Crazy-devil Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 ba e plin de oferte. nici nu stiu la care sa ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 18, 2013 Share Postat Martie 18, 2013 (editat) Gixule, hai ma, trebuie sa mai ai si tu ceva ramas de pe ST4 de vanzare. O sigla, un silencer, ceva... Esti combo-breaker. Editat Martie 18, 2013 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Voi vindeti sau va laudati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Inca nu m-am decis.Dar daca vine cineva la mine cu 5000€, s-ar putea sa ma ajute sa ma hotarasc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Nu prea ai alternative la S4R... Asta daca vrei sa te rezumi la Naked-uri. Poate doar Diavel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Eh nu Nu ma impac eu bine cu farul ala, dar in rest asta e urmasul liniei S4 > S4R > S4Rt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Parere personala, dar Streetfighter nu va avea niciodata linia unui Monster classic. Decat un naked fabricat, mai bine originalul (1098-1198) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 In absolut, ai dreptate.Dar pe de alta parte, Monstrul original traieste acum mai mult prin modelele Sport Classic. Monstrul nou, racit pe aer, este modernizat si si-a pierdut acel zest de clasicism. Streetfighter-ul este la fel de "fabricat" precum au fost S4, S4R, S4Rt. Toate au fost practic niste "naked superbikes". Aratau mai bine decat actualul Streetfighter? Clar. Ofera actualmente Ducati vreo alternativa la SF? Poate Diavel - dar nici ala nu e odrasla lui Venus si Apollo daca ma intelegi.1098/1198 arata intr-adevar mai bine, dar in mod realist ergonomia nu le recomanda pentru un uz regulat, mers prin oras, etc.Oricum, nu e ca si cand mi-as lua SF maine - nu m-am hotarat deloc asupra viitoarei consoarte. Consider doar ca SF-ul e o una dintre posibilitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Parere personala, dar Streetfighter nu va avea niciodata linia unui Monster classic. Decat un naked fabricat, mai bine originalul (1098-1198) Pai Monsterul e un naked, la fel ca CB-ul, ca Hornet-ul, o motocicleta commuter. Streetfighterul e din categoria..streetfighter-urilor motociclete obraznice, gen Z750, Z1000..vitezane dezbracate cu ergomie ridicata. Clase diferite, aceiasi destinatie. SF-ul de la Ducati e o motocicleta foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 S4R numai commuter nu a fost sa fie Personal, dupa ce le-am probat, pot sa spun cu mana pe inima ca daca as avea de ales intre "dezbracate", Diavel ar fi alegerea nr 1, din 1000 de motive. Streetfighter-ul este superb, are asta in gene, dar este motocicleta momentului si atat. Ca idee, la test ride-ul de sambata, cele mai cautate motoare au fost Panigale si Diavel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 S4R e ceva cu muschi, jucarie de bad boys Diavelul mie nu imi place deloc, as prefera V-Max-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 s4r e haos cred )...ca nu am mers ))... cu v max ul nu am mers dar stiu sigur ca aas prefera diavelul ))... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 s4r e haos cred )...ca nu am mers ))... Daca vrei sa remediem problema asta, ti-l dau la o tura. Ne vedem la academie, de prin aprilie incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Un alt monster ce se prezinta in conditii bune. M900 de vanzare cu 3300e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Interesant. Mă descumpăneşte totuşi "schimbul de lichid de răcire" la un motor răcit pe aer... Şi ce e cu furca Öhlins?!? Eu văd Marzocchi toată ziua. Sau în cel mai bun caz Showa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 (editat) E furca standard si are schimbat uleiul, dar trebuie sa recunosti ca nu arata rau. Black Soul. Ducati Desmosedici RR. Editat Martie 20, 2013 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Parca bate si Panigale la look .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Desmo16 este o motocicleta pe care o voi detine la un moment dat. Nu stiu daca la 30 sau la 60 de ani, dar o voi avea. E my dream bike.In afara de sunet, inca un detaliu care ucide: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Ucide Quru pitzipoancelor dornice de senzatii tari(fierbinti defapt) Apropo de Monsteru' de mai devreme, avand in vedere ca o buna parte a incepatorilor cumpara Ducati pentru nume (ma indoiesc sincer ca sunt multi cei care se uita la "detalii"), vanzatorul nu a facut altceva decat sa minta un pic in scopul de a propulsa anuntul in directia "buna". Acele detalii de care vorbeai tu, Angel, sunt lucruri care dau bine spuse din gura, dar care sunt sanse mari sa nu fie verificate niciodata de catre "client". Ca idee, cate anunturi de genul asta am vazut si aici, nemtii sunt poeti mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Daca vrei sa remediem problema asta, ti-l dau la o tura. Ne vedem la academie, de prin aprilie incolo. daca ai vb serios ....ce sa zic sunt onorat de invitatie....))....ne vedem in aprilie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Ca idee, cate anunturi de genul asta am vazut si aici, nemtii sunt poeti mari Serios? Si sunt, gen, nemti-germani? Sau nemti din-aia adevarati, cu nume de Mehmet sau Mustafa? daca ai vb serios ....ce sa zic sunt onorat de invitatie.... ))....ne vedem in aprilie.... Da, vorbeam serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Sunt de toate natiile, stai linistit, neamtul nu mai e ce a fost odata Singurul mod in care poti fii sigur ca iei ceva ok, este de la dealer (de preferat oficial), cu garantia de 12 luni obligatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanupetre Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Interesant. Mă descumpăneşte totuşi "schimbul de lichid de răcire" la un motor răcit pe aer... Şi ce e cu furca Öhlins?!? Eu văd Marzocchi toată ziua. Sau în cel mai bun caz Showa. Adevarul este spus pe jumatate... amortizorul spate pare Öhlins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Boala mare cu Ducati ...ce pot sa zic am fost saptamana asta sa vad niste japoneze, parca pe nici una nu ma mulez si toate sunt niste canapele pe 2 roti, nu tremura, nu se aud fiare care pocnesc...liniste si calm, e clar ca tot la un monster galagios ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 Da, ai dreptate.Eu stiam doar de existenta unu M900 S (carburatie) si M900 i.e. (injectie electronica) - se pare ca a existat si un M900 i.e. S(pecial - nu "Sport") cu Öhlins full reglabil pe spate. Totutsi, ceva nu se pupa: acel "900 i.e. Special" nu avea tipul ala de radiator de ulei. Motocicleta din poza are radiator de ulei model mai vechi, care a fost folosit pe M900 si M750 carburatie. Diferenta:Model vechiModel nouIn fine, nu vreau sa fac reclama negativa nimanui. Dar e frumos sa fii onest si precis in anunturi, si sa nu incerci sa infloresti cand nu e cazul, bazandu-te pe lipsa de cunostinte a cumparatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate