yoyo_man Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) recomand si eu userul mexykanu!, cate comenzi am avut acute la el,nu am avut nici o problema.+1Adaug și userul square pentru echipamente /căști, foarte serios și nico de pe motomarket.Buy-talk.Com Editat Aprilie 8, 2014 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Poate pentru 20% din useri e inutil topicul. Mie mi se pare un demers bun asta, sa promovezi omul care ti-a promis si a livrat ce trebuie, in termenii agreeati. Topicul de 'tepari" este de cele mai multe ori pur subiectiv, aici insa un om intreg la cap face o medie intre aprecierile primite de un user de la x altii si alege in cunostinta de cauza. Zic si eu... as fi de acord dar cu cealalta parte a raportului. sau ceva facut " sticky ". sau..orice mod de a avea o lista cu " + " dar una singura, actulizata un topic cred ca nu prea are impact pentru ca nu i totul " la un loc". just my 2 cents Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) de pus pe rana, tot eu raman cel mai bun. Editat Aprilie 8, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 de pus pe rana, tot eu raman cel mai bun. )))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 Da,la punctul asta iti dau dreptate. Nu pot dovedi ca el a stiut despre defect. Dar cu siguranta a stiut ca a suferit un accident iar probabilitatea de a fi strambe era mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) huo.jos cu kampur, e ruda cu aia de fura mobre in Ro. Dan popescu repede sa intre pe net de la spital daca i-au scos camasa de forta si sa explice. honda este o rusine modiala, e antichristul, cum sa spui ca e impecabila ? vrei sa vina toti din gasca robert/roland sa te jupoaie ? n ai vauzut ce a patit sarmanul robert/roland de la asta ?l-au ciuruit.. Pt. un tip care se vinde ca un mare credincios și iubitor de oameni faci un flame foarte energic. Ehh, nu-i bai, ești și tu un biet păcătos, ca noi ceilalți. Sincer, ți-aş da report dar nu e butonul în versiunea mobile. Dar nu știu de ce mă mai stresez, cînd m-oi da eu pe forum măcar 10 la sută din cît te dai tu, atunci de-abia voi avea permisiunea să cer voie să scriu și eu ceva Editat Aprilie 8, 2014 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 era o gluma, nu te aprinde. cine nu intelege o privire nu va intelege 1000 de vorbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Aprilie 8, 2014 Share Postat Aprilie 8, 2014 (editat) era o gluma, nu te aprinde. cine nu intelege o privire nu va intelege 1000 de vorbe. Știu bine că era o glumă, am un simț al umorului foarte bine dezvoltat; ție, pe de altă parte, se pare că îți place să faci glume pe seama altora dar nu îți place ca alții să facă glume pe seama ta. Editat Aprilie 8, 2014 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Buna seara,multumesc domnilor Andrei - DaSchmutz si Ionut - yoyo_man ptr. faptul ca m-au trecut in aceasta lista .Salutari tuturor si cat mai multe zile insorite ! Nico1713 (Norbert)http://motomarket.buy-talk.com/f3-vanzari-casti-si-echipamente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Eu am fost foarte multumit de rezultatul muncii urmatorilor oameni (preturile practicate raman la latitudinea fiecaruia): * Reconditionator de roti enduro/cu spite - Grosvater din TM. Contact @cstelia pentru a da de el. Calitate maxima, la nivel de restaurare. Nu va deranjati daca vreti ieftin si romaneste. * Cel mai bun om cu care am colaborat pe parte de stickere - Mircea CBF1000 din TM. Pe langa munca de design si decupajele impecabile ale unor stickere milimetrice, de apreciat seriozitatea si minutiozitatea in cazul unor lucrari de aplicare foarte meticuloase. La fel, calitate maxima si preturi pe masura. Il recomand mai ales daca aveti lucrari atipice si grele. * Reparatii, constructie carene sport si alte elemente moto din fibra - Dino de la ResinCorse. Lucreaza f. bine si are preturi f. decente. Un om cu o experienta foarte indelungata in domeniu. * Sablare / vopsire electrostatica - Giz Powdercoating. * Retapitare sei moto - MotoDan TM. Exclusiv TM: * Cel mai bun sudor in inox - Adi de la http://www.luxlineinox.ro. Eu am ajuns la el pentru un cot de toba dar asta este nici 5% din portofoliul lui. F. serios, modest si cu preturi f. bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Poate pentru 20% din useri e inutil topicul. Mie mi se pare un demers bun asta, sa promovezi omul care ti-a promis si a livrat ce trebuie, in termenii agreeati. Topicul de 'tepari" este de cele mai multe ori pur subiectiv, aici insa un om intreg la cap face o medie intre aprecierile primite de un user de la x altii si alege in cunostinta de cauza. Zic si eu... trist, trist. daca primirea a ce astepti si in onditiile in care astepti devine peste medie / mediana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 +1 pt userul @metricmotion serios si prompt. comanda mult mai repede decat ma asteptam. recomand!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Userul Nationalistul - E baiat fain si frumos al dreaq ! (sorry de poluare,chiar nu m-am putut abtine ) Confirmăm! - piese sh - gabriel_minciu (București), am luat de mai multe ori una alta de la el și de fiecare dată s-a ținut de cuvânt - echipament - darkshark, c0sminel, costivfr. Persoane foarte serioase, mi-au trimis la timp tot și în condițiile care mi-au spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 Multumesc lui DaSchmutz (Andrei) ca m-a pus aici. Trebuie mentionat si el pentru ca e o persoana de toata isprava. Il metionez si pe Skandal (SKR Super Bikes), am apelat la el de trei ori anul trecut (el la mine doar o data) si a facut ce a promis, bine si la timp. Din pacate nu pot mentiona si pe altii pentru ca nu cunosc pe nimeni de pe acest forum. Poate ar trebui sa facem intalniri tovarasesti la terase pentru a socializa mai intens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 trist, trist. daca primirea a ce astepti si in onditiile in care astepti devine peste medie / mediana... Nu e trist. Asta e realitatea. Nu as vrea sa poluez topicul cu exemple, te poti uita si tu in jur. ON: l-am uitat pe motodan din Timisoara, pentru retapitat/refacut sei. Omul este artist (literalmente). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Il recomand pe userul disabled_cata (dezemembrari moto) pentru promptitudine si preturi foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-geronimo- Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 recomand pe userul @nationalistul. habar n-am cat e de frumos dar are preturi bune la cauciucuri, cauta piese pe net in locul tau, vine cu variante interesante daca esti nehotarat, face reducere... baiat fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Pentru piese moto SH: 1) @Bladeshine. 2) @Alinache. 3) @dealer. 4) @chrystyanyty. Pentru service: 1) @Skandal. 2) @Clavi 3) @Benny Motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 2, 2014 Admin Share Postat Mai 2, 2014 (editat) l.u.v, o finetze de baiat, lapte si miere, bun sa-l pui pe rana.. Editat Mai 2, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Userul Nationalistul - E baiat fain si frumos al dreaq ! (sorry de poluare,chiar nu m-am putut abtine ) l.u.v, o finetze de baiat, lapte si miere, bun sa-l pui pe rana..salutationsurnuagerose.gifhello .gif Plagiezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 costivfr disabled_cata Ii confirm si eu. Si il mai adaug pe bogdan_p chiar daca a trecut ceva vreme (oricum si disabled_cata si el, m-au ajutat cu niste piese SH in stare f buna, pe la inceputurile mele motociclistice, cand nu gaseam prin alte parti, iar preturile au fost mai mult decat decente). Si daca tot imi aduc aminte, ar mai fi si alex_tr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Vreau si eu sa recomand 3 useri si anume:hondafan, Garcya si moto_dan,carora le si multumesc cu aceasta ocazie.Toti trei sunt baieti de nota LE. Vreau sa-i multumesc si sa-l recomand si pe I.u.v "o finetze de baiat,numai lapte si miere"(am incheiat citatul) ca nu ne da ban(utzi) cand o luam pe aratura... Editat Mai 2, 2014 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 l.u.v, o finetze de baiat, lapte si miere, bun sa-l pui pe rana..salutationsurnuagerose.gifhello .gif Si @l.u.v. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Cu toate ca nu sunt multi cu bmw eu il apreciez cel mai mult pe dancata.a fost singurul care statea cu minie zeci de minute la tel sa imi explice diverse fara nici un avantaj financiar.aici se vede adevaratul om,cind e vorba de banii.toti te ajuta dar nimeni pe gratisdan cata nota 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NiCo1713 Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Salutare tuturor, adaug in acest topic un tip pe nume Soichin Flavius din Timisoara . Persoana a comandat de la colaboratorul meu din Resita-Secu o casca Uvex pe care n-a mai ridicat-o de la posta... Nu e mare filosofie, valoare 200 lei, dar nu e frumos . Dupa cum am aflat, din pacate abia ulterior, persoana a mai facut comenzi pe care nu le-a onorat, o comanda de ulei , detalii in topicul "Timisoara" :/index.php?/topic/671901-timisoara/page-8 O zi buna, N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate