barbish Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Stie cineva care este indicativul de bujie pt un BMW F 650gs din 2003 ? Hexagonul este cumva de 18 ? Multam !!! Mesaj completat Stie cineva care este indicativul de bujie pt un BMW F 650gs din 2003 ? Hexagonul este cumva de 18 ? Multam !!! ngk d8ea - asta e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Stie cineva care este indicativul de bujie pt un BMW F 650gs din 2003 ? Hexagonul este cumva de 18 ? Multam !!! Mesaj completat ngk d8ea - asta e ? Da, ala e. Pe iridium este DR8EIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Da, ala e. Pe iridium este DR8EIX Mai buna pe iridium ? Multumesc frumos !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Mai buna pe iridium ? Multumesc frumos !!! Asa zice lumea... Eu acum am iridium, a mers ok dar urmatoarea o sa o pun normala ca sa testez niste chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Trebuie sa imi schimb butucul de la topcase-ul original BMW pentru ca s-a intepenit. Am inteles de la cineva ca exista pe Louis asa ceva, dar nu a putut sa-mi spuna codul pentru ca s-a dus direct la ei la magazin si l-a luat. Stie cineva codul? PS - Asa cand ai un motor super bun... stai sa repari cutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Ia vezi...nu te coafeaza mai bine asta? Butuc Nus cat sunt la Louis dar 25E e un pret decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Ia vezi...nu te coafeaza mai bine asta? Butuc Nus cat sunt la Louis dar 25E e un pret decent. Ar fi o varianta, pe care o sa o iau ultima in considerare din cauza ca nu stiu pe nimeni care aduce de pe ebay plus ca or mai fi taxe de transport... Sa vedem ce mai gasesc... Mersic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Trebuie sa imi schimb butucul de la topcase-ul original BMW pentru ca s-a intepenit. Am inteles de la cineva ca exista pe Louis asa ceva, dar nu a putut sa-mi spuna codul pentru ca s-a dus direct la ei la magazin si l-a luat. Cu siguranta cel mai simplu este sa te duci la Bavaria; si poate chiar nu o sa ai de ales. Cel mai mare avantaj este ca poti comanda butucul pt cheia motocicletei tale. Estimez un pret de cca 35euro si nici nu vei plati alte taxe de transport. Tb sa le dai seria sasiului. (personal apreciez foarte mult ca la toate 3 cutiile am aceeasi cheie cu moto si nu stau ca tiganu cu 4 chei, sa ma chinui sa le deosebesc) Cu ocazia asta intreaba si pretul pt geanta originala pt topcase; este excelenta calitativ, te va ajuta la impachetarea eficienta a bagajelor (vei folosi 100% volumul), este mult mai comod decat cu plasute sau alte chestii, are si buzunare pt maruntisuri, se poate purta pe umar si, important, este rezistenta la apa. (din cate stiu, topcaseul tau nu este 100% waterproof, eu gaseam apa in el). S-ar putea sa fie cca 50 euro... eu m-am convis de utilitatea acetor genti cu atat mai mult cand am avut un mic accident si mi-am spart side-case-ul; si in loc sa mi se imprastie totul in strada, am luat frumos geanta de pe jos si am legat-o cu o coarda pe saua din spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Ar fi o varianta, pe care o sa o iau ultima in considerare din cauza ca nu stiu pe nimeni care aduce de pe ebay plus ca or mai fi taxe de transport... Sa vedem ce mai gasesc... Mersic. Gabrielleru te poate ajuta cu ebay-ul. Mesaj completat Cu siguranta cel mai simplu este sa te duci la Bavaria; si poate chiar nu o sa ai de ales.Cel mai mare avantaj este ca poti comanda butucul pt cheia motocicletei tale. Estimez un pret de cca 35euro si nici nu vei plati alte taxe de transport. Tb sa le dai seria sasiului. (personal apreciez foarte mult ca la toate 3 cutiile am aceeasi cheie cu moto si nu stau ca tiganu cu 4 chei, sa ma chinui sa le deosebesc) Cu ocazia asta intreaba si pretul pt geanta originala pt topcase; este excelenta calitativ, te va ajuta la impachetarea eficienta a bagajelor (vei folosi 100% volumul), este mult mai comod decat cu plasute sau alte chestii, are si buzunare pt maruntisuri, se poate purta pe umar si, important, este rezistenta la apa. (din cate stiu, topcaseul tau nu este 100% waterproof, eu gaseam apa in el). S-ar putea sa fie cca 50 euro... eu m-am convis de utilitatea acetor genti cu atat mai mult cand am avut un mic accident si mi-am spart side-case-ul; si in loc sa mi se imprastie totul in strada, am luat frumos geanta de pe jos si am legat-o cu o coarda pe saua din spate. Acum ceva timp, la AB butucul pentru capacul ce mascheaza "maneta" de la sha costa 190RON cu prima cheie disponibila si 290RON facut special pe cheia de contact. Astea sunt preturi de undeva din primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Acum ceva timp, la AB butucul pentru capacul ce mascheaza "maneta" de la sha costa 190RON cu prima cheie disponibila si 290RON facut special pe cheia de contact. Astea sunt preturi de undeva din primavara. Evident, nu te contrazic dar este tare ciudat; sa fie oare ceva diferit ca era pt incuietoarea de la sa? Sau sa fie asa de porci aia la AB? Eu am cumparat de aici un set de side-case pt un 1200GS si am dat pe cilindri comandati pt cheia moto cca 75euro impreuna (2buc). Altfel era cam jumatate de pret. Asta este si pretul de catalog, normal. Oricum, nu are ce pierde sa mearga acolo cu seria de sasiu si sa intrebe. Mesaj completat Uitandu-ma pe e-bay la linkul pus de tine, am gasit si geanta de care vorbeam: http://cgi.ebay.de/BMW-Innentasche-Innerba...34.c0.m14.l1262 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Cu ocazia asta intreaba si pretul pt geanta originala pt topcase; este excelenta calitativ, te va ajuta la impachetarea eficienta a bagajelor (vei folosi 100% volumul), este mult mai comod decat cu plasute sau alte chestii, are si buzunare pt maruntisuri, se poate purta pe umar si, important, este rezistenta la apa. (din cate stiu, topcaseul tau nu este 100% waterproof, eu gaseam apa in el). Ce geanta? ca suna bine... Da, nu e impermeabil. A, m-am lamurit. Mesaj completat Pentru cine mai are o problema asemanatoare, butucuri se gasesc la Bavaria in Pipera, pretul este de 129 de lei, au cheie separata si nu sunt pe stoc, ci se da comanda (vin in cam 5 zile). Telefoane pentru comanda: 031.620.10.71/72 Personal, pretul mi se pare rezonabil. Editat Octombrie 13, 2009 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Pentru cine mai are o problema asemanatoare, butucuri se gasesc la Bavaria in Pipera, pretul este de 129 de lei, au cheie separata si nu sunt pe stoc, ci se da comanda (vin in cam 5 zile).Personal, pretul mi se pare rezonabil.[/color] Ti-am zis ca nu tb evitat din start Bavaria... Pretul ala este pt setul de 2 butuci? Ca parca la voi e inca un butuc la prinderea de portgabaj. Nu ai intrebat si cat costa special pt cheia ta? Editat Octombrie 13, 2009 de khk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Trebuie sa imi schimb butucul de la topcase-ul original BMW pentru ca s-a intepenit. Am inteles de la cineva ca exista pe Louis asa ceva, dar nu a putut sa-mi spuna codul pentru ca s-a dus direct la ei la magazin si l-a luat. Stie cineva codul?PS - Asa cand ai un motor super bun... stai sa repari cutii. in jur de 25 E era unu la bavaria, pe cheia motorului ti-am zis ca se pot debloca si alea de pe moto Editat Octombrie 13, 2009 de ZIDU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Are cineva o tubulara de 30 de imprumut o zi? ca stau cu mobra bucati Editat Octombrie 14, 2009 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 thc, iti dau eu ma ursule. 0745379594. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 thc, iti dau eu ma ursule. 0745379594. raman dator de-o bere iti dau un telefon cand ma eliberez de la munci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosV Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Pai depinde si de stilul de mers. Daca prietenul schimba treapta la 3000 de ture si tu la 6000......Mai exact cat iti consuma si care e plaja de turatii in care mergi? Crede-ma ca nu stiulul de mers este problema consumui meu marit. Am avut oacazia sa merg si cu motocicleta prietenului meu pe distante destul de mari, iar consumul inregistrat a fost de sub 4 %. Ca sa dau niste cifre, la acelasi drum, mers in paralel, el a scos 3,6 eu 4,4 , consum realizat pe vreo 330 km. Amandoi am alimentat de la aceeasi pompa cu schimbatul treptelor in functie de necesitati pe la 5000rpm. Ca diferente, eu am vreo 25 de kg in plus, dar el a luat la plimbare si un Topcase plin. Pe hartie nu pare mult 0.8 litri, dar daca e sa raportam procentual diferenta este notabila. La aceasta plimbare am pus benzina de vreo 10 lei in plus. Diferente am mai observat si anterior, doar ca atunci am pus-o pe seama faptului ca am mers mai mult off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Are cineva o tubulara de 30 de imprumut o zi?ca stau cu mobra bucati Dar ce se presteaza la doamna mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 (editat) Dar ce se presteaza la doamna mobra? Se presteaza un schimb de kit de lant "endless" care implica si desfacerea basculei. Oricum la cat de uscati erau rulmentii de la bascula chiar trebuia sa fac operatiunea asta mai din timp, ma mir cum de nu s-au spart pana acum Ma asteptam sa fie mult mai greu, dar e chiar simplu... Editat Octombrie 14, 2009 de THC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Se presteaza un schimb de kit de lant "endless" care implica si desfacerea basculei. Oricum la cat de uscati erau rulmentii de la bascula chiar trebuia sa fac operatiunea asta mai din timp, ma mir cum de nu s-au spart pana acum Ma asteptam sa fie mult mai greu, dar e chiar simplu... been there...done that... curatara si mizeria ce e pe acolo pe sub, ce zboara de pe lant dc tot esti prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 2 intrebari am si eu : 1. Replace the primary front/rear brake master cylinder cup (every 40,000 km/24,000 miles on a motorcycle with ABS) la ce se refera mai exact!?... 2. ce ulei trebuie la furca!? 10W sau 7,5 W !?!? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 2 intrebari am si eu : 1. Replace the primary front/rear brake master cylinder cup (every 40,000 km/24,000 miles on a motorcycle with ABS) la ce se refera mai exact!?... 2. ce ulei trebuie la furca!? 10W sau 7,5 W !?!? multumesc. 1. garnituri pompe frana 2. depinde cat de rigida vrei sa fie amortizarea, de principiu oricum e cam moale la f650 gs. ca idee : 7.5W e stock, eu am pus 10W si parca ar fi fost mai bine cu 15W Mesaj completat been there...done that... curatara si mizeria ce e pe acolo pe sub, ce zboara de pe lant dc tot esti prin zona... curat, curat ca e pacat sa nu curat Oricum e o mizerie crunta de spray de lant adunat de 1 an cel putin, in straturi de pana la 5mm in unele locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 2. depinde cat de rigida vrei sa fie amortizarea, de principiu oricum e cam moale la f650 gs. ca idee : 7.5W e stock, eu am pus 10W si parca ar fi fost mai bine cu 15W Asa am gandit si eu. Am pus 15W (Motul) odata cu simeringurile noi. Au rezistat foarte putin! Dupa o luna curgeau iarasi... Nu stiu daca am avut eu ghinion sau faptul ca uleiul era mult mai gros a insemnat o solicitare prea mare pentru simeringuri, dar cert este ca asa s-a intamplat. De mentionat ca am scos-o la coclau in acest timp, nu doar pe asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
textoru Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Intrebare: a incercat vreodata careva dintre voi benzina CU plumb pe motorul cu catalizator? Din ce am vazut pe F650.com s-ar zice ca e destul de nashpa pt utilaj. Are careva experienta asta? Daca ar fi de extras catalizatorul, care e procedura. A facut-o cineva dintre voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Octombrie 14, 2009 Share Postat Octombrie 14, 2009 Stie cineva unde pot sa gasesc o saiba de cupru pentru busonul de golire ulei, la un BMW f 650 gs 2003 ( sau ceva dimensiuni ?) Pierde ulei pe acolo si cred ca trebuie schimbat inelul ala de cupru. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate