Postat Mai 7 Să-ți trăiască băbuța! Porumbelu-l mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 (editat) La 07.05.2024 la 6:43, pinnochio a spus: Să-ți trăiască băbuța! Porumbelu-l mai ai? Acu am vazut mesajul. Daaa,este prezenta porumbita . Sta pe umar sau in cap cand ii dau drumul prin casa. In vizita pe litoral,cam rece apa pt.labele de baba Editat Mai 20 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Mai 20 Share Postat Mai 20 Citat De unde stie catelu,că mă apropii de casă? Nefiind niciodată aceeași oră la care vin.E bișonel,are 7 ani.Se agită cu 5 min inainte sa ajung,nu are cum sa auda masina,sau sa simta miros,sau sa ma vada,eu fiind in acel moment la aprox 1km distantă. Am vazut mai demult un documentar in care unii au verificat chestia asta eliminand din ecuatie factorii cunoscuti (ora de intoarcere, zgomotul masinii) Cainii din experiment incepeau sa se agite la scurt timp dupa ce proprietara afla ca se va indrepta spre casa desi era la o distanta considerabila. Si eu imi gasesc des cateaua asteptandu-ma la poarta dar nu mereu, cateodata o surprind. In copilarie am avut o catelusa care invatase cand e weekend. Daca o lasam singura acasa in timpul saptamanii nu era nici o problema, in schimb daca o lasam in weekend facea mare scandal. Probabil se orienta dupa taica-meu care pleca regulat la munca in fiecare zi dimineata, exceptand weekendul. Intr-un weekend cand plecam undeva eu am vrut sa o luam cu noi iar maica-mea s-a opus. Desi pe ea o iubea cel mai mult cand ne-am intors acasa mama a gasit o "bucurie" fix pe perna ei, dovada clara de razbunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 5 Share Postat Iunie 5 Bună ziua, Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Produsele se pot ridica din Măgurele, Ilfov, sau pot trimite prin curier numai cu plata anticipată a transportului. Am postat și pe donații, dar cred că aici sunt șanse mai mari să se uite cei mai interesați. Numai bine! Bună seara! Mâncarea a plecat spre un pisoi care are nevoie de ea. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 Dupa un an de paza intensiv o vacanta binemeritata. Doamna Lake a calatorit cu masina nevestii,nu intrati in panica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 Foarte fainn!!! Felicitari!!! Cum suportă drumu? Ai mei,bischoneii...nici o sansa,mai mult de 15,20 km,nu vor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 23 Share Postat Iunie 23 (editat) Acum 18 minute, pinnochio a spus: Foarte fainn!!! Felicitari!!! Cum suportă drumu? Ai mei,bischoneii...nici o sansa,mai mult de 15,20 km,nu vor. Sta cuminte,mai si doarme. A vomat odata. Face sotia 1-2 opriri pana la mare. Pentru vasta ei,rezista bine. Acum 5 minute, ALEX-Guzzista a spus: Editat Iunie 23 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Nu toate is ale mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 12 Share Postat Iulie 12 Era cu ochii dupa o pisica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 12 Share Postat August 12 (editat) Ceas desteptator pt copil lenes aflat in vacanta Baba doarme in rulota noaptea o doare la bașcheti. Editat August 12 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate