Geo_ZGA Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 De 2 saptamani incoace ii tot fac inspectii, am devenit amandoi (si eu si prietena) obsedati, sa nu mai aiba vreuna. Am niste picaturi acasa, nu mai stiu de la ce firma... cam asta era si ideea mea, sa-i fac o baie in weekend si sa-i pun picaturi, dar nu stiu sigur daca sa folosesc tot ce am acasa sau sa iau altceva "mai bun". Scalibor... merci, s-a notat Am mai incercat anul trecut 2 feluri si pe una nu a suportat-o la gat, il deranja ceva la ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Eu il duceam la veterinar si ii punea ceva picaturi, am uitat cum se numesc dar atentie... tine 2-3 luni pentru purici, pentru capuse doar o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 Sa ma mandresc si eu cu cainele meu. Ii un Doberman de 9 saptamani pe nume Panzer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Foarte frumos catelul, sa-ti traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 frumos Panzer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Multumesc In poze are 7/8 saptamani,acuma a crescut un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 ea e Leela si cred ca nu are mai mult de doua luni, era murdara si infometata cand am gasit-o sub o masina, dar mananca hrana uscata acum, am curatat-o si urmeaza sa-i fac si vaccinurile ... cu putin noroc ajung linistit la stadiul de crazy cat lady pana la sfarsitu' anului ... ce simpatica eeeee o sa fie o fasneatza asa era si-a mea cand era mica, acum e un ghem negru, mare si neastamparat )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 Bine ca am dat de topicul asta,maine postez si eu poze cu tiganul miorlaitor care ne streseaza de 14ani si care m-a fericit cu un pisolcea in cizmele moto atunci cand l-am suparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 (editat) Poze la 16 zile, au faut ochi Editat Mai 4, 2013 de cristidb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Ronny si micul Bobby Ronny cand era mic Ronny si Mishka Ii iubesc foarte mult, nu imi mai pot imagina viata fara ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 De 2 saptamani incoace ii tot fac inspectii, am devenit amandoi (si eu si prietena) obsedati, sa nu mai aiba vreuna. Am niste picaturi acasa, nu mai stiu de la ce firma... cam asta era si ideea mea, sa-i fac o baie in weekend si sa-i pun picaturi, dar nu stiu sigur daca sa folosesc tot ce am acasa sau sa iau altceva "mai bun". Scalibor... merci, s-a notat Am mai incercat anul trecut 2 feluri si pe una nu a suportat-o la gat, il deranja ceva la ea... Eu nu am incredere in Scalibor, zgarda minune care declarativ ofera protectie timp de 6 luni. Am un Tosa Inu si i-am pus zgarda in luna noiembrie 2012. In februarie 2013 a facut babesioza, capusa fusese fixata la "sub brat". Am folosit zgarda conform indicatiilor de pe ambalaj. Tratamentul si spitalizarea m-au costat 1650 lei, asta pentru ca am avut incredere intr-un rahat de zgarda de 60 lei (sau pentru ca nu am dat 40 lei pe o pipeta de Advantix x 4 luni). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Pluto. 8 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 un mesaj greu de interpretat gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Intrebare "de sezon", ca tot au aparut capuse si in zona litoralului e plin... cum va protejati cainele de capuse? O sa plec cu el de 1 mai la mare si mi-e frica ca o sa se umple... acum 2 saptamani am fost iar in Constanta si, in cele 30 secunde in care a intrat in contact cu un maidanez (era plin de capuse, pana sa-l observ au apucat sa se certe putin), a si luat o capusa pe ureche. recomand Advantix...nu lua Frontline ca e o porcarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Multumesc In poze are 7/8 saptamani,acuma a crescut un pic Yaaaa ce fatuca are!!! cere pupici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Dozer al meu face zilnic cateva sute de salturi de-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 recomand Advantix...nu lua Frontline ca e o porcarie Merci pt recomandar, dar e putin tarzie... i-am luat deja Frontline si vad ca a fost bun. Doar in prima zi, dupa ce i-am dat cu el, am vazut vreo 2 capuse stand pe blana (nu s-au pus "la masa", doar stateau pe blana) si l-am verificat bine in fiecare zi. Din a 2a zi nu s-a mai atins nici una de el. Cum pe ambalaj scria ca o luna rezista efectul, la urmatoarea baie o sa incerc si Advantix, desi de Frontline nu ma plang... si-a facut treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Vreun motociclist pasionat de porumbei? am si eu cativa jucatori ,un tobosar,o pereche de voltati si cativa curciti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 ea e Leela si cred ca nu are mai mult de doua luni, era murdara si infometata cand am gasit-o sub o masina, dar mananca hrana uscata acum, am curatat-o si urmeaza sa-i fac si vaccinurile ... cu putin noroc ajung linistit la stadiul de crazy cat lady pana la sfarsitu' anului ... Iorgule, ai grija ca dupa 12 ani ajunge ca asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 Paza !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Cineva interesat de un catel husky siberian (8 luni)? M-am gandit sa il dau pe Pops al meu. Nu prea am conditii pentru el, poate alcineva l-ar tine mai bine. Valabil doar pe raza Moldovei, ca sa il mai pot vizita din cand in cand. Vreau pe el doar ce am investit, dar ma pot intelege cu doritorul. Are carnet de sanatate si toate vaccinurile la zi, deparazitat ultima data pe 14 aprilie. Mai multe detalii pe mess: liviugsx. Poza facuta acum 5 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Iata si " bestiile " mele . . .. si ale vecinilor ! Dispunerea lor pe harta ar fi : a mea - , tat a mea - , iar a mea - , a vecinilor - si a sorei - . O zi faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 si a sorei - T-8jXHfvViKMiwFEcjz1HKZHTC1TuFSWzQ6-idCq7gw.jpg . Cum poate arata pisica asta, yin si yang! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 17, 2013 Share Postat Mai 17, 2013 Numai stiu ce picaturi care se pun pe piele in zona cefei (parca Frontline) si tin cateva luni daca nu speli des potaia + zgarda purici Scalibor (cam scumpa dar buna). Si in ultimii ani nu am mai avut nicio problema cu puricii sau capusele. in vacanta de 1 mai am gasit 2 capuse pe maimutoi, asa ca am zis ca pe langa ce-i punem in ceafa sa-i luam si o zgarda. am luat Scalibor....2 zile a fost ok, dupa care a inceput sa se scarpine la ea si sa nu poata dormi, dupa ce inchidea ochii...la 2 secunde tresarea brusc si des si se trezea, chestie ce se repeta fara oprire. I-am dat-o jos...in prospectul zgarzii nu scria nimic de genu' asa ca am gugalit in romana si la fel, nimic...in schimb cand am gugalit in engleza am gasit zeci de rezultate ce descriau exact aceeasi chestie, si cam la aceeasi categorie de caini (terrieri mici/medii)....abia la 2 zile dupa ce i-am scos-o a dormit...si a dormit ca un tanc dezafectat. I-am luat acum un medalion ce emite ultrasunete ce se zice ca ar tine insectele departe de el, pana acum a fost ok, dar inca nu l-am bagat in locuri foarte capusoase. Na si poze, cu maimutoiu' calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate