HubbaTheButt Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 In imaginea alaturata o prezint pe Minnie. 2 kile de matza, desi are deja 2 ani. Matza cartierului, casa ei e ba pe la mine ba pe la vecinu (desi parca mai mult pe la el). II baga in seama de fapt pe la toti vecinii din cvartal, unde degusta mancaruri pe furis din bucatariile oamenilor, exploreaza neinvitata diverse case, cerseste pe la toate gardurile de parca nimeni nu o hraneste, maestra in evitat cainii. Da, simpatica rau. In continuare - Bella. Greu sa prind catelul asta neminscat. O corcitura de pointer cu brac, din subspecia “sapa tot”, s-a ocupat in ultimii 5 ani cu reamenajarea gradinii mele. Cred ca vreo 100 de catei ca asta ar sapa metroul ala din Drumul Taberei mai repede ca batalionul de Dorei care - cica - se ocupa de obiectivul in cauza. I se mai zice si “Cateaua cu dintii de fier”. Mare amatoare de gratar. Ma refer la utilajul numit gratar. A rupt cu dintii vreo doua pana acum. Si de garduri de sarma. Pe care le roade. Asa ca nu mai are tarc, umbla prin toata curtea in legea ei. Foarte preocupata de starea fizica a matzelor din zona, le alearga de zor prin toata curtea. Exceptie face bineinteles motanul Edi. Mde, membru al haitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 La ora de dictare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Pare cam grasuta Bella..Grija mare la cum o hranesti ca multe kg in plus nu-i fac bine.Altfel sa fie cu totii ,ai tuturor,sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Iulia, tu nu mai pui poze cu vetuitoarele tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 (editat) Editat Octombrie 18, 2018 de iulia_boris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HubbaTheButt Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Pare cam grasuta Bella..Grija mare la cum o hranesti ca multe kg in plus nu-i fac bine.Altfel sa fie cu totii ,ai tuturor,sanatosi!Multam de urari.Da, si mie mi se pare ca s-a cam ingrasat in ultima luna, desi nu am schimbat regimul alimentar, insa si poza nu prea o ajuta. Urmaresc evolutia ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Octombrie 20, 2018 Share Postat Octombrie 20, 2018 Sasha...trezit din somn! Azi, dupa exact trei saptamani, a implinit sapte kilograme, luat de la ma-sa de fix 700 grame! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 (editat) Ralf, motociclist, cu ultimul cadou. Editat Octombrie 23, 2018 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Asa da..Sa fie sanatos plimbaretul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Haita s-a mărit cu 6 suflete https://youtu.be/3NHdkI-H2_I » Post actualizat in 23 Oct 2018 18:28 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 1, 2018 Share Postat Noiembrie 1, 2018 Sasha...in actiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Ea a fost Suzi... 4 iulie 1999 - 7 noiembrie 2018Pe noi ne-a adoptat la începutul lui 2003... Rămas bun, Suzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Cu siguranta Suzi a avut o viata tihnita si frumoasa alaturi de voi. Sunt convins de acest lucru. Durerile noastre sunt doar ale noastre si nimeni nu poate sa ne spuna cand este timpul sa „mergem mai departe” sau „sa trecem peste asta”. Pierderea unui suflet care era „permanent langa noi”, a „iubirii fara de rasplata” e sfasietoare. Ne obisnuim cu ei, fac parte din familie si cand vine momentul despartirii......tare greu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 imi pare rau , cicloburule! Imi dau seama cat de greu le este copiilor si voua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 Cele mai triste momente..Atunci cand ne parasesc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 E greu, fetele au deschis ochii cu ea în preajmă. Suzi era o pisică foarte atașată de familie, dar nu prea prietenoasă cu cei din afară. I-a zgîriat și scuipat pe aproape toți care au venit pe la noi... Dar pe fetele mele le-a lăsat să-i facă orice doreau ele! N-a scos nici măcar o singură dată vreo gheară la ele. Am zis că ne-a adoptat ea pe noi pentru că chiar așa am simțit. Noi am primit-o cînd avea trei ani și fata cu care stătuse pînă atunci ne-a rugat să avem grijă de ea pentru șase luni, cît timp e la studii în SUA. A venit după un an, Suzi a sărit la ea în brațe, s-au pupat și s-au jucat un minut, după care s-a urcat la mine-n brațe și s-a întors cu spatele la fosta prietenă. Ăla a fost semnul că ne-a ales pe noi. Și a mai trăit aproape 16 ani de-atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 8, 2018 Admin Share Postat Noiembrie 8, 2018 Tare greu! Cand am vazut postarea pe facepok mi-au dat lacrimile. Ti-am zis ca am una exact la fel, are 13 ani si a noastra. Cand l-a adus nevasta-mea de la maternitate pe baiat acu 11 ani ea i-a dat tarcoale, l-a mirosit si de atunci a devenit parca a doua mama pentru el. Dormea langa el, cand plangea venea la nevasta-mea in bucatarie si o apuca cu labele de picior s-o faca atenta etc. Este si a mea slabuta, mai are uneori probleme de respiratie, ma gandesc cu groaza cand o veni clipa! Bine ca mi-am mai luat unul, un motan care are 1 an.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 8, 2018 Share Postat Noiembrie 8, 2018 » Post actualizat in 08 Nov 2018 08:06 Pentru cicloburu , hugs! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Lesinatură Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Sasha...roade tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Si lesinatura arata bine, dar sasha are o moaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 O sa va manace ficatii Sasha..Pupa mama ochii ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Acum 2 minute, iulia_boris a spus: O sa va manace ficatii Sasha..Pupa mama ochii ei lui! E baiat, nume rusesc dat de localitatea de unde l-am luat...si stiu, vad ca a inceput sa-mi consume ficat, degete, plamani, cat si toate cele... Dar il iubim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 Am si eu una mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Noiembrie 14, 2018 Share Postat Noiembrie 14, 2018 7 minutes ago, silvian74 said: Am si eu una mica. oaaa ce frumoasa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate