Sari la conținut

Cine are BMW 650 F gs/Dakar (2000+, INJECTIE)

Postări Recomandate

Ne-am cunoscut la inceputul lunii Aprilie 2006. Am luat relatia noastra chiar de la zero si pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere. Azi, dupa atita timp inca avem o legatura extrem de pasionala. Ceea ce va doresc si voua, tuturor.

post-33841-0-38689600-1429646564_thumb.jpg

post-33841-0-20439400-1429646596_thumb.jpg

post-33841-0-46256600-1429646786_thumb.jpg

Editat de textoru
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare.Am si eu o problema la bmw f650gs, cu sonda de ulei de pe corpul unde intra filtrul de ulei. Imi supureaza ulei prin capatul ei unde se mufeaza cu firul si mi se aprinde in bord becul, cum misc de mufa se stinge dar imi umple burduful de protectie cu ulei. Dar sa nu o mai lungesc are cineva cunostinta ce model de sonda se potriveste, de la ce masina ca cea originala de bmw este cam scumputa.Va multumesc mult.

m-ai facut curios...care e aia?

Link spre comentariu

Stie cineva de unde pot lua un kit de reparatie pompa apa pt un F650GS din 2001. Parca a inceput sa curga la rece dar nu imi dau seama daca picura pe la gaura sau pe la garnitura de capac pompa apa.

» Post actualizat in 26 Apr 2015 12:15

Curge pe la gaura de sub pompa, deci imi tb. pompa.

Link spre comentariu

Caută in acest topic dupa "kit apa" sau pompa apa... Sunt mai mulți useri care aduc in câteva zile. Adi Radu, parca Zidu avea un set nou de vânzare acum 1-2 luni, mexykanu, etc. Sorry ca sunt pe mobil si caut mai greu ca iti dădeam direct posturile respective... Mai e un user pe topicul general Bmw care aduce piese.

Link spre comentariu

Salut XENA ,verifica si busonul de la radiator .La mine era busonul bulit ,la presiune dupa ce ajungea la temperatura ridicata dadea pe afara la vas si jos curgea la rece .Am schimbat busonul si este ok .Toate cele bune!

Link spre comentariu

care cablu de acceleratie se potriveste la modelul 2001?

post-3819-0-33607200-1430074703_thumb.jpg

comentariul cu "double disc" pare sa fie la al doilea, dupa coloratura

acum 2 ani a trebuit taiat din piulita de reglaj pt ca era prea scurt miezul

mi se pare ca al doilea model am luat

multam

Editat de crazvy
Link spre comentariu

BMW...mie in 3-4 zile lucratoare mi-au ajuns. Pune simeringuri de viton, nu rahaturile ce le da bmw-ul. Sunt mai scumpe dar tripleaza durata de viata.

Stie cineva de unde pot lua un kit de reparatie pompa apa pt un F650GS din 2001. Parca a inceput sa curga la rece dar nu imi dau seama daca picura pe la gaura sau pe la garnitura de capac pompa apa.

» Post actualizat in 26 Apr 2015 12:15

Curge pe la gaura de sub pompa, deci imi tb. pompa.

Link spre comentariu

Viton nu e marca, e material. Sunt folosite la arborele cotit al motoarelor in 2 timpi pentru ca rezista foarte bine la temperaturi inalte si benzina. Cand mi-am refacut motorul la barca am cumparat de la nu mai stiu ce magazin de piese de scutere. Poti arunca o intrebare daca stii cotele semeringului original.

» Post actualizat in 29 Apr 2015 13:54

Semeringurile de uz general eu le iau de la BADI, pe undeva prin Bucurestii Noi, au si romanesti, dar si "de import". Nu stiu daca te ajuta informatia, pentru ca nu am idee prin ce colt de tara locuiesti.

Editat de smar2
Link spre comentariu

Merci. Am gasit la o firma din Oradea semeringuri din Viton. Am dat comanda si sper ca marti sa le am. Cele de pompa de apa si de schimbator de viteze.

Link spre comentariu

ala de schimbator pica o data la 10 ani......

un kit original de pompa de apa tine 40 - 50 mii km sau 6 - 8 ani..... daca folosessti antigelul corect

dece atatea eforturi ?

Link spre comentariu

http://www.x-paprika.ro e siteul.

Daca tot e desfacut nu e mai simplu sa schimbi ce se poate uza sau e deja uzat. Al meu are 14 ani si sigur semeringul de la schimbator e scopt. La pompa de apa nu e mai sigur sa pui niste semeringuri mai bune care costa cu 3-4 lei in plus adica 8-10 lei, fata de kitul original care are niste semeringuri ordinare si costa 200 ron. Semeringurile pe original rezista la 100 grade si la o viteza de rotatie de pana in 12m/s pe cand cele Viton rezista la 200 grade si la viteze de 35m/s. Daca mai faci si axul mai dur decat cel original ai sanse sa uiti de pompa de apa pentru o perioada f mare de timp.

Link spre comentariu

Motorul meu are 70.000 km dar eu nici nu stiu unde este pompa de apa (am motorul de la 30.000). Foarte probabil nici nu a umblat nimeni acolo .

Stima,

Ovidiu

Link spre comentariu

Ce am mai citit eu pe forumuri de afara o mare majoritate a schimbat pompa de apa pe la 20-25 k km. A mea are 42000 km si nu cred ca a schimbat-o nimeni pana acum.

Link spre comentariu

Daca se pune antigel + apa in radiator sunt sanse sa rugineasca axul pompei de apa care va strica si simeringul. Eu prefer sa pun numai antigel concentrat, d-ala pt aluminiu, fara apa. Fata de amestecul antigel + apa, concentratul raceste mai prost, ingheata la temperaturi mai mari, dar nu am stres cu pompa de apa. Mie mi s-a intamplat la un EXC 400 si nu era o problema specifica modelului cum se pare ca e la f650.

Link spre comentariu

Rugineste atata timp cat axul are contact cu aerul (oxigenul). Atata timp cat este imersat in lichid nu rugineste veci. Vezi chimia elementara - oxidul de fier

» Post actualizat in 02 May 2015 04:48

Daca ai sa studiezi putin graficul antigelului diluat cu apa, raportat la temeperatura de congelare ai sa vezi ca amestecul optim este pe la 60/40% iar daca il pui concentrat nu faci mare branza chiar faci mai rau. Vezi graficul.

H2OEGlycEutectic0.gif

Editat de xenna
Link spre comentariu