monsteristu' Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 vinde cineva un parbriz inalt pentru un gs din 2003? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Daca vrei, exista solutii sa-ti iei juma' de casa... Domnu'...cati litrii au coburile alea textile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 vinde cineva un parbriz inalt pentru un gs din 2003? ARATA O POZA CU CE VREI EXACT EU AM UNU DIN 2007 SECOND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Stie cineva unde este pozitionat releul de semnalizare pe F 650 GS 2004 ? Caut si un buton pentru semnal de avarie pentru F 650 GS... Daca are cineva unu si nu are ce face cu el, dati-mi un semn. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 ARATA O POZA CU CE VREI EXACT EU AM UNU DIN 2007 SECOND pai nu e mai simplu sa pui mata o poza cu parbrizul pe care il ai. multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 (editat) Ceva de genul asta: Asta din poza este de K 100 . Ala de F 650 ar trebui sa fie cam la fel. Editat Ianuarie 23, 2010 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 pai nu e mai simplu sa pui mata o poza cu parbrizul pe care il ai. multumesc. pai sincer a fost altu mai rapid si la cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 asta e. fuse fuse si se duse. numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) asta e. fuse fuse si se duse. numai bine. Nu cred ca se potrivea parbrizul din 2007 pe un GS din 2003. Prinderea parbrizului la BMW F650GS din 2003 (si anterior) se face in 3 puncte iar incepind cu anul 2004 prinderea parbrizului se face in 4 puncte. Bafta la cautat. Editat Ianuarie 24, 2010 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Am si eu un parbriz de vanzare. E modelul pentru Dakar dupa 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Stie cineva unde este pozitionat releul de semnalizare pe F 650 GS 2004 ? Dai jos carena centrala si undeva in fata il gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mountainbikefreak_99 Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Asta-ti trebuie pentru inaltarea mobrei: ...iar linkul il ai AICI Bafta! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Salut, Cred ca am cautat asa ceva vreo jumatate de an ca sa-mi pot inalta motorul cu citiva cm, )))))))))))))))))))))))))))))))) Dupa lungi cautari mi le-a facut tata in uzina dupa specificatiile mele, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Si acum descopar ca ele sunt sute de euro.....))))))))))))))))))))))))))))))))) Problema este ca dupa inlocuirea celor lungi cu cele scurte motorul a devenit mai rigid de spate. Eu zic ca modificarea pentru inaltare nu este completa doar cu inlocuirea "oaselor", dar asta zic eu....poate altii care au facut deja asta stiu ce ingrediente mai trebuie. Bafta, Mesaj completat Stie cineva cum este prinsa fata de aluminiu de la coburii laterali originali BMW? Ma refer la cei pentru F650 GS... Coburii sunt din plastic ABS (cred...) si capacul (care este tot din plastic) are o "coaja" de aluminiu lipita (cred, ca nu am vazut alte modalitati de fixare) de el. A desfacut cineva asa ceva ? Nu am reusit sa-mi dau seama ce fel de lipici este si au si dublu adeziva. Ca sa dau una jos a trebuit sa incalzesc cu feonul de la vopsitorie...mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Dupa lungi cautari mi le-a facut tata in uzina dupa specificatiile mele, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) cumva tatal tau ar putea sa mai faca un set? contra cost desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 (editat) Dupa 11 ani de mers pe chopere m-am reorientat.Va fi probabil un pic de diferenta de la dragstar 1100 classic la bmw f650-dar probabil va fi fun.ce m-a determinat sa cumpar acest model-plusuri fata de un cruiser mare 1-versatilitate-merge peste tot-oras, off road-echipat cum trebuie are chiar veleiteti de touring 2-confort sporit 3-abs si injectie 4-consum redus 5-pretul-voi face cel putin tot atat de multi km cu F-ul (care m-a costat 2800)-cat as afi facut cu un cruiser mare ptr care avem un buget de vreo 6000 Motorul e din 2000-are carte service cu reviziile la zi,are cauciucuri noi, baterie noua, chit de lant nou, placute noi,este dotata cu cutii laterale originale bmw,abs decuplabil, manere incalzite originale, parbriz inalt,protectii maini-31000 de km Ce vreau sa mai pun pe el: -in afara de consumabile gen ulei, filtre ,bujie,-cumparate -topcase hepcko and becker cu sport de prindere tc48 sau tc50-de 50 de litri cu pernuta si portbagaj suplimentar -aripa fata suplimentara-de unde o cumpar? -priza bricheta-cumparat -ceas temperatura ulei-cumparat -tank bag-cumparat -bare de cadere-aici asa avea nevoie de ajutor-as vrea bare de cadere cam cum are varadero-adica sa urce in sus pe carene-oare exista ptr F? -mai sunt niste chestii ce se ataseaza protectiilor de maini-sa le spunem deflectaore de vant-sunt niste bucatele de plastic ce inalta oarecum handguardsurile originale-am vazut la touratech -protectii de praf ptr telescoape-de unde le iau? Va atsez o poza cu Moromete(asa il cheama) si cu topcaseul si barele de cadere de care as vrea sa ii pun Daca aveti eventuale recomandari le astept cu interes! - Editat Ianuarie 26, 2010 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 In legatura cu aripa suplimentara de pe roata, o poti cumpara de la AB insa cred ca ai sanse mari sa o gasesti si pe ebay. Atentie insa: ai nevoie si de placutza dintre telescoape(cea de pe modelul cu aripa pe roata este prevazuta cu gauri de prindere a aripii, pe cad cea pe care o ai acum pe motocicleta, nu) noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 In legatura cu aripa suplimentara de pe roata, o poti cumpara de la AB insa cred ca ai sanse mari sa o gasesti si pe ebay.Atentie insa: ai nevoie si de placutza dintre telescoape(cea de pe modelul cu aripa pe roata este prevazuta cu gauri de prindere a aripii, pe cad cea pe care o ai acum pe motocicleta, nu) noroc! ESTE BUNA PLACA NUMAI CA TREBUIE SA IA SURUBURI MAI LUNGI CU 1cm atata tot Mesaj completat Dupa 11 ani de mers pe chopere m-am reorientat.Va fi probabil un pic de diferenta de la dragstar 1100 classic la bmw f650-dar probabil va fi fun.ce m-a determinat sa cumpar acest model-plusuri fata de un cruiser mare1-versatilitate-merge peste tot-oras, off road-echipat cum trebuie are chiar veleiteti de touring 2-confort sporit 3-abs si injectie 4-consum redus 5-pretul-voi face cel putin tot atat de multi km cu F-ul (care m-a costat 2800)-cat as afi facut cu un cruiser mare ptr care avem un buget de vreo 6000 Motorul e din 2000-are carte service cu reviziile la zi,are cauciucuri noi, baterie noua, chit de lant nou, placute noi,este dotata cu cutii laterale originale bmw,abs decuplabil, manere incalzite originale, parbriz inalt,protectii maini-31000 de km Ce vreau sa mai pun pe el: -in afara de consumabile gen ulei, filtre ,bujie,-cumparate -topcase hepcko and becker cu sport de prindere tc48 sau tc50-de 50 de litri cu pernuta si portbagaj suplimentar -aripa fata suplimentara-de unde o cumpar? -priza bricheta-cumparat -ceas temperatura ulei-cumparat -tank bag-cumparat -bare de cadere-aici asa avea nevoie de ajutor-as vrea bare de cadere cam cum are varadero-adica sa urce in sus pe carene-oare exista ptr F? -mai sunt niste chestii ce se ataseaza protectiilor de maini-sa le spunem deflectaore de vant-sunt niste bucatele de plastic ce inalta oarecum handguardsurile originale-am vazut la touratech -protectii de praf ptr telescoape-de unde le iau? Va atsez o poza cu Moromete(asa il cheama) si cu topcaseul si barele de cadere de care as vrea sa ii pun Daca aveti eventuale recomandari le astept cu interes! - si daca vrei piese de origine si mult mai ieftine decat DE LA REP.ROMANIA aduc din Regensburg Germania BMW-MOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Sa-ti traiasca Moromete!!! Uite AICI ceva... Daca ai de gand sa o bagi serios pe off-road, iti recomand modelul asta. Daca vei sta mai mult pe sosea, modelul Hepco&Becker este mai adecvat. Le-am avut pe ambele si stiu... ... Ce vreau sa mai pun pe el: -bare de cadere-aici asa avea nevoie de ajutor-as vrea bare de cadere cam cum are varadero-adica sa urce in sus pe carene-oare exista ptr F? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Multam de idei-tot caut sa vaz cum arata alea de la hepco pe un f si nu gasesc neam- actualizand lista-90%am si aripa suplimentara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Felicitari pentru achizitie si sa ne vedem pe strada in curind. Ia arunca un ochi aici: http://faq.f650.com/GSFAQs/FrontFenderModsGS.htm Iar pentru mai multe, aici: http://faq.f650.com/GSFAQs/ Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 (editat) Hm si eu care credeam ca doar cioperistii sunt maniaci cu accesoriile- trecem pe lista inca o aripa suplimentara- Editat Ianuarie 26, 2010 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 26, 2010 Share Postat Ianuarie 26, 2010 Hm si eu care credeam ca doar cioperistii sunt maniaci cu accesoriile-trecem pe lista inca o aripa suplimentara- Poza asta ai luat-o de pe net!?... sau cunosti proprietarul!??? Intreb pt ca am pus si eu pe a mea niste burdufe identice doar ca jos... ("datorita" placutei aleia care sustine aripa) nu am reusit sa le bag pt ca spatiul dintre placuta si jamba e exagerat de mic.... oare tre sa mai tai din ele...!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 de pe net am luat-o-dar cred ca nu are nimic daca mai tai din ele-acuma depinde de cum sunt ele la capete-daca sunt prinse cu ceva gen colier nu cred ca are nic pe dracu-eu nu pun burdufuri de alea ptr ca nu imi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gory Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Felicitari pt alegerea facuta! Bine-ai venit in grupul nostru! Si sa o satpanesti sanatos si fericit pana la adanci batraneti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Poza asta ai luat-o de pe net!?... sau cunosti proprietarul!???Intreb pt ca am pus si eu pe a mea niste burdufe identice doar ca jos... ("datorita" placutei aleia care sustine aripa) nu am reusit sa le bag pt ca spatiul dintre placuta si jamba e exagerat de mic.... oare tre sa mai tai din ele...!? trebuie sa tai putin, si pe o forma anume, eu am pus pe al meu si nerge sa le si prinzi cu soricei foarte subtiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Ianuarie 27, 2010 Share Postat Ianuarie 27, 2010 Frumos Morometele tau, sa-l stapanesti sanatos!! Ai luat-o la un pret bun la cat de ok arata si ce accesorii are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate