anonymous Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Salutare, maine pe la 13.00 mergem pe amckart (eu si inca un amic), cine mai vrea sa vina...ne gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 ..ne gasim acolo A fost frumos astazi. Sper sa prindem miine loc sa intram de citeva ori. p.s. te salut si aici inspektor si mi-a parut bine ca ne-am cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Salut, Denis, si mie mi-a parut bine. Maine, pe la 14.00 cred ca e taman bine sa ne dam din nou. Hai baieti (si fete), veniti pe amckart ca e mult mai liber in timpul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eloi Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 De la 3 este rezervat deci cred ca tb mergeti mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 mersi pt info, mergem mai devreme atunci, pe la 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 este cu bilet de intrare? pret ? poate ma bag si eu intr-o zi si intreb pt ca nu am fost niciodata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eloi Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 20 de lei intrarea (10min). Echipament complet obligatoriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 nu am fost niciodata, desi zic de vreo 3 ani. se poate intra indiferent de tipul motocicletei, nu? sau ca sa fiu mai exact, e voie si cu vaci? m-ai intrecut.. eu de 2 ani tot zic sa ma duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 A fost frumos astazi. Sper sa prindem miine loc sa intram de citeva ori. p.s. te salut si aici inspektor si mi-a parut bine ca ne-am cunoscut Am crezut ca o sa va cunoasteti la plimbarea de sambata, dar vad ca mi-ati luat-o inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Cam da Primul filmulet de azi cu Inspektor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Super, mersi, Denis! La mai multe Am inceput sa polizez scarita din stanga.. Mai mergem si duminica sau luni! Editat Aprilie 26, 2013 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Si filmarea lui Inspektor. Super, mersi, Denis! La mai multe Am inceput sa polizez scarita din stanga.. Mai mergem si duminica sau luni! Cu placere. Mai mergem insa spune-mi de ce te-a bufnit risul la min 7:25 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 a, pai mi-am dat seama ca nu mai ai de gand sa mergi in slow motion inca o tura ) Azi, dupa 3, ne gasim pe Amckart. <edit> dupa 3.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Inspektor,bestul tau e cam pana in 1:23 sau alea au fost ture chill ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 (editat) 1.21 da, pe-acolo e, tre sa-i pun carene de circuit ca sa ma aventurez mai departe, am 954 doar de o saptamana si mai am de reglat suspensii, de pus placute calumea, etc sunt la inceput sa zicem asa Editat Aprilie 29, 2013 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 O sa le reglezi daca o sa mai ai ce. La cit de vechi sint suspensiile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 nu am fost niciodata, desi zic de vreo 3 ani. se poate intra indiferent de tipul motocicletei, nu? sau ca sa fiu mai exact, e voie si cu vaci? Daca ai un crash bar sanatos, te poti aventura. Prima si singura mea tura pe amkart in saua unei vaci (transalp) s-a soldat cu un combinezon usor polizat. Initial iti propui sa mergi lejer, dupa care intra kick-ul de adrenalina si te trezesti ca-i dai bice fara sa mai tii cont de ceea ce ai promis initial. Vezi ca un cauciuc de "vitezana" pierde aderenta treptat, te "anunta", pe cand un cauciuc de la un enduro-touring te anunta ca esti deja pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Salut, Vreau sa ma duc maine de la 10AM. Mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Multi motoristi pleaca de 1 mai spre mare/munte, eu revin pe Amckart saptamana viitoare (sau poate in weekend). Ai dreptate Jagi, am fost azi la Sst si concluzia e ca suspensiile fata sunt bune, cea pe spate tre schimbata in curand ca e cam dusa revenirea =/ Editat Aprilie 30, 2013 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 ce presiune folositi pentru fata? dunlop gp (nu e ntec) 2.1 momentan.. ma gandesc ca e prea mult. spatel gp racer 1.4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Esti in parametri. Cum de nu te iei dupa instructiunile de pe bascula motocicletei???? Mai toti fac asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Trebuie neaparat pantaloni de piele ? Pantaloni normali + genunchere e ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 - Pantaloni normali + genunchere e ok ? - da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 Intreb ca a fost un amic saptamana trecuta si cica au cam strambat din nas cei de acolo ca nu avea pantaloni de piele, dar pana la urma l-au lasat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate