andrei belcic Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Desi nu se vede in poze, T63 e mai agresiv. Anakee Wild e mai spre TKC80 sau vechiul KarooT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 Asa e Din pacate T63 nu se fabrica 140/80-17 Ar fi fost prima mea optiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 140 presupune o mobra mai grea care va indoi sub propria greutate caramelele mici de la anvelopele cu profil agresiv. Incearca un T63 Desert. Nu stiu daca exista variante late. Altfel E09 si E10.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Martie 3, 2016 Share Postat Martie 3, 2016 (editat) dupa o scurta cautare: In my opinion (having travelled with both Desert and T63 in Nort- and West Africa) the main advantage op the Desert is that its almost indestructable. I only once had a flat tire with a desert. After noumerous flats (ussualy at noon with no shade) with other tires, that was the main reason to change to Deserts. With that the other pro is that they last a bit longer than T63's.A couple a reasons for NOT taking Deserts: they are a bit more expensive, not very good on wet surfaces and the may not fit on the bike (swingarm) because they are very big. . . . Simple reason - punctures. I used MT21s in Algeria recently and had a load of hassle with punctures, and the tyre had rips in the side of the carcass big enough to pass a tyre lever through. My friends had Deaserts - they had no problems. Worth the extra money for off-road use. http://www.horizonsunlimited.com/hubb/north-africa/michelin-desert-or-t63-rear-14290 cam asta e depinde ce vrea fiecare sa faca cu motoreta... apai daca mergi prin desert sau pe terenuri pietruite si pamantoase nu iti trebuie nush ce tehnologie la cauciuc, din lemn daca se poate sa fie... cam aia e daca te pui pe asflat alta mancare de pesti.. Editat Martie 3, 2016 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Eu zic ca povestea de mai sus nu se aplica la noi Noi nu avem conditii de desert, respectiv 60-70 grade la sol Bolovani avem, dar la ce avem noi se poate folosi Mitas E-09 Dakar, care are talonul mai gros Spunea un amic din Văleni (Leo) că a mers kilometri întregi pe pană, cu pasager şi bagaje, şi anvelopa a facut faţă cu brio Bine, nu vă imaginaţi ca a mers la viteză de croazieră, s-a târât cu a doua până la vulcanizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J R M Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 Salut! Vreau sa iau un K60 / K60 Scout, 17- 130/80, dar pe ce site-ri am gasit, toare sunt cu mentiunea M+S. Asta inseamna ca sunt mud and snow?? Si daca e asa, sunt mai moi si se tocesc repede? Pe fata am k60 aproape nou si de asta vreau si pe spate tot K60/K60 Scout. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 (editat) Si daca e asa, sunt mai moi si se tocesc repede? Nu, cele de iarna si mai moi sunt astea: http://heidenau.ro/cauciucuri-heidenau?page=shop.browse&category_id=493 Si mai intreb inca o data, cam cati km tine un K60 Scout de 130/80-17? Editat Martie 4, 2016 de emilian_rks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Martie 4, 2016 Share Postat Martie 4, 2016 K 60 scot pe spate tine undeva la 10-15000 km în funcție de folosire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Intrebare: Oare care silicon este mai bun pentru etansat jantele cu spite: http://www.dedeman.ro/timisoara/silicon-ig-glassen600-ml-negru.html sau http://www.dedeman.ro/timisoara/sikabond-at-metal-light-v-12-12ctr-300.html ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Intrebare: Oare care silicon este mai bun pentru etansat jantele cu spite: ... Raspuns: Ala pentru montaj parbrize auto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Intrebare: Oare care silicon este mai bun pentru etansat jantele cu spite: http://www.dedeman.ro/timisoara/silicon-ig-glassen600-ml-negru.html sau http://www.dedeman.ro/timisoara/sikabond-at-metal-light-v-12-12ctr-300.html ? Vrei sa montezi gumele fara camere?! tubeless?! DIY am vazut si eu ceva pe advrider...cu etansarea spitelor si puse gume tubeless si scapat de stresul penelor ! acum nustiu cat tine treaba asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Da, vreau sa pun anvelope Tubeless fara camera pe janta cu spite. Le-am vazut cele de pe advrider, dar sunt si pe aici ceva discutii chiar pe topicul asta. Ideea e ca solutiile de pe advrider nu se gasesc pe la noi. De aceea am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 Asa e Din pacate T63 nu se fabrica 140/80-17 Ar fi fost prima mea optiune pune e09 dakar! nu difera aproape deloc. T63 este mai usor, are indice de greutate mai mic si nu se fabrica mai lat decat 130» Post actualizat in 15 Mar 2016 09:39 Salut! Asta inseamna ca sunt mud and snow?? Si daca e asa, sunt mai moi si se tocesc repede? da, insa daca nu aproximezi bine o curba cu alea m+s sansele sa dai cu tartacuta de asfalt sunt mai mici. Daca nu mergi agresiv si nu iesi iarna, nu cumperi m+s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Mitas E-07 Dakar, de 21, recomandati? E 200ron nou.. Motoreta are 180kg la plin, le iau pentru 50/50% oras/pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Pentru 50/50 ar merge mai bine E09 sau Sava MC23. Mie pe Domi E09 mi-a mers naspa. Sava merge bine de tot, dar am mers cam putin cu Sava, sub 1000km - ca l-am pus toamna, asa ca nu stiu cat tine. E09 pe fata a mers cam 9000km. Sava: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Eu am e07 pe fata la prietena si E09 pe spate! In teorie parea dragut -- cand l am vazut pe motocicleta pare trist rau! -- da prea mult a stradal. Eu il am pe al meu in beci nou nemontat si nu ma impinge sufletul sa il pun! Daca ar fi sa aleg din nou as lua e10 sau uite sava MC23 asta de care pana acum 2 min nu stiam nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Hmm,... am jante TubeLess deci MC23 iasa din discutie. Merci de informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 am avut mitas e07 si e foarte aderent pe asfalt uscat, pe ud nu se comporta bine. iar pe off merge oleaca daca e uscat. da mai bun e un e09 sau e10 pentru 50/50 eu unu tot la michelin raman, indiferent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 salutare ! am si eu o intrebare . vroaim sa imi iau anakee 2 dar se pare ca nu prea gasesc pentru transalpul meu . stiu ca nu se mai fabrica anakee 2 . cu ce as putea sa le inlocuiesc raportat la performante . astea sunt specificatiile pentru gume : fata 90/90 -21 spate -120/90 -17 . multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 (editat) salutare ! am si eu o intrebare . vroaim sa imi iau anakee 2 dar se pare ca nu prea gasesc pentru transalpul meu . stiu ca nu se mai fabrica anakee 2 . cu ce as putea sa le inlocuiesc raportat la performante . astea sunt specificatiile pentru gume : fata 90/90 -21 spate -120/90 -17 . multam fain Cam cu orice guma de asfalt care se potriveste ca dimensiuni. Cum ar fi Pirelli Scorpion Trail (1 sau 2) Editat Martie 18, 2016 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 multumesc frumos . ca si dimensiuni , stiu asta , dar nu am avut ocazia sa testez prea multe gume sa vad care ar fi diferentele . as fi vrut ceva de asfalt , care sa fie ok cat de cat si pe ploaie si pe forestier . asta am vrut sa spun mai sus . nu stiu daca mi-a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 multumesc frumos . ca si dimensiuni , stiu asta , dar nu am avut ocazia sa testez prea multe gume sa vad care ar fi diferentele . as fi vrut ceva de asfalt , care sa fie ok cat de cat si pe ploaie si pe forestier . asta am vrut sa spun mai sus . nu stiu daca mi-a iesit Pe forestier e acelasi lucru cam cu oricare, adica nu te ajuta la mare lucru. Astea sunt gume de asfalt chiar daca pun ei acolo un 10% off. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider000 Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 (editat) pfff.. stiu. asta cam asa este . voi ce parere aveti de intre Continental Trail Attack 2 ai Anakee 3 ? Editat Martie 18, 2016 de ghostrider000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 pfff.. stiu. asta cam asa este . voi ce parere aveti de intre Continental Trail Attack 2 ai Anakee 3 ? Metzeler Tourance. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 21, 2016 Share Postat Martie 21, 2016 pfff.. stiu. asta cam asa este . voi ce parere aveti de intre Continental Trail Attack 2 ai Anakee 3 ? Eu am Anakee 3 pe Pegaso 650ie si pe asfalt sunt foarte bune, pe ploaie sunt destul de ok, pe drum forestier sa zicem ca merg, pe iarba uda sau noroi sunt foarte slabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate