Baiazid Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Pisica mea Alma si motanul lu' frate-miu se dau la rechini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 El este Boxxy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 BIGU, 8 years old Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 (editat) Pestilor mei(pe care oricat incerc,nu-i pot considera animale)li s-a mai adaugat in sufragerie un nou vecin:un porcusor de guineea!Da il vad tare rar,ca de fricos ce e,sta tot ascuns!ata ete Editat Mai 12, 2006 de BlackCrown Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ISM29 Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 (editat) Si motanul meu, recent "schilodit" de bijuterii (dupa ce si-a marcat teritoriul pe toate canapelele si fotoliile din casa). Aici vorbea cu prietena lui pe msg. Editat Mai 15, 2006 de ISM29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 cainele meu, At the dog, este de fapt cainele familiei, fiind mainac este foarte bun de paza. dar vreau sa imi cumpar cu terra nova (newfoundland) pentru mine si prietena mea. sa fie pui. nu stiti de unde pot sa cumpar unu? tot ce gasesc pe net ajunge undeva la 200 de euro, din parinti campioni. eu vreau numai sa fie de rasa, undeva la 100-150 de euro.. a doua poza este cainele de care am nevoie.. nu e urgent. mai pot sa astept mult... dar sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 3, 2006 Admin Share Postat Iulie 3, 2006 (editat) Servus.. Iata si pisicuta mea..o dulceata,nu alta. O cheama Luna! Luigi Vicol +persanul din Avatar pe care-l cheama Mopsi.. Editat Iulie 3, 2006 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_EOS Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Moto inca nu am... il banuiesc pe individul din imagine, pe numele lui Tache (a se citi tzache), ca mi-a ingitit-o inainte sa o cumpar, ca prea se aud 2 in V din el cand toarce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Am trait cu ea 5 ani. Am avut frigider, haine, linguri, pisici si un caine, impreuna. Cand ne-am despartit, l-am lasat pe Aki la ea, deoarece am considerat ca acolo ii are pe prietenii lui cu care a crescut, inclusiv motanii. Eu l-as fi chinuit. Ma doare sufletul de cate ori il vad in treacat pe strada. O data, l-am vazut cu un tip (prietenul actual al fetei) M-a vazut, a sarit pe mine de bucurie, iar cand tipul ala a tipat la el sa vina inapoi, Aki a sarit la el sa il sfasie. Am fost foarte surprins pentru ca husky in general nu ataca oamenii iar Aki este de fel foarte bland cu oricine. Oricum a trebuit sa il calmez ca ala sa il tina de lesa din nou. De multe ori plang dupa el..dar.....asta e viata... Ce trist! Foarte trist! Mâine vin Âşi eu cu poze cu cățelul meu! Până atunci ia ghiciți ce rasă e? (poate username-ul vă indică ceva!!). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 catelusa mea fan 50 cent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Un preview Si filmul.... Actori: Loki-in rolul pisoiului negru Maya- in rolul pisicutei cu sosete albe Genul filmului: dragoste P.S. Schimbati extensia din avi in 3gp(altfel n-am reusit sa-l uplodez) si deschideti-l cu un player, gen nokia player sau quicktime. Video_3_.avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 el e ares daca are cineva femela de boxer si vrea sa o dea la monta sa ma anuntze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Ea e Hailie(boxer alb),iar el e Ecko(birmanez...cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) El e Lucky, foxul meu, pe care sufar cumplit ca nu am gasit o metoda de a-l duce si pe el cu motoru, safe bineinteles (cat de safe se poate in romanica). Il am de aprox 7 ani si e cel mai cuminte si educat fox din cati exista (toti se mira de el, ca in general sunt caiini apucati, bunicii pitbulilor and co) Editat Iulie 31, 2006 de ionut007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Torra Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 He he he ... ca sa imi pun eu toate animalutzele aici cred ca ocup vreo 5 pagini ...oriucum o sa incep cu niste catzei de teckel ... in curand mai pun poze si cu teckelii mei adulti (vreo 12 la numar ) si cu Rottweilerii mei ... si daca va plac serpii pun poze si cu serpii mei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Nelson, acum 2 zile, la filmari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Torra: daca tot veni vorba de serpi, pitoni ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brimex Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 iata animalutele mele!!!! Bruno si Botika!! PS daca stiti vreo dobermanita care vrea sa fie mama nu ezitati sa ma contactati. Al meu e tare dornic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Pisa mea: IZA (cea colorata)..... dar nu mai e; s-a facut ingeras acum 1 an (avea 13 ani). Cea neagra e Frusi (e puiul Izei)... acum are 8 ani si e la ai mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Max al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Dora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 Dora... Cineva iubeste animalele mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat August 14, 2006 Share Postat August 14, 2006 El se numeste Tigrutz si este o combinatie intre o siameza cu "vecinul" (de la vecin i se trage culoarea). Tigrutz la 2 luni Tigrutz la "uscat" impreuna cu geaca mea (sambata, 5 August, dupa furtuna care m-a prins pe motor in oras ) Mrrrr-niaaaau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Copilashii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate