FanePuiu Postat Martie 5, 2024 Share Postat Martie 5, 2024 Ei sunt Cleopatra și Dănilă...prieteni nedespărțiți VID_20220520103255.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 6, 2024 Share Postat Martie 6, 2024 (editat) La 05.03.2024 la 11:54, FanePuiu a spus: Cleopatra și Dănilă Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? Editat Martie 6, 2024 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Martie 6, 2024 Share Postat Martie 6, 2024 Si el e Titi, un sexos ghem de blana ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 6, 2024 Share Postat Martie 6, 2024 Au un stil de a sta cu putza-n sus...le doare-n bască Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanePuiu Postat Martie 6, 2024 Share Postat Martie 6, 2024 Acum 5 ore, ENEOS a spus: Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? Cleopatra e Yorkshire iar Dănilă...da motanul!! Exact după acel Dănilă din Veronica a fost botezat ( cel mai aprig motan;) ) Acum 18 ore, ENEOS a spus: Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? Daa...ENEOS ..exact!! Dănilă cel din Veronica (cel mai aprig motan). După acel Dănilă a fost,,botezat". Yorkshire este o Ea (Cleopatra) Acum 18 ore, ENEOS a spus: Care-i Cleopatra și care Dănilă? O fi Dănilă, din filmul Veronica? VID_20230115175804.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 6, 2024 Share Postat Mai 6, 2024 De unde stie catelu,că mă apropii de casă? Nefiind niciodată aceeași oră la care vin.E bișonel,are 7 ani.Se agită cu 5 min inainte sa ajung,nu are cum sa auda masina,sau sa simta miros,sau sa ma vada,eu fiind in acel moment la aprox 1km distantă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 6, 2024 Share Postat Mai 6, 2024 Acum 4 ore, pinnochio a spus: De unde stie catelu,că mă apropii de casă? Nefiind niciodată aceeași oră la care vin.E bișonel,are 7 ani.Se agită cu 5 min inainte sa ajung,nu are cum sa auda masina,sau sa simta miros,sau sa ma vada,eu fiind in acel moment la aprox 1km distantă. Asta m-am intrebat si eu acum ceva ani,cand Lucky a mea se proptea la usa cand eu ma apropiam de Bucuresti,venind din cursa,niciodata la aceeasi ora deci vb de ceva km distanta. Ma suna nevasta..."pe unde esti ??,ca sa pus Lake la usa..." Mama ei de tradatoare .... Acu e batranica,baga somn.. O fi vreo telepatie,ceva ....cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Mai 7, 2024 Share Postat Mai 7, 2024 Să-ți trăiască băbuța! Porumbelu-l mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 20, 2024 Share Postat Mai 20, 2024 (editat) La 07.05.2024 la 6:43, pinnochio a spus: Să-ți trăiască băbuța! Porumbelu-l mai ai? Acu am vazut mesajul. Daaa,este prezenta porumbita . Sta pe umar sau in cap cand ii dau drumul prin casa. In vizita pe litoral,cam rece apa pt.labele de baba Editat Mai 20, 2024 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Mai 20, 2024 Share Postat Mai 20, 2024 Citat De unde stie catelu,că mă apropii de casă? Nefiind niciodată aceeași oră la care vin.E bișonel,are 7 ani.Se agită cu 5 min inainte sa ajung,nu are cum sa auda masina,sau sa simta miros,sau sa ma vada,eu fiind in acel moment la aprox 1km distantă. Am vazut mai demult un documentar in care unii au verificat chestia asta eliminand din ecuatie factorii cunoscuti (ora de intoarcere, zgomotul masinii) Cainii din experiment incepeau sa se agite la scurt timp dupa ce proprietara afla ca se va indrepta spre casa desi era la o distanta considerabila. Si eu imi gasesc des cateaua asteptandu-ma la poarta dar nu mereu, cateodata o surprind. In copilarie am avut o catelusa care invatase cand e weekend. Daca o lasam singura acasa in timpul saptamanii nu era nici o problema, in schimb daca o lasam in weekend facea mare scandal. Probabil se orienta dupa taica-meu care pleca regulat la munca in fiecare zi dimineata, exceptand weekendul. Intr-un weekend cand plecam undeva eu am vrut sa o luam cu noi iar maica-mea s-a opus. Desi pe ea o iubea cel mai mult cand ne-am intors acasa mama a gasit o "bucurie" fix pe perna ei, dovada clara de razbunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Iunie 5, 2024 Share Postat Iunie 5, 2024 Bună ziua, Pentru posesorii de pisici cu probleme ale tractului urinar, donez hrană umedă Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O în sos și Royal Canin Veterinary Feline Urinary S/O mousse. Detalii despre produse aici. Hrana este cumpărată recent și nu expirată sau uitată prin casă cu anii. Rog doritorii să se anunțe aici sau pe WhatsApp la 0722.640.268. Produsele se pot ridica din Măgurele, Ilfov, sau pot trimite prin curier numai cu plata anticipată a transportului. Am postat și pe donații, dar cred că aici sunt șanse mai mari să se uite cei mai interesați. Numai bine! Bună seara! Mâncarea a plecat spre un pisoi care are nevoie de ea. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 23, 2024 Share Postat Iunie 23, 2024 Dupa un an de paza intensiv o vacanta binemeritata. Doamna Lake a calatorit cu masina nevestii,nu intrati in panica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Iunie 23, 2024 Share Postat Iunie 23, 2024 Foarte fainn!!! Felicitari!!! Cum suportă drumu? Ai mei,bischoneii...nici o sansa,mai mult de 15,20 km,nu vor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Iunie 23, 2024 Share Postat Iunie 23, 2024 (editat) Acum 18 minute, pinnochio a spus: Foarte fainn!!! Felicitari!!! Cum suportă drumu? Ai mei,bischoneii...nici o sansa,mai mult de 15,20 km,nu vor. Sta cuminte,mai si doarme. A vomat odata. Face sotia 1-2 opriri pana la mare. Pentru vasta ei,rezista bine. Acum 5 minute, ALEX-Guzzista a spus: Editat Iunie 23, 2024 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 12, 2024 Share Postat Iulie 12, 2024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Iulie 12, 2024 Share Postat Iulie 12, 2024 Nu toate is ale mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Iulie 12, 2024 Share Postat Iulie 12, 2024 Era cu ochii dupa o pisica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 12, 2024 Share Postat August 12, 2024 (editat) Ceas desteptator pt copil lenes aflat in vacanta Baba doarme in rulota noaptea o doare la bașcheti. Editat August 12, 2024 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 18, 2024 Share Postat Septembrie 18, 2024 Zuzu cu jucaria preferată Komondor maghiar,abandonat .Mai merem cu mancarica la dânsu.Fusese foarte slab,bolnav...acum e bine.Din nefericire are doar un ochi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chucki Postat Septembrie 30, 2024 Share Postat Septembrie 30, 2024 Are cineva nevoie de o pufosenie? Adica pentru 2 puiuti (fete) de aprox 2 luni. Le-am cules de prin Judetul Olt și le-am adus la mine in București. Sunt sănătoase și jucăușe. Din păcate eu am cam multe animale deja dar nu le-am putut lăsa acolo. Le pot aduce eu daca le dorește cineva. Mănâncă orice. Ar trebui sa fie talie mica spre mijlocie (le-am văzut mama). Pentru orice întrebări vă stau la dispoziție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 2 Share Postat Ianuarie 2 Drama animalelor continuă...catei pierduti,catei morti de infarct,din cauza petardelor.Exista o petitie online,pentru interzicerea petadelor.Puteti semna,dacă vă pasăhttps://social.declic.ro/s/RyLxXVOa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 3 Share Postat Ianuarie 3 (editat) Acum 23 ore, pinnochio a spus: Drama animalelor continuă...catei pierduti,catei morti de infarct,din cauza petardelor.Exista o petitie online,pentru interzicerea petadelor.Puteti semna,dacă vă pasăhttps://social.declic.ro/s/RyLxXVOa Mai este o petitie si aici,eu am semnat,dar nu cred sa se faca ceva concret. https://www.petitieonline.com/interzicerea_pcomercializarii_si_folosirii_petardelor_pe_intreg_teritoriul_romaniei Acum 23 ore, pinnochio a spus: Drama animalelor continuă...catei pierduti,catei morti de infarct,din cauza petardelor.Exista o petitie online,pentru interzicerea petadelor.Puteti semna,dacă vă pasăhttps://social.declic.ro/s/RyLxXVOa Gata,am semnat si aici,dar nu cred ca se va face ceva ! Eu am semnat petiția Declic pentru interzicerea petardelor. Semnează și tu! https://social.declic.ro/s/QtFRexQA PS:Pe iubitorii de petarde,i-as baga in Colectiv si i-as premia non stop cu petarde,fara somn. Am venit pe scena ! B4C579AC-5DE8-4C11-8E90-43B2F90B1C76_2_0_a.mov Editat Ianuarie 3 de ALEX-Guzzista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 3 luni și ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 4 Share Postat Ianuarie 4 Acum 7 ore, September a spus: 3 luni și ceva. Ce de animale "amarate",se vede ca sunt la bucatarie,banuiesc ca asteapta sa se deschida frigiderul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate