AndreiSV Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Salut. Vreau sa schimb uleiul la un Monster 600 din 2000. As pune Motul 7100 10w40 Full sintentic dar am auzit ca iti poate aluneca ambreajul. A mai folosit cineva full sintetic pe monster 600 si isi poate da cu parerea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Salut. Vreau sa schimb uleiul la un Monster 600 din 2000. As pune Motul 7100 10w40 Full sintentic dar am auzit ca iti poate aluneca ambreajul. A mai folosit cineva full sintetic pe monster 600 si isi poate da cu parerea? Da, eu. Am bagat 5100 si 7100 intr-un M600 din 2001. De obicei 15W50 pentru ca tinde sa se incinga destul de bine vara, mai ales la mers prin trafic. Dar merge si 10W40 fara probleme. Ambreiajul iti aluneca/patineaza cand e uzat, nu din cauza uleiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiSV Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 intrebam pentru ca am ctit pe net ca la unii a inceput sa le patineze ambreajul dupa ca au pus sintetic. Oricum ma cam indoiam de treaba asta dar intrebam si eu de curiozitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 monoposturi pt Ducati monster , sr si nu numai. in semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 intrebam pentru ca am ctit pe net ca la unii a inceput sa le patineze ambreajul dupa ca au pus sintetic. Oricum ma cam indoiam de treaba asta dar intrebam si eu de curiozitate. Eu am folosit fara probleme 7100 10W40 la monster 695 pana cand, la un moment dat, a inceput sa patineze ambreiajul. Am schimbat ambreiajul si a functionat corect in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Dupa Diavel cu Titanium, Multistrada cu DVT si Panigale cu 100cc (de fapt 87cc) in plus, si Monster-ul primeste ceva nou la EICMA: o dunga alba. Serios. No joke: Editat Noiembrie 3, 2014 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Si mai primeste si Scramblerul niste preturi, de UK ce-i adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 The red Icon will come in at £6,895; the more original yellow paint scheme will cost £6,995.Pentru ca vopseaua galbina e cu 100£ mai scumpa decat cea rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Galben e mai retro, exclusivist. Oricum rosu e baza, #pontapresedinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 The red Icon will come in at £6,895; the more original yellow paint scheme will cost £6,995. Pentru ca vopseaua galbina e cu 100£ mai scumpa decat cea rosie. si eu care credeam ca nu ai Ducati daca nu e rosu ca culoarea pesede. #Puie Monta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Ba, vezi ca la asta nu m-am gandit. Aia rosie e probabil subventionata de PSD, de-asta-i mai ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Noiembrie 9, 2014 Share Postat Noiembrie 9, 2014 Dupa Diavel cu Titanium, Multistrada cu DVT si Panigale cu 100cc (de fapt 87cc) in plus, si Monster-ul primeste ceva nou la EICMA: o dunga alba. si nici macar nu-i p mijloc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 (editat) Fara poezie, viata e pustiu. La fel ca si topicul asta. Editat Decembrie 4, 2014 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 finca feisbuc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Da...macar sa moara topicul la 748 pagini...hai inca 6...crede ti ca avem sanse..?.....eu nu prea cred...))) » Post actualizat in 04 Dec 2014 19:47 Sau putem discuta despre facptul ca nu avem ce discuta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 Hai sa povestiti ceva. Pe unde ati mai fost, ce ati mai vazut, ce planuri aveti pentru la anul. Ce accesorii, ce echipamente v-ati dori.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 4, 2014 Share Postat Decembrie 4, 2014 io ma gandesc destul de serios la o casca de cafe racer pt oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogA Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 F misto dpdv estetic QD, cam la aceeasi bani cu o pereche de termi, dar ca sunet, un pic mai slabe.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 din ce arati tu acolo, nu trebuie nici o modificare facuta. ai si colectoarele pentru ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Rados nu iti poate face ceva multumitor? Multi ii lauda si poate se apropie ca si sunet iar ca pret stiu ca erau decenti baietii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 6, 2014 Share Postat Decembrie 6, 2014 Care Rados? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 Oricum la accelerari bruste mi se pare destul de zgomotoasa motocicleta cu evacuarile stock si oricum mi se pare ca aud destul de prost de la ultima motocicleta, asa ca un sunet foarte foarte puternic nu ma incanta. Vreau ceva care sa se vada cat mai putin, asa ca este QD sau am mai gasit niste tevi la 90$ pe ebay )) Am gasit un QD prin italia la 600 de euro dar arata cam dubios. Treaba e ca nu imi dau seama ce modificari trebuie facute la galerii pentru a fi montata, nu as vrea ceva ireversibil. IMG_6034.JPG IMG_6041.JPG Si cam asa arata galeriile mele acum, fara catalizator galerii.jpg De ce nu vb cu Cristi Teodorescu poate gasiti o solutie impreuna...el tot timpul gaseste o solutie buna:))))...a si facut un qd box ptr vcineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Decembrie 7, 2014 Share Postat Decembrie 7, 2014 Care Rados? Era user pe aici, Dynamite Brothers. Faceau lucrari ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 din ce arati tu acolo, nu trebuie nici o modificare facuta. ai si colectoarele pentru ea. Din cate vad in poze, QD-ul ala e vandut cu adaptarile pentru galeriile stock, pe care teava de la cilindrul superior vine de sus. El are galerii Termignoni, unde tevile de la ambele pistoane vin pe jos. Deci ii trebuie galerii stock. Oricum la accelerari bruste mi se pare destul de zgomotoasa motocicleta cu evacuarile stock (...) Oh, nu. N-ai idee cat de frumos poate sa urle cu Termi. Plus ca gatuie motorul finalele alea stock. Ca sa nu mai zic de greutate. O sa vezi daca le dai jos vreodat'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 8, 2014 Share Postat Decembrie 8, 2014 De acord cu Angel. Mie nu-mi place QD-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate