andrei belcic Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 va trebui sa dai jos si scaunele din masina. mai putin cel al soferului, evident eu am transportat astfel un exc in dacia berlina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emceul Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Yzu>>Arata FOARTE bine cu negrul ala!! bravo! ce cauciucuri ai pe ea? imi place profilu` ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teone Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Adica 3 , 5 si 6 din schema asta ? iti recomand sa achizitionezi odata cu kitul de pompa si cele doua garnituri( de la capacul de ambreiaj, si de la capacul pompei de apa) aia din tre capacul de ambreias si motor este de hartie si este foarte probabil sa se rupa in momentul in care va scoate capacul ceea ce o va face imposibil de reutilizat. e si scumputza pe deaspura, 72 de ron din cate imi amintesc. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 "din tre capacul de ambreias" teonila? De nu-ti rup eu picioarili odata si-odata.... in orice caz, ai ceva dreptate, garnitura de klingerit (some sort of superman shit) e cam scumpa, dar trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 (editat) "din tre capacul de ambreias" teonila? De nu-ti rup eu picioarili odata si-odata.... in orice caz, ai ceva dreptate, garnitura de klingerit (some sort of superman shit) e cam scumpa, dar trebuie... Eu am cumparat un sul de garnitura din asta de klingherit cu 15 lei si mi-am decupat una bucata identica cu cea veche... Pt o bucata de carton sa dau 72 lei.... Editat Noiembrie 4, 2010 de glucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Mi s-a rupt o spita la roata din spate. Stie careva de unde pot sa iau una si unde sa echilibrez roata (eventual)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 1. BMW AB 2. Magazin de biciclete, daca le duci tu cheia cu care sa le lucrezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Super. Multzam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 Super. Multzam mult! Sirius - in spate la Petrom Diham. Omul stie f bine si il recomanda toata lumea (poti cauta si pe forum aici sa vezi pareri). Si eu am fost la el tot cu roata de GS pt indreptat, centrat si echilibrat si in 2 zile am avut roata ca noua. 0723 821 598 este nr lui de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Sirius - in spate la Petrom Diham. Omul stie f bine si il recomanda toata lumea (poti cauta si pe forum aici sa vezi pareri). Si eu am fost la el tot cu roata de GS pt indreptat, centrat si echilibrat si in 2 zile am avut roata ca noua. 0723 821 598 este nr lui de tel. eu am fost pentru echilibrat si mi-a zis ca n-are timp..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 pentru echilibrat mergeti la motoruote (au website)/ baietii sunt vulcanizare moto si lucreaza impecabil. la ei imi schimbgumele si echilibrez rotile de ceva vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 pentru echilibrat mergeti la motoruote (au website)/ baietii sunt vulcanizare moto si lucreaza impecabil. la ei imi schimbgumele si echilibrez rotile de ceva vreme am fost si acolo baietii sunt de aur, dar, daca e putin descentrata, aparatul ala cam da eroare la roata de 21 pe fata mi-au pus o "tona" de plumb........pe la 50-60 la ora se simtea ca dracu'........am scos plumbii si acum merge brici........sincer, nici nu stiu daca merita echilibrata roata de 21 daca nu este centrata perfect. sau, mai bine o echilibrati acasa......e metoda aia cu roata pusa pe un ax si vezi cum "cade".....lipesti plumbul in partea opusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 e normal sa echilibrezi doar roti centrate. po langa ei sta rabinu pt operatiunea asta - 2 strazi distanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 Salutare! Cu riscul de a imi lua injuraturi (mi le asum) va rog sa aruncati un ochi aici, sunt intr-o situatie cam dilematica si am nevoie de sfaturi: /index.php?...p;#entry2660690 Va multumesc, numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Before: After: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Before: hmm..groaznic...cum poate unii sa-si bate joc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusp76 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 o intrebare ce se afla in spatele usi de ii trebuiesc 3 lacate? mmmmm...... mister!! banuiesc ca acolo se odihneste bmw nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 sincer, nu stiu ce se afla in spatele usii. La cum arata, cred ca lacatele tin usa pe loc sa nu cada ce este domnu' iulica? cine isi bate joc de cine? gata muratura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oformula Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Salutare baieti,ma alatur si eu posesorilor de F650GS,cu un DAKAR din 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 bine ai venit, felicitari pentru mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare pt un GS din 2001?Merci de utilizare sau de reparatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 maaaama, ce l-ai inghesuit...mai aveai putin si il aduceai in rucsac pe autocar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Manualul utilizatorului. Ala de reparatie il am. Pana la urma am aflat daca se poate transporta un GS intr-un Suzuki. Da, se poate. am eu in germana, daca vrei sau intr-o seara si il scanez legat de poza, foarte tare, e bine de stiut ca intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 baaa tata, am primit 33, da treizeci si trei de email-uri ca cineva a postat pe topic 33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glucian Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ma poate ajuta cineva cu un manual de utilizare pt un GS din 2001?Merci Riders Manual - link download: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-10nov-afcc43d572a3.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate