yedutz Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 El este Bitza,un canish de 5 ani,rasfatatul familiei- iar el este Tzontzonel un pisoi de 4 luni-.El este rasfatatul lui Bitza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KitteKat Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Pisica Milli si batrana Lady Editat Ianuarie 19, 2010 de KitteKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Motanelul meu, Tom (a vazut lumea pe 21mai2009): cand era mic, mic: si acum de revelion, Asi pune mai multe poze, dar nu merge attachements'ul. Merge, dar sunt prea mari. Editat Ianuarie 19, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Superb! Eu mi-as lua 10 motani daca as avea unde sa-i tin! Deja am doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Va prezentam un choperist adevarat CHOPPY - UN SCHNAUTZER PITIC in varsta de 1 an si 7 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 El e Rex zis si "Ofitzerul" El e Igor, un ciobanesc caucazian de numai 3 luni si 25kg deja. El, impreuna cu Rex sunt paza care trece primejdia rea pentru motocicleta! (in poza are aproape 2 luni si numai 13kg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiroCatalin Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Chacky(maro) , Kim(negru) si noua mea achizitie Whiskey(aviara) de la care minunatii mai prieteni mi-au pus porecla Whiskey... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Si din nou dupa 9 luni... Mesaj completat Fetita mea Dora (la figurat, bineinteles). Acum este muuult mai mare Si din nou dupa 9 luni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 El e Rex zis si "Ofitzerul" El e Igor, un ciobanesc caucazian de numai 3 luni si 25kg deja. El, impreuna cu Rex sunt paza care trece primejdia rea pentru motocicleta! (in poza are aproape 2 luni si numai 13kg) Super-adevarat Ofitzerul tau !!!! :( Si eu cresc 5 " LUPI" dar rar am vazut un asa exemplar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 pun si eu o poza cu printesa mea , desi a murit in septembrie, otravita de vecini ...dar mai am si baietel numai ca nu am poze cu el la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Super-adevarat Ofitzerul tau !!!! :( Si eu cresc 5 " LUPI" dar rar am vazut un asa exemplar ! de asta ce zici? el e ajax si are 7 ani ea e Ada si are 9 ani ea e Fifi si are un an si 3 luni si ea este Sheeba care are tot un an si 3 luni fiind sora cu Fifi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanatio Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 lup?zici k e malinois:) el este PABLO,3 ani:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 lup?zici k e malinois:)el este PABLO,3 ani:) SUPERB exemplar! nu mai zic de pozitie...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Zulbar 7 ani (un mandru fat ass maidanez) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 El este Roko, un labrador in virsta de 2 ani, paznicul motocicletelor mele si al intregii bataturi! Iar motanul este birmanezul Pufu, care ii face zile fripte ciinelui, si are vreo 7 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioanatio Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 SUPERB exemplar! nu mai zic de pozitie...! daaa....pai kiar eram la o expo acolo,daar de dresaj,k la frumusete nu am mers din motive medicale... Mesaj completat Zulbar 7 ani (un mandru fat ass maidanez) da ce facea domne aici?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
basea Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 are cineva bullterier pitic ? as vrea sa cumpar unu si nu gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 are cineva vreau caine de dat(catelus)? dar nu pe 100-300 de euro...ca nu este motor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 are cineva vreau caine de dat(catelus)? dar nu pe 100-300 de euro...ca nu este motor!!! ce fel de catelus vrei ? de rasa, sau maidanez ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 ce fel de catelus vrei ? de rasa, sau maidanez ? de rasa as vrea...ca asa pot face rost! Nu fac mofturi , insa am avut si maidanez...corcitura(schnautzer cu pitbull) etc! si vroiam unul de talie mai marisoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 hai sa pun si eu 2-3 poze cu Pufulete daca tot am dat de topic e matzu' alor mei, eu stau cam mult pe la servici si n-am timp sa tin de urat la animalute, dar ce-mi doresc un bulldog englez..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Update Igor la 4 luni Rex si una de sezon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 UpdateIgor la 4 luni Rex Superbe animalutze.. superbe pozeeeeeeee!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 igor rulz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Da ..igor este foarte simpatic! Toti au cate ceva special! S-a gandit cineva sa ia cainele pe motor? Eu sincer ma gandesc serios la lucrul asta! Intotdeauna am invatzat cainele sa faca lucruri extreme(catarat pe gard , pe casa, pe magazie etc), de ce sa nu mearga si pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate