Moșu' Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 Eu am E09 simplu. Dakar-ul o avea alta compozitie, e si putin mai scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Septembrie 30, 2013 Share Postat Septembrie 30, 2013 Salut! Are cineva montate noile gume Metzeler Tourance NEXT si poate sa-mi spuna cate ceva despre ele? Se pare ca au castigat comparativul din Germania si ar fi gumele se serie/fabrica pt. noul Bmw 1200 GS. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Apropo de cauciucuri ON, pentru vaci...a testat cineva noile Anakee 3? ceva pareri despre anakee 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 (editat) ceva pareri despre anakee 3 ? N-au ce cauta afara de pe asfalt. Sunt un fel de gume de ploaie pentru asfalt. Editat Octombrie 12, 2013 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 Salutare,aveti idee care este diferenta intre Continental TKC 80 M+S TL si TKC 80 M+S TT ?Am vazut ca doar la cauciucul de fata este diferenta asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 13, 2013 Share Postat Octombrie 13, 2013 TL = tubeless TT = tube type Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 Unu' merge fara camera daca rezolvi etansarea spitelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Octombrie 14, 2013 Share Postat Octombrie 14, 2013 multumesc frumos pt raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 N-au ce cauta afara de pe asfalt. Sunt un fel de gume de ploaie pentru asfalt. Asta e evident, ma gandeam totusi ca cineva are montate pe mobra anakeeurile si ne poate da ceva informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Salut! Are cineva montate noile gume Metzeler Tourance NEXT si poate sa-mi spuna cate ceva despre ele? Se pare ca au castigat comparativul din Germania si ar fi gumele se serie/fabrica pt. noul Bmw 1200 GS. Multumesc! Excelente pe asfalt, dar nu ai ce cauta cu ele pe off. Sau sa zicem ca poti parcurge un drum de tara neasfaltat (batatorit, pietruit etc) fara probleme daca nu tragi tare de mobra, dar cam atat. Pe sosea stau foarte bine, aderenta din plin, se incalzesc repede (pe 8-10 grade pe la Cheia puteam sa le dau capat), feedback f bun. Destul de silentioase pe majoritatea tipurilor de asfalt. Pe anumite tipuri am simtit parca ca transmit un fel de "microvibratie" (nu stiu cum sa o descriu exact), dar nu ceva deranjant. Pe ploaie sunt geniale, inconvenientul ar fi insa ca arunca o gramada de apa si trebuie sa ai aripi bine pozitionate la mobra ca sa nu te umplii de jeg Ca durata de viata estimez ca vor duce fara probleme 15.000+ km dupa cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Multumesc pt. raspuns! Banuiam ca sunt geniale pe asfalt, dar mă interesa mai mult daca au ce cauta in afara lui, deoarece pe site-ul de la Metzeler au 2 stele (din 5) pt. offroad si mi se părea cam exagerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) o parere despre heidenau k73 varianta de strada nu SM? Editat Octombrie 19, 2013 de BigAir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Intre Anakee 2 si Anakee 3 ? Merita diferenta de bani sau mai bine raman pe ceva care a fost testat si verificat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Intre Anakee 2 si Anakee 3 ? Merita diferenta de bani sau mai bine raman pe ceva care a fost testat si verificat ? Anakee 2. 3 sunt pingele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Intre Anakee 2 si Anakee 3 ? Merita diferenta de bani sau mai bine raman pe ceva care a fost testat si verificat ? Recomand Anakee 2 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Intre Anakee 2 si Anakee 3 ? Merita diferenta de bani sau mai bine raman pe ceva care a fost testat si verificat ?Anakee 2 sunt si pt of iar 3 exclusiv asfalt Aici cam ce se poate face cu anakee 2 cu 3 exclusiv asfalt Ce se poate face cu anakee 2 cu pasagera http://m.youtube.com/home Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Am inteles , se pare ca toata lumea recomanda Anakee 2 daca faci si of road. Problema este ca eu merg 80 - 90 % din drumuri pe asfalt deci nu ar fi rele nici Anakee 3. Cum se comporta Anakee 2 din puctul de vedere al zgomotului pe asfalt, eu intelesem ca cu toate ca sunt un pic mai de of road nu sunt zgomotoase. La ploaie si pe asfalt sunt mai bune totusi Anakee 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Am inteles , se pare ca toata lumea recomanda Anakee 2 daca faci si of road. Problema este ca eu merg 80 - 90 % din drumuri pe asfalt deci nu ar fi rele nici Anakee 3. Cum se comporta Anakee 2 din puctul de vedere al zgomotului pe asfalt, eu intelesem ca cu toate ca sunt un pic mai de of road nu sunt zgomotoase. La ploaie si pe asfalt sunt mai bune totusi Anakee 3 ? Stai linistit. Nu-s zgomotoase si-s excelente pe asfalt, mai ales pe ud. Numai ca atunci cand vei merge pe ploaie trebuie sa ai grija sa nu se tina cineva prea aproape in spatele tau, ca-l vei stropi din cap pana-n picioare (in halul asta arunca apa Anakee2). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 (editat) Am inteles , se pare ca toata lumea recomanda Anakee 2 daca faci si of road. Problema este ca eu merg 80 - 90 % din drumuri pe asfalt deci nu ar fi rele nici Anakee 3. Cum se comporta Anakee 2 din puctul de vedere al zgomotului pe asfalt, eu intelesem ca cu toate ca sunt un pic mai de of road nu sunt zgomotoase. La ploaie si pe asfalt sunt mai bune totusi Anakee 3 ? Am mers cu Anakee 2 in proportie de 70 % pe asfalt si pot sa spun ca stau ca lipite . Pe off road se comporta bine daca nu ai pretentii la nivel de TKC . Succes . Editat Noiembrie 1, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 o parere despre heidenau k73 varianta de strada nu SM? Am Heidenau K76 pe Pegaso, si se comporta exceptional, atat pe asfalt, cat si pe macadam. K73 are "Cristian 1" din Cluj, pe un Pegaso Strada, si zice ca e foarte multumit, dar el merge in special pe asfalt. Ia legatura cu el, sa iti dea mai multe detalii. /index.php?/user/41801-cristian-1/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Am Heidenau K76 pe Pegaso, si se comporta exceptional, atat pe asfalt, cat si pe macadam. K73 are "Cristian 1" din Cluj, pe un Pegaso Strada, si zice ca e foarte multumit, dar el merge in special pe asfalt. Ia legatura cu el, sa iti dea mai multe detalii. /index.php?/user/41801-cristian-1/ Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Multam! Cu placere. Succes in alegerea cauciucurilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Ustensila cea mai potrivita pt treaba asta este un dremel, insa cum banuiesc ca nu ai asa ceva poti apela la o bormasina pe care sa o folosesti similar sau daca nu la un cutter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Letcon cu varf lat. Knobby knife. https://www.google.es/search?q=knobby+knife&tbm=isch&biw=1785&bih=895&oq=knobby+knife&gs_l=img.3..0j0i24l6.43988.52419.0.54365.12.11.0.1.1.0.911.5566.1j2j0j2j0j3j3.11.0....0...1c.1.24.img..4.8.2809.U_8iu85ekko Editat Noiembrie 4, 2013 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 In competitiile offroad, moto sau auto, e o practica destul de uzuala sculptarea cauciucurilor. Initial m-am gandit si eu la cutter, insa este chinul de pe lume + timp pierdut o gramada, dar cu bormasina nu am idee cum se face ?! ... motez un polizor si polizez rigidizarile, sau cum ... ??? ... si gasesc asa ceva in romania ? Nu stiu. Ia legatura cu oamenii de offroad. Buzau, Gheorgheni, Valcea.... centrele enduro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate