cicloburu Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Ea a fost Suzi... 4 iulie 1999 - 7 noiembrie 2018Pe noi ne-a adoptat la începutul lui 2003... Rămas bun, Suzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Cu siguranta Suzi a avut o viata tihnita si frumoasa alaturi de voi. Sunt convins de acest lucru. Durerile noastre sunt doar ale noastre si nimeni nu poate sa ne spuna cand este timpul sa „mergem mai departe” sau „sa trecem peste asta”. Pierderea unui suflet care era „permanent langa noi”, a „iubirii fara de rasplata” e sfasietoare. Ne obisnuim cu ei, fac parte din familie si cand vine momentul despartirii......tare greu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 imi pare rau , cicloburule! Imi dau seama cat de greu le este copiilor si voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Cele mai triste momente..Atunci cand ne parasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 E greu, fetele au deschis ochii cu ea în preajmă. Suzi era o pisică foarte atașată de familie, dar nu prea prietenoasă cu cei din afară. I-a zgîriat și scuipat pe aproape toți care au venit pe la noi... Dar pe fetele mele le-a lăsat să-i facă orice doreau ele! N-a scos nici măcar o singură dată vreo gheară la ele. Am zis că ne-a adoptat ea pe noi pentru că chiar așa am simțit. Noi am primit-o cînd avea trei ani și fata cu care stătuse pînă atunci ne-a rugat să avem grijă de ea pentru șase luni, cît timp e la studii în SUA. A venit după un an, Suzi a sărit la ea în brațe, s-au pupat și s-au jucat un minut, după care s-a urcat la mine-n brațe și s-a întors cu spatele la fosta prietenă. Ăla a fost semnul că ne-a ales pe noi. Și a mai trăit aproape 16 ani de-atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 8, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 8, 2018 Tare greu! Cand am vazut postarea pe facepok mi-au dat lacrimile. Ti-am zis ca am una exact la fel, are 13 ani si a noastra. Cand l-a adus nevasta-mea de la maternitate pe baiat acu 11 ani ea i-a dat tarcoale, l-a mirosit si de atunci a devenit parca a doua mama pentru el. Dormea langa el, cand plangea venea la nevasta-mea in bucatarie si o apuca cu labele de picior s-o faca atenta etc. Este si a mea slabuta, mai are uneori probleme de respiratie, ma gandesc cu groaza cand o veni clipa! Bine ca mi-am mai luat unul, un motan care are 1 an.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 » Post actualizat in 08 Nov 2018 08:06 Pentru cicloburu , hugs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Lesinatură Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Sasha...roade tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Si lesinatura arata bine, dar sasha are o moaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 O sa va manace ficatii Sasha..Pupa mama ochii ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 2 minute, iulia_boris a spus: O sa va manace ficatii Sasha..Pupa mama ochii ei lui! E baiat, nume rusesc dat de localitatea de unde l-am luat...si stiu, vad ca a inceput sa-mi consume ficat, degete, plamani, cat si toate cele... Dar il iubim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Am si eu una mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 7 minutes ago, silvian74 said: Am si eu una mica. oaaa ce frumoasa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Asa era cand am gasit-o Acum 7 minute, Ribo a spus: oaaa ce frumoasa e Multam, chiar e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 In general molosii sunt extraordinari..Sa mai creasca si legatura dintre voi se va consolida din ce in ce mai tare.Este imposibil sa. nu.i iubesti. Si pt ca tot abunda mâțele p.aci vi.l prezint pe Moty..Un motan deja castrat,cred ca a fost aruncat din casa,pe care l.am adoptat din strada.De fapt de pe locul meu de parcare unde.l hraneam..Acum m.am procopsit cu 4 bucati..Dar clar este ultima achizitie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 pana data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Sper sa nu..Acomodarea lui cu cele 3 bestii a fost tare grea..Si nici acum nu.s chiar prieteni.Dupa aproape 1 luna. In seara asta a trebuit dusa troaca,prin impingere,la un service din capatul aleii pt ca-mi intrase un pisoi sub capota.Eu il hraneam dar nu-l putea atinge.O fata l-a auzit miorlaind si uite asa si-a gasit casa prin intermediul unei vecine de bloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 15 ore, iulia_boris a spus: In general molosii sunt extraordinari..Sa mai creasca si legatura dintre voi se va consolida din ce in ce mai tare.Este imposibil sa. nu.i iubesti. Si pt ca tot abunda mâțele p.aci vi.l prezint pe Moty..Un motan deja castrat,cred ca a fost aruncat din casa,pe care l.am adoptat din strada.De fapt de pe locul meu de parcare unde.l hraneam..Acum m.am procopsit cu 4 bucati..Dar clar este ultima achizitie.. Frumos motanoi .....si eu am avut si am numai pisici luate din strada, am avut si una de Angora gasita pe ghena, sunt foarte iubitoare si stiu sa aprecieze sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 M-am trezit cu o pisica la usa apartamentului azinoapte la 23:00. Nu stiu cum a intrat in bloc si cum a ajuns la noi la usa, dar cred ca a simtit ca avem motanel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Sper ca ai hranit-o si pe ea , i-ai dat apa .. e simpaticuta 1 oră în urmă, Ribo a spus: M-am trezit cu o pisica la usa apartamentului azinoapte la 23:00. Nu stiu cum a intrat in bloc si cum a ajuns la noi la usa, dar cred ca a simtit ca avem motanel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Ce față are animala :)))) e "adoption material" 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Acum 17 ore, silvian74 a spus: Asa era cand am gasit-o Multam, chiar e. Aici miorlaia-vreau canapeaua, tu nu vezi ca e la promotie? :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 Ribo,spune-mi ca n-ai rezistat privirii ei si-ai adoptat-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate